Privacy - Wat niemand over je mag weten

Mijn leven wordt onder de loep genomen ...

23-01-2012, 21:42 door Anoniem, 113 reacties
Stel het volgende voor ..

Iemand wordt van iets beschuldigd en maakt hierdoor honderden vijanden.
Tussen dit groepje zitten een aantal invloedrijke mensen die besluiten hem het leven zuur te maken. ( Geld is geen issue )
Er wordt besloten om deze persoon heel nauwkeurig in de gaten te houden. Hieronder versta ik het aftappen van je telefoon,
meekijken op je internetgedrag en zelfs de buren zijn een onderdeel geworden van deze organisatie.
Het gaat zelfs zo ver dat ze ' containerscanners ' gebruiken om door de muren mee te kijken wat deze persoon aan het uitvoeren is. Verborgen camera's en menig andere spy-hulpmiddelen die ongekend zijn voor het groot publiek worden gebruikt.

Nou heeft het slachtoffer hier genoeg van en probeert bewijzen te verzamelen dat dit werkelijk zo is.
Wat hij niet wilt horen is deze persoon eens een bezoekje moet brengen aan de psychiater of iets dergelijks, want hij is er van overtuigd dat het zo is. Het is namelijk al meerdere malen geconfirmeerd. Het gaat hem echt om het verzamelen van keiharde bewijzen. Als het gaat om internet en hoe eventuele containerscanners gedetecteerd kunnen worden dan had ik daar graag een antwoord op. Het is voor deze persoon namelijk geen pretje om zo in de gaten gehouden te worden aangezien het absoluut onterecht is.

Mijn vraag aan jullie is hier serieus op te antwoorden. Ik heb niks aan opmerkingen over de situatie het enige wat ik graag zou willen lezen is nogmaals hoe ik kan zien dat mensen meekijken naar het internetgedrag op mijn pc en hoe containerscanners gedetecteerd kunnen worden of hoe ik zelf als derde kan kijken wat de buren aan het doen zijn.
Reacties (113)
24-01-2012, 09:57 door Anoniem
Voor het anoniem internetten zou je gebruikt kunnen maken van VPN verbinding. (of TOR)
Mocht je veel gebruik willen maken van andere computers kan je een booteble HD, CD, USB stick gebruiken.
Zie verschillende Linux aanbieders.

Gebruikt een vaste verbinding i.p.v. het makkelijke wireless.
Je zou je eigen internet verkeer kunnen monitoren om te kunnen zien wat er gebeurd (wireshark)

Dat er bij de buren een "containerscanner" staat op gesteld lijkt me lastig.
Het is mogelijk dat er iemand een keyloger geinstaleed heeft.
24-01-2012, 10:42 door SirDice
hoe eventuele containerscanners gedetecteerd kunnen worden dan had ik daar graag een antwoord op.
Enig idee hoe GROOT die dingen zijn? Die zie je echt wel in de straat staan hoor.
24-01-2012, 10:43 door Anoniem
Enemy of the state ,laat je veel doen geloven .
24-01-2012, 10:50 door Anoniem
Idioot!!! Dit is een prima scenario voor een filmscript :) en jij gaat het hier posten? Je had geld kunnen verdienen.
24-01-2012, 10:55 door Anoniem
"Als het gaat om internet en hoe eventuele containerscanners gedetecteerd kunnen worden dan had ik daar graag een antwoord op."

Indien deze niet zijn 'gedetecteerd', hoe weet je dan dat deze 'containerscanners' gebruikt worden om door muren heen te kijken ? En heb je een linkje, bijvoorbeeld van een leverancier van dergelijke apparatuur, met informatie over containerscanners, waarmee je door muren heen kan kijken ?

"Wat hij niet wilt horen is deze persoon eens een bezoekje moet brengen aan de psychiater of iets dergelijks, want hij is er van overtuigd dat het zo is."

Dat is vaak het geval bij psychiatrische patienten, en dat is juist een reden om hulp te vragen.
24-01-2012, 11:01 door Anoniem
Een containerscanner is overigens een apparaat waar je met een container doorheen moet rijden. Indien je een huis daarmee wil scannen, dan moet je dus met je huis door de scanner rijden; je kan niet vanaf afstand een scan uitvoeren.

Voorbeelden van een containerscanners :
http://www.intellidomesystems.com/images/thor.jpg
http://bernews.com/wp-content/uploads/2010/03/nutech-dock-scanner.jpg

Een containerscanner is dus niet een container in je straat met scan apparatuur daarin. Een container scanner detecteren ? Da's vrij gemakkelijk, gezien de vorm en afmetingen van dergelijke apparatuur. Het zal je nimmer ontgaan, en je kan ze niet verstoppen.

"Mijn vraag aan jullie is hier serieus op te antwoorden."

Een serieus antwoord ? Zoek psychische hulp. Het feit dat dat niet het antwoord is wat je wilt horen, doet aan dat advies helemaal niets af.
24-01-2012, 11:12 door Spiff has left the building
Door Anoniem, ma.23-1, 21:42 uur: Het gaat zelfs zo ver dat ze 'containerscanners' gebruiken om door de muren mee te kijken
Door SirDice: Enig idee hoe GROOT die dingen zijn? Die zie je echt wel in de straat staan hoor.
Inderdaad. 'Mobiel' betekent bij containerscanners een héél ander formaat dan bij telefoons.
Zie:
http://www.siemens.nl/persinfo/pressinfo.asp?id=1235
http://www.siemens.nl/onlineTV/download/3/Mobiele_containerscanner_Curacao.JPG
24-01-2012, 11:16 door dddokter
ik ben onder de indruk dat hij het over dit heeft:
http://www.badexperiment.com/x-ray-surveillance-tools-1/17/
24-01-2012, 11:22 door Anoniem
@Spiff: Maar de vraag is, hoe detecteer je zo'n gigantisch apparaat indien dat in je straat staat ? En hoe scan je een huis ermee ? ;-))
24-01-2012, 11:28 door Mysterio
Weet je, dit slaat nergens op.

Om je internet gedrag af te schermen kun je gebruik maken van de bekende VPN oplossingen in samenwerking met de bekende desktop oplossingen zoals een alternatief OS en sterke wachtwoorden. Bewijzen dat je in de gaten wordt gehouden is een ander verhaal.

De containerscanner...tja... die is niet zo mobiel. Je zou even kunnen kijken bij de buren of er één staat. Moet opvallen. In het leger worden echter kleinere apparaten gebruikt. Een bekend voorbeeld is het Israëlische leger wat bij invallen de scanners inzet om gewapende knakkers te kunnen onderscheiden van ongewapende knakkers in een gebouw.

Dit lijkt me echter een prijzige oplossing om te checken wanneer jij je aardappeltjes opzet. Geld speelt echter geen rol... dat is ook een makkelijke troef... Stel dat jouw leven inderdaad boeiend genoeg is om onder de loep te houden, dan ben ik wel benieuwd wat je allemaal hebt uitgespookt! En zo niet, ach... dan houdt men vanzelf wel weer op.
24-01-2012, 11:35 door Anoniem
Je vraagt vervolgens hoe je vast kan stellen of mensen meekijken met je internetgedrag, maar brengt het als voldongen feit. Hoe weet je dat mensen meekijken, indien je dit nog vast moet stellen ?
24-01-2012, 13:19 door Anoniem
Welke actiefilm was gisterenavond op televisie ?
24-01-2012, 14:37 door golem
Je hebt toch al bewijs, dus waar hebben we het over ?

Het is namelijk al meerdere malen geconfirmeerd.


hoe ik kan zien dat mensen meekijken naar het internetgedrag op mijn pc
Welke mensen dan ?
Als men "vriendjes" heeft bij de provider kan jij het niet zien dat ze meekijken.
Wel kan je het onmogelijk maken met bovenstaande suggesties zoals VPN.
24-01-2012, 15:10 door SirDice
Even stap voor stap bekijken...

Iemand wordt van iets beschuldigd en maakt hierdoor honderden vijanden.
Ok, da's makkelijk. Dat heet smaad of laster en is een misdrijf.

Tussen dit groepje zitten een aantal invloedrijke mensen die besluiten hem het leven zuur te maken. ( Geld is geen issue )
Waarom zouden deze mensen een gevangenisstraf riskeren om hem het leven zuur te maken? Ik bedoel, wat schieten zij er mee op? Wat is het doel?

Er wordt besloten om deze persoon heel nauwkeurig in de gaten te houden.
Door wie werd dit besloten en hoe weet je dat?

Hieronder versta ik het aftappen van je telefoon, meekijken op je internetgedrag en zelfs de buren zijn een onderdeel geworden van deze organisatie.
En nogmaals, wat schieten deze mensen er mee op? Met welk doel doen ze dit?

Het gaat zelfs zo ver dat ze ' containerscanners ' gebruiken om door de muren mee te kijken wat deze persoon aan het uitvoeren is.
Dergelijke apparaten kun je niet 'even' mee naar huis nemen om een willekeurig persoon in z'n huis, door muren heen, te bekijken. Dat is een scenario wat regelrecht uit een film komt. De realiteit is niet zo ver.

Verborgen camera's en menig andere spy-hulpmiddelen die ongekend zijn voor het groot publiek worden gebruikt.
En wat hoopt men daarmee te bereiken? Wederom, wat is het doel?

Nou heeft het slachtoffer hier genoeg van en probeert bewijzen te verzamelen dat dit werkelijk zo is.
Wat nu als er bewezen kan worden dat het NIET zo is?

Wat hij niet wilt horen is deze persoon eens een bezoekje moet brengen aan de psychiater of iets dergelijks, want hij is er van overtuigd dat het zo is.
Gek genoeg is iemand die een psychose heeft heilig overtuigt van zijn/haar eigen hersenspinsels. Zo was een vriend van me er heilig van overtuigt dat hij Nostradamus en het Lam Gods was. Niets kon hem op andere ideeën brengen, behalve een flinke dosis lithium.


Wanen - Denkbeelden die niet overeenkomen met algemeen geaccepteerde opvattingen en of ideeën waarvan de patiënt niet af te brengen is met logisch redeneren. Vaak, maar niet altijd, is er ook sprake van paranoia; overmatige achterdocht die bijvoorbeeld leidt tot de inbeelding dat overal camera's of microfoons verstopt zijn, dat er complotten zijn, of dat de persoon in kwestie gezocht wordt door de politie of door internationale veiligheidsdiensten.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Psychose
24-01-2012, 18:36 door Anoniem
Yep,dat heet groepsstalking en het overkomt mij ook.Al jaren zelfs.Inderdaad,tel.afgetapt,internet gedrag wordt gevolgd en de buren doen er aan mee (daaraan en aan andere pesterijen,ze denken nl. dat ik een pedo ben,althans dat beweren ze) en wellicht zien ze zelfs waar ik in huis ben en wat ik doe, via een apparaat waarmee je door de muur kan kijken.Of je daar een grote containerscanner voor nodig hebt,betwijfel ik,waarschijnlijk zijn daar al kleinere apparaten voor beschikbaar (apparaten die lichaamswarmte signaleren,infrarood of zoiets). Ja,wat doe je eraan? Weinig,kan ik je melden.Probeer zo onopvallend mogelijk bewijs te verzamelen (bijv. tegen je buren) en ga daarmee naar de politie.Helaas is de NLse politie niet erg bereidwillig en deels ook incapabel om groestalking en aanverwante zaken (computerhacking,telefoon afluisteren etc.) aan te pakken.Mischien een advokaat erop zetten,wellicht krijgt die de politie/justitie uiteindelijk wel voor je in actie.Tot die tijd zoveel mogelijk negeren,probeer niet op ze te reageren maar als je kans ziet om bewijs te verzamelen doe dat dan zo onopvallend mogelijk.Groepstalking is intimidatie en provocatie tegelijkertijd,soms alleen intimidatie,soms alleen provocatie,vaak beiden tegelijk).En laat je niet gek maken door div.lieden (o.a.op dit forum) die zeggen dat ze denken dat je psychiatrische hulp nodig hebt,want dat is vermoedelijk niet het geval,ik geloof direct wat je zegt want ik en anderen maken hetzelfde mee.
24-01-2012, 18:42 door Anoniem
Via div. spyshops kun je apparatuur verkrijgen waarmee je div. spyware als verborgen microfoontjes en wellicht ook camera's en andere spyware kunt opsporen,ook op je pc.Maar dit kan aardig in de papieren lopen.Maar als je t geld hebt kun je het evt.aanschaffen.Ik zelf ben ook groepstalking en cybercrime-slachtoffer maar ik heb er helaas het geld niet voor.
24-01-2012, 19:41 door Epyc
Ik heb het inderdaad over wat dddokter aangaf http://www.badexperiment.com/x-ray-surveillance-tools-1/17/

