Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

One-Note

23-11-2011, 10:05 door Anoniem, 3 reacties
Is One-Note, onderdeel van Office iets onveilig?
Laat je dat beter van je PC of niet, want ik schakelde dat uit in de offioce instellingen en ik heb de indruk dat alles op de pc nu ietsje vlotter werkt???
Of is dat maar een gedacht van mij?
Reacties (3)
23-11-2011, 12:22 door Ilja. _V V
OneNote is een "Smijt alles maar bij elkaar, doe er nog wat mee & maak er iets leuks van" programma. Ikzelf vind het een van de beste informatie-verwerkers die Microsoft tot nu toe heeft bedacht. Erg handig...

Als je het via de Opties in Office hebt uitgeschakeld, word het toch sowieso via Microsoft Update bijgewerkt, dus wat dat betreft is het even veilig of onveilig als de rest van Office.
Als je tijdens de installatie het hebt uitgeschakeld & je besluit het achteraf alsnog in gebruik te nemen, moet je wel ook meteen even goed bijwerken.

In je Startmenu map Opstarten word een snelkoppeling OneNote 2007 Screen Clipper and Launcher geplaatst (handig & mooi!), & die heb je volgens mij in de Office Opties uit gezet, & ja: Dat scheelt uiteraard opstarttijd.
23-11-2011, 14:26 door Anoniem
Wat heeft de vraag of je One-Note hebt met veiligheid te maken ? Ik vind het net zoiets als gaan vragen of een CD brand programma veilig is. Indien je het nuttig vindt, dan laat je het erop staan. Vind je het niet nuttig, dan verwijder je het. Verder zal ieder programma dat in het geheugen van je computer wordt geladen per definitie zorgen dat je PC (ietsje) trager gaat lopen.
23-11-2011, 20:25 door Anoniem
Tnx Ilja het maakt het duidelijker voor mij.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.