Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Norton updateprobleem&hoe andere securitysoftware verwijderen?

08-11-2011, 10:26 door Anoniem, 3 reacties
Hallo beste forumdeelmnemers,ik heb een paar vraagjes voor jullie. Ik gebruik norton 360 op mijn pc en gisteravond en vanochtend te makenmet een updateprobleem de exacte foutmelding van norton was fout 8920,223.Contact opgenomen met norton techn.ondersteuning en die zegt dat de fout wordt veroorzaakt door andere securitysoftware op op mijn pc.Volgens de medew.is die andere security software overbodig.ik gebruik o.a. spybot s&d met teatimer,super antispyware,malwarebytes,exterminate it,blacklight,panda active scan.ESET online virusscanner,House Call van Trendmicro die onlangs nog malware vondt die norton schijnbaar over het hoofd zag.Is het idd nodig/gewenst om deze andere securitysoftware te verwijderen en zo ja,hoe kan ik dit het beste doen? De Norton medewerker zei via config.scherm en dan programma's en onderdelen en dan programma verwijderen kiezen.Is dit genoeg om de div. security programma's grondig te verwijderen?
Reacties (3)
08-11-2011, 10:47 door peanuty
Hmmm...
Ik gebruik Norton IS 2012.
Al 2 keer de mededeling gekregen van update fout, met een code.
Ook dat ik dan naar de "support website" moest gaan. Op die pagina werd dan verteld dat je...of Norton opnieuw moest starten...of het later nog s proberen.

Wanneer ik niets deed...pakte Norton bij de eerstvolgende Pulse updates wel weer de gemiste updates...

Teatimer vreet teveel resources. Ik vind m zelf niet echt nodig inderdaad
08-11-2011, 10:50 door Mysterio
http://community.norton.com/t5/Norton-360/8920-223-error/td-p/412874Je kunt het beste dit soort foutmeldingen op hun forum checken. De helpdeskmedewerkers lopen een checklist af en als je toevallig op één van de vragen 'ja' zegt, dan ligt het daaraan volgens de lijst.

Vertrouw nooit op één pakket, hoe compleet het ook is.
10-11-2011, 22:06 door Anoniem
Van TS: Mocht ik toch wat van deze programma's willen verwijderen,hoe en met welk programma kan ik dat het beste (grondig en veilig) doen?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.