Zelf had ik er nog geen benaming voor en heb het daarom maar ' containerscanner ' genoemd zodat iig de meeste mensen weten waar ik het over heb.
Persoonlijk om het gelijk in categorie ' Psychose ' te gooien vind ik kortzichtig.
Met andere woorden zeg je mij: " Die dingen gebeuren niet! "
Jaloers ben ik op je dat jij een normaal leven leidt , maar dat het jou niet overkomt wilt niet zeggen dat het niet bestaat of niet gebeurt ...
Enemy of the state vond ik zelf een goede want zo voel ik me wel.
Verder zal ik niet in details treden wat de beschuldigingen nou werkelijk zijn , maar het zou wel hartstikke logisch zijn aangezien er gemeentes bij betrokken zijn.
Nou om jullie een beetje een idee te geven werd ik ervan beschuldigd dingen te doen naar werkelijk honderden mensen nou hebben een paar hoge piefen er hoor van gekregen en zijn gaan controleren of het werkelijk zo is. Hetgeen waar het om gaat wordt gezien als een vorm van ' terrorisme ' . Elke stad/land zal zijn mensen hebben die zich met de preventie van terrorisme bezig houden. Nou er gebeurd hier grootschalig bijna " niks " , dus waarmee houden die mensen zich dan bezig met werkelijk domme situaties als die van mij.

Mijn benadering naar elke situatie die ik ' bewijzen ' noem heb ik bekeken alsof ik zelf last had van psychose.
" Ach neej jonge je bent gek , je denkt zulke dingen maar gezien gehoort of aangevoelt te hebben " tot op elke keer weer het tegendeel bewezen is geworden.
Niet iedereen gelooft in het volgende maar heb zelfs paragnosten benaderd om advies en hetgeen wat me is bijgebleven is dat er eentje zei ' Je hoeft niet meer te twijfelen aan je inzicht .. het is ongelooflijk scherp '
Tuurlijk zal ik nu niet denken dat ik altijd gelijk heb , maar het was voor mij een teken dat ik wel op de " goede " weg zat.

Dit moet ik wel erbij vermelden de periode dat er naar mijn mening afgeluisterd werd heb ik ooit eens hardop tegen een vriend gezegd dat ik op zoek was naar een pistool om met bepaalde mensen af te rekenen ( Uiteraard was dit uit woede en om te laten merken dat ik niet zo maar over me heen laat lopen ) en dat het helemaal waterdicht zou zijn.
Dit zou dan een reden kunnen zijn ' het doel ' om nu in deze situatie te zitten.

Verder wil ik de mensen bedanken voor jullie reacties. Keep em coming zou ik zeggen.
Ik heb er echt enorm veel aan , al is het gewoon om mijn verhaal met jullie te delen. Voelt toch aan als een last van m'n schouders. En jah ook degene die me gelijk in een hokje proberen te gooien jullie ook.
24-01-2012, 23:58 door Anoniem
Een container scanner???
Bedoel je daar mee dat iemand meekijkt door een muur?

Ik heb daar wel iets over gezien dat het mogelijk is als een crt in de buurt van een muur staat.
Deze golven op te vangen. (maar het natuurlijk makkelijker om een keylogger* te gebruiken of blauwetand/infrarood/wifi keyboard af te luisteren)

* Voor het plaatsen van een hardware keylogger is wel toegang nodig tot de ruimte/woning.
Of je deze zomaar in Nederland krijgt? Zelf denk ik van niet.
25-01-2012, 10:45 door Anoniem
Hoe wordt het leven je zuur gemaakt dan?
Waar heb je last van?
25-01-2012, 12:01 door Anoniem
Door Anoniem: Hoe wordt het leven je zuur gemaakt dan?
Waar heb je last van?
Misschien moet je eens lezen wat er geschreven wordt.
Wat een vraag. :)
25-01-2012, 12:57 door Anoniem
"Dit moet ik wel erbij vermelden de periode dat er naar mijn mening afgeluisterd werd"

Is het een mening, of een feit. Met andere woorden, is het enkel een gevoel, of heb je enig bewijs dat je werd/wordt afgeluisterd ? Ik vraag me af waarop je je stelling baseert.
25-01-2012, 14:17 door Anoniem
"Verborgen camera's en menig andere spy-hulpmiddelen die ongekend zijn voor het groot publiek worden gebruikt."

Hoe weet je dit ? Heb je dergelijke hulpmiddelen ooit aangetroffen ? Zoja, kan je ons er meer over vertellen (i.e. fabrikant, model, enige andere details) ? Of is dit enkel een vermoeden ? Indien je dergelijke zaken hebt aangetroffen, heb je aangifte gedaan ? Immers is het gebruik van dergelijke zaken (tenzij door recherche met toestemming van de rechter commissaris) verboden.
25-01-2012, 14:50 door Anoniem
Help, mijnlevenwordtookonderdeloepgenomen.

Al mijn vrijheden worden beperkt of afgenomen. (oa. volgen van personen met de OVChipkaart, klantenkaart, benzineprijzen, kilometerheffingen)
Al mijn communicatieverkeer bekeken en afgetapt (ciot)
De data van mijn bankverkeer ligt in een gevaarlijk eng land (Amerika,Swift)
Mijn dagelijkse routine dagelijks bekeken met de vele camera's (winkeltoezicht, verkeerscamera's)
Google graaft diep in mijn leven (google streetview inclusief Wifi-data)

en niemand , maar dan ook niemand die het door heeft ?
25-01-2012, 15:08 door Anoniem
Het verhaal komt me allemaal erg bekend voor.
Hier mijn verhaal:

Het speelde zich allemaal zo'n 3 a 4 jaar geleden af.
Ik kreeg op internet ruzie met een hacker nadat ik een speciale "protection fee" weigerde te betalen.
Hij zou mijn leven onmogelijk maken.
Die zelfde week stond ik bij het tankstation om af te rekenen toen mijn pas geblokkeerd bleek te zijn.
Ik besloot naar huis te lopen om wat geld te halen om alles cash af te rekenen, toen ik terug kwam was mijn auto weg, zou opgesleept zijn door iemand die door mij gebeld was.
Het was 1+1 voor mij en duidelijk dat de hacker dit gedaan had.
Thuis aangekomen heb ik meteen aangifte bij de politie gedaan waar me verteld werd dat de auto niet meer op mijn naam stond en die dag verkocht zou zijn, ik kreeg een zaak nummer wat ik in het vervolg zou moeten noemen als ik nog vragen had.
In die zelfde week werd er een aanzienlijk geldbedrag van mijn rekening afgeschreven, dit zou gepint zijn in een oostblokland.
Na aangifte zei de politie dat het waarschijnlijk skimmers geweest zijn die mijn pas gekopieerd hebben en auto gestolen daarmee was de zaak gesloten.
De bank weigerde echter het geld terug te storten omdat het volgens hun geen skimming was.
Later begonnen mijn gesprekken zomaar onderbroken te worden met een *klik* geluid, duidelijk een teken dat ik afgeluisterd werd.
Toen ik vervolgens ging bellen met een speciale applicatie waarbij de gegevens encrypted zijn met 256 aes encryptie (speciaal laten ontwikkelen) leek het even rustig totdat een paar weken later de politie een huiszoeking kwam doen, er waren met mijn rijbewijs illegale zaken gedaan. Ik kon mijn rijbewijs niet overleggen omdat een paar maanden daarvoor mijn auto gestolen was met mijn rijbewijs er in, stom maar ik had hem nog niet gemist (had nog geen nieuwe auto).
Tijdens deze huiszoeking mocht ik niet mijn woning betreden en na 1.5 uur stonden ze weer buiten, zonder iets gevonden te hebben.
Mijn huis was netjes achter gelaten, te netjes want ik weet zeker dat ze afluisterapparatuur geplaatst hebben.
Ik heb toen een specialist laten komen die gemeten heeft dat er microscopisch kleine zendapparatuur geplaatst moet zijn, waarschijnlijk was dit in de meubels geplaatst, hij vertelde mij er bij dat deze van de overheid moesten zijn omdat dit te geavanceerd was voor commercieel gebruik.
Ik heb vervolgens mijn inboedel verkocht en nieuwe meubels gehaald over de grens welke ik cash betaald heb.
Nog geen week later werdt ik verzocht om me te melden bij het politiebureau waar ik vervolgens 12 uur vastgehouden ben en ze beslag gelegd hebben op mijn bezittingen.
Dit had te maken met dingen die ze gevonden zouden hebben tijdens de huiszoeking.
Na een lange procedure die al mijn spaargeld heeft gekost ben ik uiteindelijk veroordeeld tot een geldboete welke ik niet kon betalen en in de vorm van een gevangenisstraf heb voldaan.

Toen ik daarna mijn leven weer wou opakken werdt ik continue in de gaten gehouden, met name door mijn nieuwe buren (een woning welke aangeboden was in samenwerking met mijn begeleider). Ook deze mensen beschikten over apparatuur om te zien wat ik aan het doen was.
Toen ik digitenne nam had ik dagelijks storing, waarschijnlijk door een electronisch appraat in de nabije omgeving, aldus een monteur.
Noodgedwongen ben ik na jaren verhuist naar het buitenland waar ik een relatief normaal leven kan leiden.
De hacker heeft mijn hele leven verpest.
Als ik deze verhalen hier lees kan ik alleen adviseren om zo spoedig mogelijk jullie spullen te pakken, het is een grote samenzwering van de overheid.
Spullen pakken en naar het buitenland.
Veel success met de rest van jullie leven!
25-01-2012, 15:54 door SirDice
Door Epyc: Ik heb het inderdaad over wat dddokter aangaf http://www.badexperiment.com/x-ray-surveillance-tools-1/17/

Zelf had ik er nog geen benaming voor en heb het daarom maar ' containerscanner ' genoemd zodat iig de meeste mensen weten waar ik het over heb.
De bagage-scanners op vliegvelden, container-scanners en zelfs die "naakt" scanners die ze op vliegvelden hebben werken nagenoeg allemaal hetzelfde.

Als je een bot breekt wordt er in het ziekenhuis een Röntgen (X-ray) foto gemaakt. Er is een deel dat de benodigde straling opwekt en een plaat met gevoelig materiaal. De straling gaat door je arm (of been) en beland zo op het gevoelige materiaal. Die plaat wordt ontwikkeld wat uiteindelijk een Röntgen foto oplevert.

Bagage-, container- en die naakt-scanners werken op een vergelijkbare manier. Alleen is de plaat met gevoelig materiaal vervangen door een elektronische detector. Het punt is dat de straling door het materiaal moet gaan om aan de andere kant opgevangen te worden door de detector.

