image

Mobiel sparen met ING bankieren app

donderdag 15 december 2011, 11:27 door Redactie, 4 reacties

Vanaf vandaag kunnen klanten van de ING ook sparen met de mobiel bankieren app. Met de nieuwe update van de app hebben zij inzicht in af- en bijschrijvingen, kunnen hun spaarsaldo checken en geld overmaken van en naar hun spaarrekening. Een maand na lancering blijkt dat klanten die de Mobiel Bankieren App geïnstalleerd hebben, hier vaker gebruik van maken dan van het reguliere internetbankieren.

De app is na een maand meer dan 450.000 keer gedownload. Ook het gebruik ligt hoog. In totaal loggen er dagelijks tussen 150.000 en 200.000 klanten in op de app, zo laat de bank weten.

Feedback
Het toevoegen van de spaarfunctionaliteit heeft de bank na feedback van gebruikers toegevoegd. In de nieuwe versie zijn nog een aantal andere zaken aangepast. Zo gaven gebruikers aan dat wanneer ze vergaten uit te loggen, ze niet altijd op het startscherm terecht kwamen. Dat is aangepast waardoor gebruikers nu sneller kunnen inloggen nadat hun sessie is verlopen. Daarnaast zijn verschillende "kleine bugs" verholpen.

De nieuwe versie van de Mobiel Bankieren App is nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Android. Volgend jaar staat een versie voor de BlackBerry gepland.

Reacties (4)
15-12-2011, 12:54 door Anoniem
Helaas is de bug dat de app niet werkt op Android 4.0.1 (ICS) niet verholpen. Kan het dus nog steeds niet gebruiken. Jammer.
15-12-2011, 15:10 door Anoniem
Wat een gave app. Super dat er binnen 5 weken zo'n mooie brok functionaliteit is toegevoegd! Super gedaan ING!!!
15-12-2011, 18:25 door Anoniem
Jammer dat ik als emigrant, met nog steeds een ING rekening, geen gebruik van deze app kan maken.
18-12-2011, 03:48 door Argot
Ik heb mijn Galaxy Tab 10.1 recentelijk in Suriname gekocht en moest hem eerst helemaal resetten voordat ik de app kon installeren hier in Nederland. Cache wissen en locatie aanpassen was blijkbaar niet voldoende.
De app geeft aan dat de tab nog niet officieel wordt ondersteund, maar werkt feilloos.
Ik moet overigens nog op zoek gaan naar een Nederlandse adapter. Nu gebruik ik tijdelijk een verloopstuk.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.