image

Kaspersky beste virusscanner van 2011

woensdag 11 januari 2012, 13:32 door Redactie, 4 reacties

De virusscanner van het Russische anti-virusbedrijf Kaspersy Lab, is door het Oostenrijkse testorgaan AV-Comparatives tot het beste anti-virusprogramma van 2011 uitgeroepen. Het testorgaan voerde het afgelopen jaar verschillende tests uit, en oordeelde dat AVIRA, BitDefender, ESET, F-Secure en Kaspersky de beste virusscanners hadden, maar dat over de gehele linie genomen Kaspersky het beste was. Het anti-virusprogramma wist bij elke test een "Advanced+" beoordeling te halen, wat de hoogste score is.

Toch adviseert AV-Comparatives consumenten eerst een testversie te proberen voordat er tot aanschaf wordt overgegaan. "Er zijn zoveel features en belangrijke overwegingen, zoals compatibiliteit, gebruikersinterface, prijs en ondersteuning die je moet evalueren."

Volgens het testorgaan bestaat er geen perfecte virusscanner die aan de behoeften van alle gebruikers voorziet. "Onze winnaarscategorie is gebaseerd op testresultaten en houdt geen rekening met andere factoren die voor de specifieke behoeften of voorkeuren van gebruiker van belang zijn. Het product van het jaar betekent niet dat het programma in alle gevallen het beste is."

Reacties (4)
11-01-2012, 14:44 door SLight
Kaspersky is dan wel de beste, maar vergelijk je de prijs met de kwaliteit dan is voor mij (2pc's, 2 jaar) de beste. het verschil in prijs komt dan neer op zo'n 50 euro.
11-01-2012, 14:59 door Anoniem
Door SLight: Kaspersky is dan wel de beste, maar vergelijk je de prijs met de kwaliteit dan is voor mij (2pc's, 2 jaar) de beste. het verschil in prijs komt dan neer op zo'n 50 euro.
Dan is voor mij de beste.?? Welke is voor jou dan de beste?
12-01-2012, 10:35 door Anoniem
Ze mogen wel die rootkit scanner eens nakijken want die hangt meer dan mijn voeten uit bij dat Kaspersky pack.
Het ding is ontzettend traag en komt zich moeien op alle mogelijke tijden.
Niet dat ik tegen een rootkitscan ben hoor maar dat kan beter of Kaspersky vliegt hier.
15-10-2012, 21:28 door Anoniem
zal wel aan jou p.c. liggen.
Welk besturings systeem is op jou p.c.aanwezig, en hoe oud is die p.c.bak..??
Ik heb nergens problemen mee.kaspersky werkt perfect.
Voorheen gebruikte ik avira internet security, maar vind Kaspersky wel een stuk beter.
Succes...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.