Om dus, bij jou thuis, door de "muren" te kunnen kijken zullen ze een generator aan de ene kant en een detector aan de andere kant van het huis moeten plaatsen. Vervolgens moet er een dusdanige hoeveelheid straling worden gegenereerd dat elk levend wezen wat er tussen zit per direct een overdosis straling krijgt. Je zult daarna niet heel erg lang meer leven. Container- en bagage-scanners gebruiken sowieso een veel hogere dosis straling, dat is nodig om goed door bepaalde materialen heen te "kijken". Bij bagage en containers maakt het toch niet uit omdat er geen levende wezens tussen zitten.

Het is leuk dat het in films kan maar de praktijk is toch echt andere koek.
25-01-2012, 16:18 door Anoniem
"Al mijn vrijheden worden beperkt of afgenomen. (oa. volgen van personen met de OVChipkaart, klantenkaart, benzineprijzen, kilometerheffingen)"

Kilometerheffing is er niet. Klantenkaart hoef je niet te gebruiken. Benzineprijs heeft niets met privacy van doen.

"Al mijn communicatieverkeer bekeken en afgetapt (ciot)"

Oja ? Sinds wanneer wordt het communicatieverkeer inhoudelijk bekeken ? Dat men verkeersgegevens opslaat klopt, maar dat is wat anders dan het inhoudelijk bekijken van verkeer (ben overigens zeker geen voorstander van de bewaarplicht, maar dat terzijde).

"Google graaft diep in mijn leven (google streetview inclusief Wifi-data) "

Oja, laat jij je access point dan open staan ? Zoja, dan geef je ieder toegang - maar dat is jouw keuze.
25-01-2012, 16:30 door Anoniem
Hahaha wat een vermakelijk topic, de reacties worden mooier en mooier. Goede bron om een boek over te schrijven.
25-01-2012, 16:43 door Anoniem
Door Anoniem: Hahaha wat een vermakelijk topic, de reacties worden mooier en mooier. Goede bron om een boek over te schrijven.

Je weet duidelijk niet waar het over gaat!
Wacht maar tot het je zelf overkomt, dat elke actie in de gaten gehouden wordt.
Niets is meer privé!

Je zit zelf zeker ook de buurman de bespioneren, je doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
25-01-2012, 17:21 door SirDice
Door Anoniem: Thuis aangekomen heb ik meteen aangifte bij de politie gedaan waar me verteld werd dat de auto niet meer op mijn naam stond en die dag verkocht zou zijn,
Dat kan alleen als je je groene kaart in de auto laat liggen. Iets wat je, om deze reden, dus nooit moet doen. Ik heb dat ding nooit bij me.

Later begonnen mijn gesprekken zomaar onderbroken te worden met een *klik* geluid, duidelijk een teken dat ik afgeluisterd werd.
Een hardnekkig fabeltje. Je hoort namelijk geen *klik* als je wordt afgeluisterd, je merkt daar helemaal niets van.

Toen ik vervolgens ging bellen met een speciale applicatie waarbij de gegevens encrypted zijn met 256 aes encryptie (speciaal laten ontwikkelen)
Cool. Had diegene die jij belde dat ook?

Mijn huis was netjes achter gelaten, te netjes want ik weet zeker dat ze afluisterapparatuur geplaatst hebben.
Ik heb toen een specialist laten komen die gemeten heeft dat er microscopisch kleine zendapparatuur geplaatst moet zijn, waarschijnlijk was dit in de meubels geplaatst, hij vertelde mij er bij dat deze van de overheid moesten zijn omdat dit te geavanceerd was voor commercieel gebruik.
Als die badgast kan meten dat er apparatuur is geplaatst kan'ie ook uitpeilen in welk meubel het zou moeten zitten. En microscopisch klein? Dan heeft zo'n zendertje toch al snel een bereik van een centimeter. Dat signaaltje ga je echt niet oppikken een paar deuren verderop. Het signaal 'verzuipt' letterlijk in de 'herrie' van alle andere elektrische apparaten.

Toen ik digitenne nam had ik dagelijks storing, waarschijnlijk door een electronisch appraat in de nabije omgeving, aldus een monteur.
Die standaard binnen-antenne is bagger. Als het ergens een beetje regent (water stoort radiosignalen) stottert het beeld. Met een fatsoenlijke buiten-antenne heb je daar nauwelijks last van.
25-01-2012, 18:41 door Anoniem
Als die straling waarmee ze de containers scannen zo dodelijk is,dan vrees ik voor het leven van al die illegalen die in containers en vrachtwagens worden vervoerd.Het lijkt me sterk dat die straling zo sterk mag zijn dat mensen en/of dieren eraan dood zouden kunnen gaan.
Door SirDice:
Door Epyc: Ik heb het inderdaad over wat dddokter aangaf http://www.badexperiment.com/x-ray-surveillance-tools-1/17/

Zelf had ik er nog geen benaming voor en heb het daarom maar ' containerscanner ' genoemd zodat iig de meeste mensen weten waar ik het over heb.
De bagage-scanners op vliegvelden, container-scanners en zelfs die "naakt" scanners die ze op vliegvelden hebben werken nagenoeg allemaal hetzelfde.

Als je een bot breekt wordt er in het ziekenhuis een Röntgen (X-ray) foto gemaakt. Er is een deel dat de benodigde straling opwekt en een plaat met gevoelig materiaal. De straling gaat door je arm (of been) en beland zo op het gevoelige materiaal. Die plaat wordt ontwikkeld wat uiteindelijk een Röntgen foto oplevert.

Bagage-, container- en die naakt-scanners werken op een vergelijkbare manier. Alleen is de plaat met gevoelig materiaal vervangen door een elektronische detector. Het punt is dat de straling door het materiaal moet gaan om aan de andere kant opgevangen te worden door de detector.

Om dus, bij jou thuis, door de "muren" te kunnen kijken zullen ze een generator aan de ene kant en een detector aan de andere kant van het huis moeten plaatsen. Vervolgens moet er een dusdanige hoeveelheid straling worden gegenereerd dat elk levend wezen wat er tussen zit per direct een overdosis straling krijgt. Je zult daarna niet heel erg lang meer leven. Container- en bagage-scanners gebruiken sowieso een veel hogere dosis straling, dat is nodig om goed door bepaalde materialen heen te "kijken". Bij bagage en containers maakt het toch niet uit omdat er geen levende wezens tussen zitten.

Het is leuk dat het in films kan maar de praktijk is toch echt andere koek.
25-01-2012, 18:53 door Anoniem
Zo min mogelijk zaken (bankzaken,zaken m.b.t. de overheid) digitaal doen,digibankieren zou ik al helemaal niet aan beginnen.En als je paspoort of rijbewijs is vermist,gestolen of niet gestolen dan dien je daar (ook voor je eigen bestwil) onverwijld aangifte van te doen bij de politie. Verder van alle gebeurtenissen onmiddelijk aangifte doen bij de politie. Met de bank afspreken dat ze je eerst op een prepay anoniem mobiel nmr bellen om te verifieeren of jij idd je bankpas hebt verloren en/of wenst te blokkeren.Zich als iemand anders voor doen is strafbaar,meteen/z.s.m. aangifte van doen. Verder is de pakkans voor (kleine) digicriminelen (hackers) in NL veel te klein en de straffen lachwekkend laag,de politiek moet hier eens wat aan gaan doen,hetzelfde geldt t.a.v. (groep)stalkers;die staatssecretaris Teeven en die minister Opstelten hebben veel praatjes,maar weinig daden.
Door Anoniem: Het verhaal komt me allemaal erg bekend voor.
Hier mijn verhaal:

Het speelde zich allemaal zo'n 3 a 4 jaar geleden af.
Ik kreeg op internet ruzie met een hacker nadat ik een speciale "protection fee" weigerde te betalen.
Hij zou mijn leven onmogelijk maken.
Die zelfde week stond ik bij het tankstation om af te rekenen toen mijn pas geblokkeerd bleek te zijn.
Ik besloot naar huis te lopen om wat geld te halen om alles cash af te rekenen, toen ik terug kwam was mijn auto weg, zou opgesleept zijn door iemand die door mij gebeld was.
Het was 1+1 voor mij en duidelijk dat de hacker dit gedaan had.
Thuis aangekomen heb ik meteen aangifte bij de politie gedaan waar me verteld werd dat de auto niet meer op mijn naam stond en die dag verkocht zou zijn, ik kreeg een zaak nummer wat ik in het vervolg zou moeten noemen als ik nog vragen had.
In die zelfde week werd er een aanzienlijk geldbedrag van mijn rekening afgeschreven, dit zou gepint zijn in een oostblokland.
Na aangifte zei de politie dat het waarschijnlijk skimmers geweest zijn die mijn pas gekopieerd hebben en auto gestolen daarmee was de zaak gesloten.
De bank weigerde echter het geld terug te storten omdat het volgens hun geen skimming was.
Later begonnen mijn gesprekken zomaar onderbroken te worden met een *klik* geluid, duidelijk een teken dat ik afgeluisterd werd.
Toen ik vervolgens ging bellen met een speciale applicatie waarbij de gegevens encrypted zijn met 256 aes encryptie (speciaal laten ontwikkelen) leek het even rustig totdat een paar weken later de politie een huiszoeking kwam doen, er waren met mijn rijbewijs illegale zaken gedaan. Ik kon mijn rijbewijs niet overleggen omdat een paar maanden daarvoor mijn auto gestolen was met mijn rijbewijs er in, stom maar ik had hem nog niet gemist (had nog geen nieuwe auto).
Tijdens deze huiszoeking mocht ik niet mijn woning betreden en na 1.5 uur stonden ze weer buiten, zonder iets gevonden te hebben.
Mijn huis was netjes achter gelaten, te netjes want ik weet zeker dat ze afluisterapparatuur geplaatst hebben.
Ik heb toen een specialist laten komen die gemeten heeft dat er microscopisch kleine zendapparatuur geplaatst moet zijn, waarschijnlijk was dit in de meubels geplaatst, hij vertelde mij er bij dat deze van de overheid moesten zijn omdat dit te geavanceerd was voor commercieel gebruik.
Ik heb vervolgens mijn inboedel verkocht en nieuwe meubels gehaald over de grens welke ik cash betaald heb.
Nog geen week later werdt ik verzocht om me te melden bij het politiebureau waar ik vervolgens 12 uur vastgehouden ben en ze beslag gelegd hebben op mijn bezittingen.
Dit had te maken met dingen die ze gevonden zouden hebben tijdens de huiszoeking.
Na een lange procedure die al mijn spaargeld heeft gekost ben ik uiteindelijk veroordeeld tot een geldboete welke ik niet kon betalen en in de vorm van een gevangenisstraf heb voldaan.

Toen ik daarna mijn leven weer wou opakken werdt ik continue in de gaten gehouden, met name door mijn nieuwe buren (een woning welke aangeboden was in samenwerking met mijn begeleider). Ook deze mensen beschikten over apparatuur om te zien wat ik aan het doen was.
Toen ik digitenne nam had ik dagelijks storing, waarschijnlijk door een electronisch appraat in de nabije omgeving, aldus een monteur.
Noodgedwongen ben ik na jaren verhuist naar het buitenland waar ik een relatief normaal leven kan leiden.
De hacker heeft mijn hele leven verpest.
Als ik deze verhalen hier lees kan ik alleen adviseren om zo spoedig mogelijk jullie spullen te pakken, het is een grote samenzwering van de overheid.
Spullen pakken en naar het buitenland.
Veel success met de rest van jullie leven!
25-01-2012, 20:21 door [Account Verwijderd]
Door SirDice:
Door Anoniem: Thuis aangekomen heb ik meteen aangifte bij de politie gedaan waar me verteld werd dat de auto niet meer op mijn naam stond en die dag verkocht zou zijn,
Dat kan alleen als je je groene kaart in de auto laat liggen. Iets wat je, om deze reden, dus nooit moet doen. Ik heb dat ding nooit bij me.

