image

McAfee verliest twee zwaargewichten

donderdag 20 oktober 2011, 15:27 door Redactie, 1 reacties

Anti-virusbedrijf McAfee heeft twee vooraanstaande topmensen verloren. Vice President Dmitri Alperovitch is al opgestapt en Chief Technology Officer George Kurtz vertrekt over elf dagen. Alperovitch was een vooraanstaand onderzoeker die het bedrijf stilletjes vorige maand verliet, zonder dat hier een aankondiging over werd gegeven. Hij werkte mee aan het onderzoek naar "Operation Aurora", een aanval op zoekgigant Google. In augustus openbaarde zijn team "Operation Shady RAT," een grootschalige aanval op de netwerken van 72 ondernemingen. Sinds zijn vertrek bij McAfee werkt Alperovitch als consultant. Wat de reden voor zijn ontslag is wilde hij niet zeggen.

George Kurtz, die hielp met de productstrategie, vertrekt aan het eind van deze maand. Ook hij wilde niet op zijn vertrek reageren. De twee plekken zijn inmiddels door ander McAfee personeel ingevuld. Het Twitter-account van Alperovitch meldt dat hij nog steeds voor McAfee werkt.

Reacties (1)
25-02-2012, 10:33 door Anoniem
Nu maar hopen dat er een betere strategie gaat plaatsvinden en.... dat we ooit een keer van dat vreselijk vervelende en onoverzichtelijke McAfee ePo af gaan komen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.