De groene kaart is je verzekeringsbewijs, het tenaamstellingsbewijs is het Deel 2 (oude Kopie Deel 3). Of bedoel je soms je Green Card? ;)
25-01-2012, 22:04 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Hahaha wat een vermakelijk topic, de reacties worden mooier en mooier. Goede bron om een boek over te schrijven.

Je weet duidelijk niet waar het over gaat!
Wacht maar tot het je zelf overkomt, dat elke actie in de gaten gehouden wordt.
Niets is meer privé!

Je zit zelf zeker ook de buurman de bespioneren, je doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat jullie het allemaal menen, want dan lopen er toch wel erg veel mensen met waanbeelden rond op dit forum... :')
25-01-2012, 22:27 door Anoniem
Door SirDice:
Door Epyc:

Om dus, bij jou thuis, door de "muren" te kunnen kijken zullen ze een generator aan de ene kant en een detector aan de andere kant van het huis moeten plaatsen. Vervolgens moet er een dusdanige hoeveelheid straling worden gegenereerd dat elk levend wezen wat er tussen zit per direct een overdosis straling krijgt. Je zult daarna niet heel erg lang meer leven. Container- en bagage-scanners gebruiken sowieso een veel hogere dosis straling, dat is nodig om goed door bepaalde materialen heen te "kijken". Bij bagage en containers maakt het toch niet uit omdat er geen levende wezens tussen zitten.

Het is leuk dat het in films kan maar de praktijk is toch echt andere koek.


Door dit alles wat nu toch al een aantal jaar gaande is ben ik inderdaad ook verhuisd naar een andere stad 200+ km van waar ik vandaan kom. Heb een leuke woning gevonden en dacht ook hier een nieuw leven te kunnen opstarten. Tegelijkertijd hield ik in m'n achterhoofd dat wanneer het kleinschalig zou zijn het hiermee over zou zijn, maar ik wist dat niets minder waar was.
Alsof het zo moest zijn was een van de eerste dingen die m'n huurbaas zei dat ik links van me een Surinaams gezin had wonen en rechts van me een Turks gezin. Uiteraard heb ik hier op gelet en vrij kort na het intrekken van m'n woning ( binnen 1.5 week ) Verhuisde het turks gezin rechts van me met wel een heel vreemde blik in hun ogen toen ik naar buiten kwam. Niet echt een blik van ' Ow is dat de nieuwe buurman? '
Nou over het Surinaams gezin links van me ... deze mensen praten niet echt zacht en kunnen niet echt dingen voor zich houden. Mensen die zelf Surinaamse vrienden hebben snappen wat ik bedoel het ligt nou eenmaal in hun aard om alles eruit te schreeuwen. Dus wanneer jij aan de andere kant van de deur staat en zij buiten op de stoep staan en eentje vraagt aan de andere: " Ja maar waarom wordt die man dan in de gaten gehouden? " Dan hoor je dat overduidelijk zonder vervormingen.
Nou als het klopt wat jij zegt dat beide kanten erbij betrokken moeten worden dan is dit voor mij ook ineens duidelijk geworden.
Hoe krijgen ze het voor elkaar? Wat ik al eerder zei het zijn niet zo maar een groepje mensen maar mensen met veel invloed. Ook zei ik dat er gemeentes bij betrokken zijn. Wanneer er dus ' een gek ' ( in hun ogen ) van de ene stad naar de andere stad verhuisd dan wordt dat natuurlijk doorgegeven.
Hoe zou ik als ik de gemeente was de mensen zo ver krijgen om mee te werken hieraan in tijden van crisis?
Dan zou ik de mensen inlichten over ' de situatie ' : ' Uw nieuwe buurman wordt van dit en dit beschuldigd en voor de veiligheid van de mens moeten we hem in de gaten houden , als u meewerkt met ons krijgt u maandelijks een bedrag van laten we voor de vorm zeggen 2000 euro. ' Er zijn maar weinigen die een aanbod als dit afslaan.
Het gaat ver en de meeste mensen zijn door behulp van de media in hun gedachten ook kort gehouden dat alleen de dingen bestaan die op televisie wordt weergegeven. En echt ik wou dat ik nog in dat " normaal " wereldje zat waar je je met alleen de dagelijkse dingen hoeft bezig te houden en verder geen andere zorgen. Natuurlijk krijg ik opmerkingen naar m'n hoofd gegooid en proberen er een aantal mij het tegendeel te bewijzen , maar dan ben je in mijn opinie nou net precies hetgeen dat ze altijd al hebben geprobeerd te creeren. Want DAN weten ze hoe ze op jou moet reageren en DAN weten ze wel wat ze moeten doen en hoe ze moeten handelen. Je gedachten mogen niet verder gaan dan dat. Stel dat iedereen ' out of the box ' gaat denken dan heeft de overheid helemaal geen controle over de mens meer.

En tegen de meneer of mevrouw die een soortgelijk verhaal heeft door wiens leven verpest werd door een hacker.
Ik wens jou ook het allerbeste en al het positieve in deze wereld. Houd je hoog omhoog ik weet hoe moeilijk het is , want ik heb vaker ook momenten dat ik hier helemaal niet mee wil dealen en ik dan liever mezelf van m'n leven beroof. ( Of ben ik door dit laatste te zeggen dan toch die psychoot? )
25-01-2012, 23:33 door Anoniem
Interessant verhaal,

"Het verhaal komt me allemaal erg bekend voor.
Hier mijn verhaal:"

Als ik jou was zou ik een boek gaan schrijven, ik denk dat je verhaal aanslaat onder het publiek.

Groet
26-01-2012, 01:35 door Anoniem
"Je zit zelf zeker ook de buurman de bespioneren, je doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is."

Ik zit iedere avond met een stetoscoop tegen de muur gekluisterd, om per seconde bij te houden wat mijn buurman doet. Iets belangrijkers in het leven is er toch niet ? ;)
26-01-2012, 09:00 door Anoniem
Hoe komen al die patienten hier toch terecht?! Echt, doe er eens iets aan.
26-01-2012, 10:45 door SirDice
Door Rotsmoel:
Door SirDice:
Door Anoniem: Thuis aangekomen heb ik meteen aangifte bij de politie gedaan waar me verteld werd dat de auto niet meer op mijn naam stond en die dag verkocht zou zijn,
Dat kan alleen als je je groene kaart in de auto laat liggen. Iets wat je, om deze reden, dus nooit moet doen. Ik heb dat ding nooit bij me.

De groene kaart is je verzekeringsbewijs, het tenaamstellingsbewijs is het Deel 2 (oude Kopie Deel 3). Of bedoel je soms je Green Card? ;)
Nee, ik bedoelde inderdaad deel 2.
26-01-2012, 10:51 door SirDice
Door Anoniem: "Je zit zelf zeker ook de buurman de bespioneren, je doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is."

Ik zit iedere avond met een stetoscoop tegen de muur gekluisterd, om per seconde bij te houden wat mijn buurman doet. Iets belangrijkers in het leven is er toch niet ? ;)
De buurman? BuurMAN?!?!? Nee, de buurvrouw is veel interessanter om te begluren. Waarom denk je dat ik een telescoop heb ;)
26-01-2012, 11:10 door SirDice
Door Anoniem: Alsof het zo moest zijn was een van de eerste dingen die m'n huurbaas zei dat ik links van me een Surinaams gezin had wonen en rechts van me een Turks gezin. Uiteraard heb ik hier op gelet en vrij kort na het intrekken van m'n woning ( binnen 1.5 week ) Verhuisde het turks gezin rechts van me met wel een heel vreemde blik in hun ogen toen ik naar buiten kwam. Niet echt een blik van ' Ow is dat de nieuwe buurman? '
Haha... Ja, en dit is gelijk het "bewijs" dat je in de gaten gehouden wordt? Kom op zeg. Dat de buren je met de nek aankijken zegt helemaal niets. Dat is voor bijna iedereen die in een grote stad woont dagelijkse kost.

Nou als het klopt wat jij zegt dat beide kanten erbij betrokken moeten worden dan is dit voor mij ook ineens duidelijk geworden.
Nee, dat zei ik niet. Ik zei dat de zender aan de ene kant moet staan, de voorkant. En de ontvanger aan de andere kant, de achterkant dus.

Hoe krijgen ze het voor elkaar? Wat ik al eerder zei het zijn niet zo maar een groepje mensen maar mensen met veel invloed. Ook zei ik dat er gemeentes bij betrokken zijn. Wanneer er dus ' een gek ' ( in hun ogen ) van de ene stad naar de andere stad verhuisd dan wordt dat natuurlijk doorgegeven.
Hoe zou ik als ik de gemeente was de mensen zo ver krijgen om mee te werken hieraan in tijden van crisis?
Dan zou ik de mensen inlichten over ' de situatie ' : ' Uw nieuwe buurman wordt van dit en dit beschuldigd en voor de veiligheid van de mens moeten we hem in de gaten houden , als u meewerkt met ons krijgt u maandelijks een bedrag van laten we voor de vorm zeggen 2000 euro. ' Er zijn maar weinigen die een aanbod als dit afslaan.
Dit kan gewoon niet. Denk je nou echt dat een gemeente eventjes een paar ton uittrekt om een persoon te zieken? Om niets? Denk je niet dat de gemeente z'n geld beter te besteden heeft? En wat schiet zo'n gemeente er mee op? Dat je weggaat? Denk je niet dat als een gemeente inderdaad zo zou werken ze eerst bewezen verkrachters, moordenaars etc. de gemeente uit zouden werken? Want als ze dit al doen bij iemand die niet eens verdacht is dan moeten ze dat toch zeker doen bij personen die al een keer veroordeeld zijn?

De OP is aardig psychotisch, zover zou ik bij jou niet willen gaan. Maar een flinke paranoïde persoonlijkheidsstoornis is wel duidelijk. Wat mogelijk ook een gevolg zou kunnen zijn van schizofrenie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Parano%C3%AFde_persoonlijkheidsstoornis
http://nl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenie
26-01-2012, 11:39 door Anoniem
Sir Dice wat een heerlijk normaal leven heb je : )
26-01-2012, 12:05 door SirDice
Door Anoniem: Sir Dice wat een heerlijk normaal leven heb je : )
Ik kan leven met AD/HD niet echt 'normaal' noemen maar goed, wat is normaal?
26-01-2012, 12:06 door Epyc
Sir Dice jij komt dus precies over als degene die ik in m'n vorige post beschreef. Geeft niet mensen zoals jou heb ik ook nodig om me heen. Dit wat jij nu in dit topic gelezen hebt is een fractie van het hele verhaal. Er zijn een aantal dingen van toepassing die ik voor mijn veiligheid en persoonlijke privacyredenen niet kwijt kan en wil, maar wel cruciaal zou zijn mocht ik de mensen willen overtuigen, maar dit is niet mijn doel en wil verder ook niemand erbij betrekken.
26-01-2012, 12:38 door Above
Beetje zitten lezen hier maar ik ken een vrouwelijk persoon welke schizofreen is. Als ze de deur uitgaat doet ze alles op slot. Ook de deuren in huis met een extra hangslotje met een plakbandje over het sleutelgat. Iedere dag hetzelfde ritueel. Dan heeft ze het ook nog over magiërs welke haar lastig zouden vallen. Deze vrouw was 20 jaar geleden heel normaal maar door een bepaalde gebeurtenis is ze omgeslagen tot deze gekte.

Je kan op ze inpraten wat je wilt maar het helpt niet. Ze ervaren deze wereld op een hele andere manier. Zolang ze geen gevaar zijn voor de omgeving en medicatie weigeren dan zij het zo. Het brein van de mens is een ontvanger. Signalen welke worden vertaald door de hersenen naar beeld en emotie.
26-01-2012, 12:51 door Above
Door Anoniem:
Mijn huis was netjes achter gelaten, te netjes want ik weet zeker dat ze afluisterapparatuur geplaatst hebben.
Ik heb toen een specialist laten komen die gemeten heeft dat er microscopisch kleine zendapparatuur geplaatst moet zijn, waarschijnlijk was dit in de meubels geplaatst, hij vertelde mij er bij dat deze van de overheid moesten zijn omdat dit te geavanceerd was voor commercieel gebruik.
Hier zit al een manipulatieve uitdrukkingsfout waardoor je verhaal niet geloofwaardig is.

Door Anoniem:
Ik heb vervolgens mijn inboedel verkocht en nieuwe meubels gehaald over de grens welke ik cash betaald heb.
Nog geen week later werdt ik verzocht om me te melden bij het politiebureau waar ik vervolgens 12 uur vastgehouden ben en ze beslag gelegd hebben op mijn bezittingen.
Dit had te maken met dingen die ze gevonden zouden hebben tijdens de huiszoeking.
Na een lange procedure die al mijn spaargeld heeft gekost ben ik uiteindelijk veroordeeld tot een geldboete welke ik niet kon betalen en in de vorm van een gevangenisstraf heb voldaan.

Kun je hiervan bewijs leveren op papier dat het echt zo gebeurd is. Misschien heb je wel criminele praktijken verricht.

Het verhaal rammelt aan alle kanten om een poging te doen op het gevoel van mensen welke het misschien zouden gaan geloven. Op het forum van http://www.niburu.nl/forum heb je misschien mensen welke je wel begrijpen. Daar kunnen ze heel goed zweven.
26-01-2012, 13:15 door Anoniem
Afluisteren doe je niet (meer) met kleine zendertjes. Dat doe je heel anders, met een (onzichtbare) infrarood laser. Die richt je op een raam. Iemand die in huis iets verteld brengt de lucht in huis in trilling. Die trilling ontvangt het oor van degene die luistert en die hoort het dus. Maar andere objecten in huis komen ook in trilling (de muren als je last hebt van de radio van de buren) maar ook de ramen. Nu beschijn je het raam met een speciale laser. Het hele kleine beetje licht dat terugkomt zal trillen in de maat van wat er binnen (en buiten) besproken wordt en hieruit kan je weer filteren wat in de ruimte bespoken is. Dat kan van grote afstand, maar is zeker niet eenvoudig.

Door muren heen kijken? Lijkt mij onwaarschijnlijk en zeker niet gezond. Infrarood licht gaat misschien door de muur heen (=warmte) maar zeker niet recht erdoorheen. Zie wie erachter staat? Neuhhhhh. De muur doorlichten met straling is zeker niet gezond (want straling dus) maar dan wel weer detecteerbaar. Een radiologisch lab kan je helpen om die staling aan te tonen.

Afluisteren van de telefoon? Koop in het buitenland een tablet pc installeer Skype en gebruik het ding verder helemaal nergens voor, dat kan niemand kraken en je kan ook niet besmet worden. (om een pc of tablet te laten besmetten moet je echt eerst zelf iets doen, dat kan NIET vanzelf). Ga jij niet naar een website en doe je geen email op die tablet is er niets aan de hand. Upgrades negeren. Leen het ding niet uit, en bewaar op je lichaam, snachts onder je bed, kunnen ze het ook niet snachts skiekum van updates voorzien.

PC wordt afgeluisterd? Doe het ding de deur uit, je hebt het nergens voor nodig.

Maar geloven doe ik dit niet. Wat je verteld is zoooo krankzinnig ingrijpend dat heel de wijk er last van zal hebben en dat hele volksstammen er een dagtaak aan hebben. En dat alles om jouw leven te vergallen?
26-01-2012, 13:32 door SirDice
Door Epyc: Sir Dice jij komt dus precies over als degene die ik in m'n vorige post beschreef.
Tsja, er stond ineens een gemeenteambtenaar voor m'n deur twee weken geleden. Of ik voor 2000,- euro iemand wilde ompraten...

dit is niet mijn doel en wil verder ook niemand erbij betrekken.
Waarom post je dan hier?
26-01-2012, 13:50 door Mysterio
Door SirDice:
Door Epyc: Sir Dice jij komt dus precies over als degene die ik in m'n vorige post beschreef.
Tsja, er stond ineens een gemeenteambtenaar voor m'n deur twee weken geleden. Of ik voor 2000,- euro iemand wilde ompraten...

dit is niet mijn doel en wil verder ook niemand erbij betrekken.
Waarom post je dan hier?
2000 maar? Ik kreeg een containerscanner aangeboden omdat hij achteraf gezien toch in de weg stond bij de Turkse buurman.

Er zitten voordelen aan het in de gaten gehouden worden. Je zal niet overvallen worden in een donker steegje, want er is immers iemand die achter je aan loopt met een scanner. Je krijgt groepskorting bij de bios, je bent meteen aan de beurt wanneer je je rijbewijs gaat verlengen, want ze weten al dat je komt. De dokter weet al dat je last hebt van je blinde darm: die containerscanner ziet alles!

Bekijk de zaken eens van de zonnige kant, zou ik de TS-er willen meegeven. Ben je echt een crimineel of viezerik, dan ben ik blij dat de overheid jou in de gaten houdt, ben je daarentegen een brave burger die iets te veel tv heeft gekeken, neem dan een advocaat en bespreek het geheel eens rustig door. Word je dan inderdaad onheus bejegend door de overheid, dan hou je er nog een zakcentje aan over ook.
26-01-2012, 13:55 door SirDice
Door Anoniem: Als die straling waarmee ze de containers scannen zo dodelijk is,dan vrees ik voor het leven van al die illegalen die in containers en vrachtwagens worden vervoerd.Het lijkt me sterk dat die straling zo sterk mag zijn dat mensen en/of dieren eraan dood zouden kunnen gaan.
Moest even zoeken naar exacte cijfers....

They also deliver about 1000 times higher dose of radiation to potential stowaways.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cargo_scanning

Misschien niet direct dodelijk maar echt gezond is het niet. Overigens heeft zo'n container-scanner 'maar' zo'n 3 meter te overbruggen. Straling neemt kwadratisch af met afstand. Als je dus een huis zou willen scannen dan hebben we het al snel over zo'n 20-30 meter. Dat is 10 keer de afstand dus is er 100 keer meer straling nodig. Koppel dat aan 24/7 surveillance en ik kan je garanderen dat je binnen een week stralingsverschijnselen (misselijkheid, overgeven, haar en nagel uitval) hebt. Gaat dat nog langer door dan is diegene wel degelijk hartstikke dood.
26-01-2012, 14:17 door Anoniem
Er is alleen wel een verschil tussen nemen van een "foto" en het doorlopend doorlichten van het huis van de buurman. Één röntgen foto is niet slecht voor je (staat gelijk aan een jaar tv (niet lcd) kijken). Maar doorlopend rontgenfotos maken is wel slecht. Stapelt zich op, kan op beschadeging DNA wordt met iedere foto pietsje groter. Daarom gaat de tandarts de kamer uit bij een foto en staat de laborant in het ziekenhuis achter loodglas.
Kwestie van kans. Hoe vaker hoe groter (geldt ook voor de loterij, al geeft sparen op lange termijn exact hetzelfde rendement).

AxlEnt
26-01-2012, 14:31 door Anoniem
Hoe ondenkelijk het verhaal van TS ook klinkt...helaas gebeuren dingen als identiteitsfraude dagelijks.
Er zijn op de publieke meerdere uitzendingen over geweest waaraan mensen aan het woord kwamen die letterlijk kapot gemaakt zijn door criminelen die er met hun identiteit vandoor gingen.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat de meeste computersysteem makkelijk te kraken zijn voor iemand met écht veel kennis (van die mensen die zelf zero-days schrijven etc)

De boel afschuiven op "psychose" klinkt makkelijk en is ook mijn eerste neiging...toch denk ik dat je er niet over kunt oordelen van afstand.

Hier een interessant stukje:

De maanden september en oktober was ik aan het werk met een team van Zembla om te onderzoeken hoe het is gesteld met identiteitsfraude. In CEL komt de hoofdpersoon, Michael Bellicher, in grote problemen omdat zijn identiteit is gestolen. Zembla zocht uit hoe makkelijk het is om zoiets te doen. Het resultaat was beangstigend, want het is nog veel makkelijker dan ik dacht.

Elke dag worden er identiteiten gestolen. Overal. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iemand bezig om ergens persoonlijke gegevens van iemand te stelen. In de Verenigde Staten is kort geleden een crimineel netwerk opgerold dat door phishing en gerichte virussen van meer dan 500.000 mensen de identiteit had gestolen.

Wie de weg weet op internet surft naar gespecialiseerde sites waar identiteiten te koop worden aangeboden, keurig gerangschikt naar nationaliteit. Wilt u een Canadese identiteit? Klik op Canada en u krijgt een lijstje te zien van de Canadese identiteiten die er die dag te koop zijn. Wilt u een Nederlandse identiteit? Klik op Nederland. Voor 3 of 5 dollar krijgt u naam, adres, telefoonnummer, creditcardnummer en verificatienummer. Daarmee kunt u meteen aan de slag. Voor een paar dollar meer koopt u een identiteit compleet met een digitale kopie van paspoort of rijbewijs.

Voor die prijs kun je het eigenlijk niet laten.

De zoektocht met Zembla toonde aan hoe ver deze vorm van criminaliteit al is gevorderd. CEL is een boek, het is fictie, maar wij kunnen allemaal slachtoffer van worden van identiteitsfraude. Zomaar, zonder dat we ooit iets verkeerd doen.

Dat maakt CEL ook tot een echte thriller: het kan zomaar gebeuren.

Uitzending gemist? Kijk dan hier. http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/id/VARA/serie/VARA_101163309/VARA_101179449/bb.20081109.asf
26-01-2012, 14:33 door Anoniem
Hier nog een interessant stukje van REPORTER:

http://tvblik.nl/reporter/help-mijn-identiteit-wordt-misbruikt

Erop vertrouwen dat de politie de zaak wel recht zet hoef je in ieder geval niet..
26-01-2012, 14:45 door Anoniem
Stel.. STEL..... hypothetisch... dat de gemeente mensen tegen betaling anderen zouden laten controleren weet ik 100% zeker dat er ook mensen zullen zijn die dat dus NIET aannemen. Ook al is het 2000 eu per maand.
Daarnaast.. hoe groot is het risico voor de gemeente dat er iemand uit de school klapt.. Veel te groot, dus .. echt nonsens dat dit zou gebeuren.

Als je echt het idee hebt dat je wordt afgeluisterd en/of gevolgd..

Doe gewoon eens wat onverwachts.
Niemand houdt je tegen om je eigen meubels te demonteren en te onderzoeken op apparatuur toch? Gewoon doen dus...
Andere foon kopen
Als je denkt dat er mensen in je huis komen.. nouja.. plak maar eens een plakbandje (makkelijk te vervangen door inbreker) .. of span een haar over je gesloten deur ----- post met wat spuug, dat valt minder op... Heb je snel genoeg door of je vermoeden klopt.

één ding... wees als je een maand niks concreets/aanoonbaar/bewijsbaar merkt dan ook wel de moeite om je psychische probleem aan te pakken. Je helpt jezelf en anderen daarmee namelijk enorm!
26-01-2012, 15:10 door wica128
containers scannen lijkt me niet het geval te zijn, Je kan op andere manier iemand in zijn huis volgen, door middel van infrarood. Nee, dit kan jij niet detecteren als ze dit bij je doen.

Als er een tap op je internet verbinding zit, kan je dit ook niet opmerken, vanuit gaande dat dit goed gedaan is.


Wat je wel kan doen:
- des informatie plaatsen en ze daarmee ind e val te lokken
- Zorgen voor ruis. (Je kamer warmer maken dan 37 graden, extreem veel niet zinnige data ober je verbindingen heen sturen)
- Op de manier die jij beschrijft, bewijs gaan verzamelen.
- In het openbaar treden.
26-01-2012, 15:23 door Above
Door Anoniem: Stel.. STEL..... hypothetisch... dat de gemeente mensen tegen betaling anderen zouden laten controleren weet ik 100% zeker dat er ook mensen zullen zijn die dat dus NIET aannemen. Ook al is het 2000 eu per maand.

Ik doe het gelijk voor dit bedrag extra netto erbij. Wel zwart natuurlijk want de belasting kan de pot op dan. Waar kan ik solliciteren?
26-01-2012, 15:35 door Anoniem
Dan onderhandel je bijzonder slecht Above... En ik weet bij deze dat jij dus niet te vertrouwen bent en alles doet voor wat euro's ;) ... Oh wacht je was aan het trollen.. te laat!

Ik zou het dus niet aannemen... maar direct uit de school klappen over de gemeente, de persoon die het aanbod deed + het aanbod. Inclusief een geluidsopname en videobeeld. Ik weet zeker dat het resultaat onbetaalbaar is voor de aanbieders !
26-01-2012, 15:43 door Anoniem
Ik controleer mijn medeburgers gratis en voor niks. Ik geef ze ook aan als ik misdrijven zie of een aanzet daartoe mogelijk acht. Hoeft de gemeente mij niet voor te betalen... gewoon stukje common sense...

Levert altijd leuke discussies op op verjaardagen... ik zou namelijk mijn vrienden ook aangeven als ik ze betrap op ernstige misdrijven... Boos dat ze dan worden joh.. heerlijk.. die onmacht... xD
26-01-2012, 16:11 door SirDice
Door wica128: containers scannen lijkt me niet het geval te zijn, Je kan op andere manier iemand in zijn huis volgen, door middel van infrarood. Nee, dit kan jij niet detecteren als ze dit bij je doen.
Het werkt ook niet. Bedenk dat infrarood warmte is. Bedenk ook dat de meeste huizen geïsoleerd zijn om warmte binnen te houden. Als jouw lichaamswarmte al door (buiten)muren heen gaat dan zit je behoorlijk voor de kat z'n k*t te stoken en zal een energiemaatschappij jou graag als klant willen hebben.
26-01-2012, 16:14 door SirDice
Door Anoniem: Hoe ondenkelijk het verhaal van TS ook klinkt...helaas gebeuren dingen als identiteitsfraude dagelijks.
Er zijn op de publieke meerdere uitzendingen over geweest waaraan mensen aan het woord kwamen die letterlijk kapot gemaakt zijn door criminelen die er met hun identiteit vandoor gingen.
Dat zal ik ook zeker niet ontkennen. Maar identiteitsfraude is toch iets heel anders dan door de halve wereld in de gaten gehouden worden omdat.... Ja, waarom was 't nou eigenlijk?
26-01-2012, 16:26 door wica128
@SirDice De dingen zijn echt zeer gevoelig, ze merken tegenwoordig al een verschil van 1/10 graad op
26-01-2012, 16:34 door SirDice
Door wica128: @SirDice De dingen zijn echt zeer gevoelig, ze merken tegenwoordig al een verschil van 1/10 graad op
Dan nog kun je daarmee niet door muren heen kijken. De muur zelf is ook warm namelijk en blokkeert daarmee het zicht op wat er achter zit/staat.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/InfraredXrayCamera
26-01-2012, 16:44 door Mysterio
Door wica128: @SirDice De dingen zijn echt zeer gevoelig, ze merken tegenwoordig al een verschil van 1/10 graad op
Je kan ook gewoon een keer met je blote framboos voor het raam gaan staan, met de gordijnen open en dan is de kans zeer klein dat men nog eens een blik naar binnen wil werpen.

Waarom zo moeilijk? Afluisteren kan prima via glas, meekijken door de muur kan via wifi http://zaplog.nl/zaplog/article/draadloos_netwerksignalen_laten_je_door_muren_kijken en je identiteit is ook al voor 2 dollar te koop. Privacy bestaat toch al niet meer, dan maar meteen de broek uit. Zal ze leren.
26-01-2012, 20:52 door Anoniem
"Levert altijd leuke discussies op op verjaardagen... ik zou namelijk mijn vrienden ook aangeven als ik ze betrap op ernstige misdrijven... Boos dat ze dan worden joh.. heerlijk.. die onmacht... xD"

Je kiest er eerder voor om ze aan te geven bij de politie, dan om zelf het gesprek met ze aan te gaan ? Het zou je laatste keuze moeten zijn, niet de eerste.
26-01-2012, 21:10 door Above
Maar om weer terug te keren naar het oorspronkelijke onderwerp. Als je deze wereld wilt verslaan zul je het in de code moeten zoeken. Alles manifesteert zich vanuit de code. De bron. Je zal dus moeten gaan hacken op ongekend niveau wat zeer gevaarlijk kan zijn. Denk maar niet dat je hier nu anoniem bent. Er is zelfs beeld.
26-01-2012, 23:23 door BaseMent
Nu,

Koop in het buitenland in tablet pc en installeer daar meteen skype op en bel vanaf dat moment uitsluitend nog met Skype. Verlies het ding nooit uit het oog, installeer geen updates, nooit, en gebruik het ding alleen om te bellen.
Dan ben je op je lokale kabeltje niet meer afluisterbaar. Daar waar je de KPN (of ziggO, of wie dan ook) wolk uitkomt kan je niet afgeluisterd worden, dat is gedeelde infra die daar iedereen gebruikt wordt.

Doe je pc weg, het ding levert je duidelijk meer ellende op als het oplost.

Die scanner is lastig. Je lichaanmswarmte komt wel door de muur heen, maar wordt door diezelfde muur ook helemaal uitgesmeerd over de hele muur.
Met gamma straling kan het wel, maar daar ga je dood van op termijn, en niet jij alleen want een flink deel van de straling wordt door de muur weer alle kanten op gereflecteerd (waarom denk je dat je tandarts netjes achter een muusrtje gaat staan als ze een foto maken, nou)!

Afluisteren kan ook met een infrarood laser via het raam, zelfs van grote afstand, Dat zie jij niet, en werkt veel prettiger als een microfoontje in huis.Koop driedubbel glas, en zet de radio extra hard als je met iemand fluistert.

Hoe dan ook, als wat je zegt waar is, laat dit enorme, onuitwisbare sporen achter in je omgeving. Daar kan niemand iets aan veranderen is natuurkunde 1e klas havo (ja ik ben al wat ouder).

Als je slachtoffer bent geweest van id fraude doe dan alle pc rommel voor altijd de deur uit. Dat vertrouwen krijg je niet meer terug. Als mensen je willen spreken komen ze maar langs, of beter, ga naar je vrienden toe, kan je ook niet afgeluisterd worden.

Of ga lekker naar een disco oid. Maak lol, gooi de 21e eeuw je huis uit.
27-01-2012, 08:28 door WhizzMan
Informanten worden alleen maar door politie en veiligheidsdiensten betaald. Gemeentes doen daar helemaal niets mee. 2000 euro per maand is bij mijn weten een absurd bedrag wat eigenlijk alleen voor min of meer full time surveillances betaald wordt. Daar zet men over het algemeen geen "buren" voor in, maar mensen die meer contact hebben met de verdachte.

De redenen waarom je zo ontzettend in de gaten gehouden zou worden, moet iets zijn met terrorisme, spionage, of pedofilie. Andere dingen dan dat zijn voor de bovengenoemde diensten niet belangrijk genoeg om zoveel aandacht aan je te besteden als wat jij omschrijft. Het kan zijn dat er een korte surveillance gedaan wordt als je wordt verdacht van een groot "normaal" misdrijf, maar dat houdt op, of je wordt gearresteerd. Een keertje tegen een vriend roepen dat je iemand kapot wilt schieten en een pistool zoekt is op zich misschien reden voor de politie om je een keertje tegen het licht te houden, maar ze zijn er snel genoeg achter of je dat meent of dat het een kwade uitroep was die je nooit serieus zou gaan uitvoeren.

Je bent kennelijk met een ontzettend illegaal iets bezig, anders zou je niet zo achterdochtig zijn en zouden ze niet zoveel moeite voor je doen. Zelfs de hofstad groep deden ze minder voor dan wat jij hier nu omschrijft. In dat geval zal je hier weinig hulp kunnen verwachten, want je bent gewoon zwaar de sjaak als ze je pakken. Holleeder komt vandaag weer vrij, ook die werd niet zo hard achtervolgd als jij. Niemand wil zo lang de bak in als Holleeder, dus veel meer dan een "gebruik een VPN" ga je hier niet horen.

Als je niets te verbergen hebt, is er geen reden waarom ze zoveel moeite voor jou zouden doen en zit het dus allemaal in je hoofd. Voor dat soort dingen ben je hier ook aan het verkeerde adres, maar kan je inderdaad beter eens langs bij de 1elijns psychiater.
27-01-2012, 11:57 door Anoniem
direct vertrekken naar het buitenland! de enige tip die ik je kan geven! Gr je BMN
27-01-2012, 15:14 door Dev_Null
1. Loodplaten in je spouwmuren aanbrengen
Dat zal "de scanners" ze wel tegenhouden ;-)

2. "Containerscanners" opereren op (een) bepaalde golflengte en frequentie
Als je erin slaagt om een electronische detector hiervoor te bouwen, komt je al een heel eind
Voor de technische data,zie websites / whitepapers van de fabrikanten van deze apparatuur.

3. Internet verkeer aftappen.
- Regel echt belangerijke zaken face-to-face
- Verspreidt een hoop digital bs, noise clutter als countermeasure

4. Kijk ook effu op deze website van electronic harrasment voor verdere inspiratie, self-defense
http://www.stopeg.com/ + links op de homepage
http://educate-yourself.org/cn/electronicstalkingandlawenforcementcomplicity07aug08.shtml

Andere (hypothetische tegen) vraag:
Waarom ben jij zo interesant om (actief) onder de loep genomen te worden?
27-01-2012, 17:10 door Anoniem
Klikken op je telefoonlijn hebben doorgaans weinig met afluisteren te maken. Dat is meer een hollywood mythe uit de jaren '60 dan iets anders. Zeker bij een vrij modern vaste telefonie netwerk zoals in NL is het vrijwel onmogelijk dat er feedback van de afluisterapparatuur te horen is op de lijn.
27-01-2012, 17:53 door BaseMent
De inlichtingen diensten niet nee. Die doen dat zoals het zo mooi heet in het digitale domein. daar heb je echt helemaal niets van in de gaten. Geen klik, echo, ruis of wat dan ook.
Als je buurman het goed doet hoor je er ook werkelijk helemaal niets van (spoeltje bij de draad houden en luisteren maar).
Bij de internetachtige beldiensten is het dan ineens weer een hele uitdaging omdat je het DSL signaal moet decoderen.
Maar hé, als je afgeluisterd wordt, wordt je afgeluisterd.

Een kennis van mij klaagde daar ooit over. Hoorde steeds piepgeluiden uit het trappenhuis. Ben langsgeweest en hoorde het ook. Batterij van de brandmelder bleek leeg. Zo zie je maar.
27-01-2012, 18:01 door cjkos
Toen ik digitenne nam had ik dagelijks storing, waarschijnlijk door een electronisch appraat in de nabije omgeving, aldus een monteur.

En ik maar denken dat het aan de bagger kwaliteit van digitenne lag. De overheid heeft het er maar druk mee. Zouden al die klachten daarop terug te voeren zijn? :-)
28-01-2012, 17:22 door Anoniem
Via de sataliet kunnen ze je huizen al doorlichten dat is al lang bekend en dat word gewoon gedaan.
Half NL word al geregeld doorgelicht en hun telefoons afgetapt.
Wat kunnen wij alle doen om deze onzin te laten ophouden.

Zeg iedere keer als je iemand beld.

Bommen leggen bomgordel opblazen paar leuke bekende namen erachter gooien wel op een volgergorde dat je geen problemen krijgt en HUN pc staat op rood en de papieren vliegen van jouw over hun buro hene.
Dan lekker een paar uur lullen en paar leuke kreten ertussen door zodat ze toch moeten opletten.
mijn zus en ik hebben geregelt lol erin.
En zeker als we dan over hun lullen en hoe beroerd ze moeten voelen om onze onzin aan te horen.
ls we dat massal zouden doen kost hun dit bergen en zijn vele werkelozen weer onder de pannen.
En ten duur houd deze onzin gewoon op.

En ik heb pas geleden gehoort dat er meer dit doen.

En anders als je je niet meer vrij voelt kan je het beste verhuizen.
En je kunt de donder op zeggen dit al toe gepast op mensen in de politiek.
De kennis is er dus ,,, tel uit je winst
28-01-2012, 19:47 door Anoniem
Via de sataliet kunnen ze je huizen al doorlichten dat is al lang bekend en dat word gewoon gedaan.

Kan je nog vager roeptoeteren zonder inhoud wellicht? Details graag.

Dan lekker een paar uur lullen en paar leuke kreten ertussen door zodat ze toch moeten opletten. mijn zus en ik hebben geregelt lol erin.

Tenzij je zus op een ander continent woont is dit een nogal nutteloze bezigheid. Eigenlijk dan ook, aangezien het scannen op sleutelwoorden in intercontinentaal/internationaal telefoon verkeer automatisch gebeurd, komt geen mens aan te pas, tenzij al vastgesteld is dat jij Ayman Al-Zawahiri bent.

Maar als je jezelf wijsmaakt dat veiligheidsdiensten alleen maar domme knuppels in dienst hebben, dan is het vast heel leuk om je in te beelden dat je iemand voor de gek houd.
28-01-2012, 19:57 door Anoniem
hmmm...klinkt alssituatie van dhr. E. de Roy van Zuydewijn.....
29-01-2012, 02:49 door Anoniem
"Via de sataliet kunnen ze je huizen al doorlichten dat is al lang bekend en dat word gewoon gedaan."

Tuurlijk, en hoeveel denk je dat het kost om een satelliet in te stellen op jou huis ?
29-01-2012, 09:38 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
29-01-2012, 18:28 door Anoniem
Door Anoniem: Hoe komen al die patienten hier toch terecht?! Echt, doe er eens iets aan.

Ja, ik snap er ook niets van.
En dan zijn er nog genoeg figuren die op deze flauwekul in gaan...

Ik zou er om kunnen lachen als het niet zo triest was: De topicstarter heeft echt geestelijke bijstand nodig, me dunkt.
30-01-2012, 08:27 door Anoniem
Beste poster van dit topic,
Laat je niet gek maken hier.
Hebben ze bij mij ook gedaan.
Dokters stonden klaar met Risperdal en andere antipsychotica, net zo snel als sommige
reageerders hier doen.

Hieronder mijn verhaal.
Ik ben ook gescanned.
Niet door een container, maar de buren right next door.

Ook mijn verhaal heeft te maken met Security, al lijkt dit misschien niet het geval


Ik moest 7 jaar geleden ook dringend naar de psychiater omdat ik zogenaamd psychotisch was.
Het viel me op dat er in mijn muur meer gaatjes zaten dan er eerst waren
Piep kleine gaatjes.
Ik vermoede dat mijn buren iets hadden gerommeld.
Zoals ik zei zeiden mijn vrienden dat ik paranoia was.
Ik heb vervolgens om elk bestaand gaatje met een pen een rondje getekend.
Een maand later waren er 3 gaatjes bij gekomen. Drie gaatjes waar dus geen rondje omheen getekend was.
Mijn vrienden vonden nog steeds dat ik hulp nodig had.
Ik zou de drie gaatjes over het hoofd hebben gezien tijdens het omcirkellen de eerste keer.
Ik heb vervolgens foto's genomen van alle muren die grenzen aan het huis van mijn buurman.
Het duurde ff, maar na 5 maanden waren er 3 gaatjes bij.
Nieuw en niet omcirkeld met pen.
Ik ben de gaatjes gaan onderzoeken. Heb de gaatjes uitgeboord, maar tot mijn verontwaardiging zat er gewoon isolatie materiaal achter. Niks aan de hand. Daar leek het op.
"Zie je nou, je bent paranoia" zeiden mijn vrienden.
Hoe verklaar je dan dat er nu meer gaatjes zitten dan op de genomen foto's ?
Daar hadden ze ook al antwoord op.

Mijn buren deden altijd de deur op het nachtslot. Zelfs als ze maar 3 minuten weg waren.
Dat vond ik verdacht. Voor mijn psychisch gezonde vrienden was dit ook weer een bevestiging dat ik ziek was.

Het is nu of nooit dacht ik.Als ik nu niks doe heb ik de rest van mijn leven een sticker op mijn voorhoofd waarop staat: maf.

Binnen 10 minuten had ik een plan opgesteld.
En het is helemaal gelopen zoals ik het had bedacht.
Het plannetje was perfect maar was wel afhankelijk van een hoop geluk
Als datgene niet zou voorvallen zou ik iets anders hadden moeten bedenken.


Ik heb een brief gestuurd naar het adres van mijn buurman.
De brief was (zogenaamd) afkomstig van het woningbedrijf waar wij, onze foute buren en de overige buren een huis van huren. Voor de zekerheid hebben we ook de overige buren allemaal dezelfde brief gestuurd, inclusief mezelf.

In de brief stond vermeld dat de woningstichting langs zou komen i.v.m. een onderzoek naar schimmel. Niet mee werken zou betekenen dat de bewonders aansprakelijk gesteld zouden worden voor eventuele schade in de toekomst die je dan zelf zou moeten betalen.

De brieven waren verstuurd, nu hopen op dat kleine belangrijke stukje informatie wat bepalend zou zijn voor verdere actie.
Op zaterdagochtend lagen de brieven netjes in de brievenbussen.
Op zondagmiddag was de brievenbus leeg bij mijn buren.

Die zondag zal ik nooit meer vergeten.
Allereerst omdat ik dat kleine beetje geluk heb gekregen en ten tweede dat ik snel bevrijd zou zijn van het stempel GEK.
Ik opende mijn brievenbus en pakte mijn 10 jaar niet gebruikte Voice Recorder uit de brievenbus.
De adrealinekick was heftig, heel erg heftig.
De adrealine stoot die je krijgt als je je buurman precies datgene hoort zeggen waar je naar op zoek bent.

Op de Voice Recorder zat een knopje wat V.O.R heete (weet niet 100% zeker dat er V.O.R op stond)
Als je de Voice Recorder op V.O.R. zette, dan nam de Voice Recorder alleen iets op wanneer hij geluid dedecteerde.

Onze brievenbussen zitten allemaal bij elkaar.
Op de tape hoor je o.a de buitendeur dichtslaan, brievenbussen open en gesloten worden, bewoners lopen
en het alle belangrijkste............mijn buurman praten.
Op de tape hoor je dat hij zijn brievenbus opent. Je hoort de geluiden van het openen van post.
En je hoort hem tegen zijn vrouw zeggen: "Godver" Zijn vrouw vraagt wat er aan de hand is en hij zegt ergens in het gesprek op bijna fluistertoon: "Ja, maar die reparaties dan, daar zullen ze waarschijnlijk ook naar vragen" Wat moet ik daar nou op antwoorden. Waarop zijn vrouw zegt: "Dan zeg je dat je een hekel hebt aan opgehangen fotolijstjes, en dat je het op deze manier wel mooi vind.

Voor mij was dit doorslaggevend maar nog geen bewijs. Met de tape naar het politiebureau gaan was geen optie.
Er werd namelijk niks belastend gezegd. Bovendien maak je slapende honden wakker.
Na het beluisteren van de tape was ik zo overtuigd dat mijn buren ons begluurde en/of afluisterde, plus het feit dat ik door niemand ben geloofd en belachelijk werd gemaakt, dat ik een piepklein stapje op het foute pad heb gezet.
Het mag niet, maar het moest gewoon.
De volgende stap in het ontmaskerren van mijn buren werd ingegeven door boven, dat zweer ik.
Hoe kom je ooit binnen bij je buren ? Zoals ik al zei, als ze de post beneden gingen halen deden ze de deur bij wijze van spreken al op het nachtslot. Altijd jarenlang, altijd ging het nachtslot erop. Heel vaak waren ze maar een paar minuutjes weg geweest. Zelfs ook als ze thuis kwamen ging het slot er altijd op.
Ik zei tegen mijn vriendin: "Hoe komen we ooit binnen daar ?" en op hetzelfde moment zei een stem tegen me: " Je stopt gewoon wat in zijn deurslot, en voor je het weet ben je binnen"

Ik was de laatste die geloofde in dat er entiteiten bestaan, hogere krachten, spirituele bla bla.
Als ze al bestaan zijn ze niet bepaald intelligent. Iemand het advies geven: " Maak zijn slot kapot, dan ben je binnen voordat je het weet" daar kan ik helemaal niks mee en zou bij god niet weten hoe.

Nu word het pas echt griezelig !

Ik vertelde haar dat ik advies van"boven" heb gekregen, maar advies waar ik niks mee kan.
Een stem die zegt:
" Maak zijn slot kapot, dan ben je binnen voordat je het weet" daar kan ik helemaal niks mee en zou bij god niet weten hoe"
Toen we dit bespraken destijds stond de tv op Discovery Channel, een documentaire over dolfijnen.
Op het moment dat ik zeg: " Maak zijn slot kapot, dan ben je binnen voordat je het weet" daar kan ik helemaal niks mee en zou bij god niet weten hoe" zegt mijn vrouw tegen me:" Hey daar heb je flipper"
"Dolfijnen zijn zeer intelligent, flipper had wel vast iets met dat advies gekund waar jij niks mee kan."
Ben geen angstig persoon maar toen me vrouw dat zei werd ik pas echt bang.

Hoe f*cking bizar kan het zijn. "je hebt het antwoord gevonden schat" zei ik tegen haar.
"Wat voor antwoord" vroeg ze.
Hoe f*cking brilliant maar tevens simpel en logisch/onlogisch kan het zijn.

Flipper, flipperen. Weet je nog ?
Inbrekers stoppen een plastic kaartje tussen je deur en de deurpost en daarmee zijn ze binnen 2 seconden binnen.
Dat noemen ze flipperen.
Ik begrijp nu wat die stem mij wilde vertellen.
Een deur die op het nachtslot zit kan je niet flipperen.
Het advies om de buurman zijn slot te vernielen heb ik verkeerd opgevat omdat ik niet verder heb gedacht, maar in logica ben blijven steken.
Ha lachen, ik begrijp het.
Zodra het slot van de buurman is vernield en deze niet meer op nachtslot kan, kunnen we de deur open flipperen.
Uiteraard hadden we meteen de deur in kunnen trappen. De toegang verschaffen op die manier is luidruchtig, erg drastisch, en niet de beste manier.

Nu het einde van het hele gebeuren in een notedop.

Hier vertellen dat we de buurman dus geflipperd hebben zou in ons nadeel kunnen werken en is bekennen dat we
iets strafbaars hebben gedaan. Dat doen we dus niet.
Dat de buurman heeft afgeluisterd blijkt uit het feit dat meneer (of mevrouw of allebei) zeer zorgvuldig te werk is geweest.
Buurman heeft stukken gipsewand keurig uitgezaagd, isolatie materiaal verwijderd, en piepkleine gaatjes geboord in mijn gipsewand muur. De eerste paar gaatjes om positie te bepalen van meubels e.d.om vervolgens stukken muur bij hem thuis eruit te zagen met goed uitzicht op ons leven. Buurtjes hebben schijnbaar zo'n oninteressant leven samen dat ze moeten hebben gedacht dat ze vervulling zouden krijgen wanneer ze ons bespioneren.
En de slaapkamer zaten daar ook gaatjes in de muur ? Ja ! Ook daar zaten gaatjes in.
Wilt u weten wat mijn eerste gedachte en emotie was toen we (ik) daar achter kwam(en) ?
Een heel positief en goed gevoel. De buurtjes hebben weliswaar gratis porno kunnen kijken, maar wat moet die man zich uiteindelijk rot hebben gevoeld toen hij zag dat wij veel betere gaatjes kunnen maken dan hij.
We halen alles eruit wat erin zit en het gaat er soms zo heftig aan toe dat er gaten zitten hier en daar.
Ze dachten waarschijnlijk dat ze het voor elkaar hadden bij de eerste peepshow. Dat gevoel moet na de eerste voorstelling veranderd zijn in 1 grote teleurstelling. De sekschemie die wij hebben is voor hem de ver van zijn bedshow.
(Hoezo ironisch, 1 slaapkamer verder)
Hij weet nu hoe het moet, maar dat betekent niet dat ook hij (exuses voor de woorden die ik nu gebruik) zijn vrouw alle hoeken van de kamer kan laten zien.
De man moet razend jaloers zijn geweest. Dat geeft mij een goed gevoel, een vergelding.
Uiteindelijk is het voor hem niet meer geworden dan de Kijkshop Experience.
Kijken, maar niet aankomen.

Hoe is het afgelopen ?
Wij weten dat het anders is gegaan zoals hieronder beschreven. Maar zoals ik eerder zei is het niet slim
te zeggen dat we zijn altijd op slot zijnde deur hebben gehacked.
Al weet je 1000% zeker dat wat je vermoed ook waar blijkt, inbreken bij de buren mag niet.
We vragen ons af of we dit ooit hard hadden kunnen maken.
De buurman was behalve zielig toch sluw genoeg om kijkgaten in de gipse wanden uit te zagen in het formaat van diverse schilderijlijstjes waaraan isolatie materiaal was bevestigd.
Als mevrouw en meneer willen gluren trekt men gewoon een schilderijlijstje van de muur met isolatie en al.
Niemand die bij hun thuis iets opvalt wanneer deze weer terug gehangen word.
En bij mij viel het ook niet op, want ik voelde plastic en isolatiemateriaal zitten waardoor ik ervan uitging dat er niets aan de hand was.

Het verhaal eindigd zogenaamd alsvolgt.
Een inbreker (zou niet weten wie) heeft ingebroken daar. Volgens de politie iemand tussen 13 en 23 jaar.
Die informatie hebben ze gehaald uit het feit dat de inbreker een drol heeft gedraaid in de huiskamer.
Dat schijnen jomge inbrekers te doen. Ondanks dat het knulletje totaal op het verkeerde pad is gegaan, heeft hij behalve slechte manieren toch iets goeds meegenomen in zijn leven. Tijdens de inbraak moet hij hebben gedacht dat er een kluis o.i.d. achter een van die ingebouwde lijsten zou zitten. Op die manier is hij er achter gekomen dat wij bespioneerd en afgeluisterd werden. Een inbreker met normen en waarde. Hij heeft de politie geinformeerd en zo zijn mijn buren uiteindelijk toch door de mand gevallen. Op 2 lijsten was een webcam gemonteerd, dus zijn er waarschijnlijk ook opnames gemaakt. Helaas zijn deze uit onderzoek niet naar voren gekomen. We gaan ervan uit, en hopen zelfs dat het knulletje ze meegenomen heeft, We gunnen hem van harte veel kijkplezier van eventuele videoopnames zodra hij de leeftijd van 18 heeft bereikt en hopen dat hij de real porno video's lekker voor zijn eigen houd, zijn voordeel ermee doet en de exclusieve opnames niet op een youtube site voor porno upload.
Niet dat we ons schamen.
We willen niemand kwetsen of in verwarring brengen.
Ik wil niet op mijn geweten hebben dat andere mannen zonder partner met de vraag blijven rondlopen
"Hoe kan dat nou, dat zo'n lelijke gozert zo'n lekker wijf heeft"
Lekker en schoonheid zijn natuurlijk betrekkelijk. Beauty is in the eye of the beholder.
Mijn vriendin lijkt op sprekend op Anouk, alleen dan beetje mooier met factor 10

Denk je Anouk een keer tegen te komen op straat, en er loopt een zwerver naast,
dan weet je welke gezichten bij dit verhaal hoort.

Wij zijn het inbrekertje dankbaar dat hij gebeld heeft met de politie.

De buren zijn verhuist.
Alle gaatjes zijn gedicht.
Mijn vrienden hebben allemaal exuses aangeboden voor hun rotsvaste overtuiging dat ik paranoide zou zijn.


Later.

Ps. De groeten aan M en J uit Z te R
30-01-2012, 10:03 door cjkos
Door SirDice:
Door Anoniem: Sir Dice wat een heerlijk normaal leven heb je : )
Ik kan leven met AD/HD niet echt 'normaal' noemen maar goed, wat is normaal?

Wat bedoel je met AD/HD?
Ik ken wel ADHD: Attention Deficit Hyperactivity Disorder?

Of haal je die twee met opzet uit elkaar?
Attenttion Dissorder en Hyperactive Disorder bijvoorbeeld?
(Grapje)

Weer serieus naar de topic starter toe.

Overigens, nu ik toch reageer op een item van een anoniem persoon:

Patronen voor paranoïde gedrag

Het paranoïde gedrag is volledig het resultaat van de inhoud van patronen

• Ze bespieden je (‘ze’ zijn de aanwezigheden in de lampen en in de video’s).
• Ze volgen je.
• Ze volgen je gedachten.
• Ze weten alles van je.
• Ze bekijken jou.
• Je moet bekeken worden.


• Ze kijken.
• Ze zitten overal. Overal waar je gaat of staat, loeren ze op jou.
• Ze zitten in de video en in de lampen.
• Ze zien je vanuit elke hoek van de kamer.
• Ze volgen je gedachten, dus pas op voor je gedachten.

• Het is een schande om te falen.
• Ze zijn overal aanwezig. Je bent nooit vrij van hun bespieding.
• Ze kennen jouw gedachten.
• Ze veroordelen jou.
• Ze zijn altijd aanwezig, je bent nooit alleen.

• Je kunt hun gedachten volgen. Je weet wat ze denken, je voelt hun gedachten. Ze hebben het over jou, ze praten over jou en ze discussiëren onderling over je leven.

• Ze volgen je. Dus pas op wat je allemaal doet, want ze weten het allemaal.

• Een angst dat ze alles zouden weten. Vandaar een inactief leven gaan leiden en niets meer doen, want ze zien alles wat ze doet. Dus als ze iets slecht doet, weten ze het ook, en er is een angst dat ze haar zouden zien falen.

• Het feit om te weten dat ze bespied wordt, paralyseert haar om nog iets te ondernemen, want ze is nooit alleen. Ze is nooit vrij van spionage.

• Je vindt nooit rust. Ze laten jou nooit met rust.

• Ze zijn met velen. Ze converseren onder elkaar, ze bespreken jouw doen en laten. Ze vellen een oordeel over jou, wee jou als het oordeel negatief is. Dan hebben ze een lage dunk van jou.


Als je je herkent in bovenstaande, er is dus een naam voor.
30-01-2012, 16:43 door Anoniem
Ik herken het bovenstaande maar ben echt niet schizofreen,psychotisch o.i.d. Eerst wilde mijn fam. mij ook niet geloven,maar nu geloven ze me wel.Zij hebben nl.ook e.e.a. waargenomen toen ze bij/met mij samen waren.Groepstalkers willen graag dat hun doelwit voor psychisch gestoord wordt aangezien.Dat geeft hen nog meer macht en mogelijkheden.Zodra de overheid je als psychisch gestoord gaat zien kunnen ze je laten opbergen in de psychiatrie.
30-01-2012, 17:32 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
30-01-2012, 19:27 door Anoniem
Door Anoniem: Ik herken het bovenstaande maar ben echt niet schizofreen,psychotisch o.i.d. Eerst wilde mijn fam. mij ook niet geloven,maar nu geloven ze me wel.Zij hebben nl.ook e.e.a. waargenomen toen ze bij/met mij samen waren.Groepstalkers willen graag dat hun doelwit voor psychisch gestoord wordt aangezien.Dat geeft hen nog meer macht en mogelijkheden.Zodra de overheid je als psychisch gestoord gaat zien kunnen ze je laten opbergen in de psychiatrie.

Juist!
Ze proberen je doormiddel van wat ze doen te laten voldoen aan deze kenmerken. Zodat de betrokken mensen je gaan zien als een psychoot. Zo krijgen ze de omgeving ook met zich mee en gaat diegene er zelf ook in geloven.
Vaak hoor je in reportages dat ' de betrokkene ' het gevoel kreeg alsof die werd achtervolgd met een toon van " die zal wel helemaal paranoide zijn " . Meer zeggen ze er niet over. Nou juist zou je die mensen serieus moeten nemen , want hoogstwaarschijnlijk hadden zij zoals anoniem het noemde ' groepstalkers' om zich heen.
Dat het gros blind is voor wat er nou werkelijk aan de hand is heel normaal en ik zou het raar vinden als er geen mensen zouden zijn die de slachtoffers van deze situatie voor psychoten uitmaakte.
Merendeel van deze ' psychoten ' zitten naar mijn mening dichter bij ' de waarheid ' .
Tuurlijk zitten er wel een paar tussen die het niet op een rijtje hebben , maar lang niet alle ...
De bedoeling van deze groepering is nou eenmaal om de meerderheid aan hun kant te krijgen op welke manier dan ook voor het behoud van het systeem. Want als er meer mensen zouden zijn die de waarheid zien zoals die werkelijk is dan houdt het op met het leven zoals de mainstream hem kent.
In mijn ogen zijn psychiaters bewaarders van het systeem , wanneer iemand te veel weet en te veel doorheeft dan laat diegene maar even een sessie ondergaan zodat hij weer ' dumbed down ' kan worden om het zo maar te zeggen. Er moeten hem dingen aangepraat worden zodat hij weer als een zombie het maatschappelijk geaccepteerd leventje kan leiden.
Verder als ik kijk naar de opmerkingen dan is het vrijwel allemaal hetzelfde. " Is er nou echt geen andere invalshoek dan dat we gewend zijn? Zijn er nou echt maar 2 hooguit 3 manieren om een situatie te belichten? Kan je met je eigen logica er niet bij dat door behulp van radio en televisie je een bepaalde gedachtengang wordt meegegeven? Ik zeg: Mensen wordt wakker!!! Open uw ogen!! Halloooo is er nog iemand daar?? Of spreek ik met iemand die een product / een pionnetje is van het systeem?
30-01-2012, 21:29 door WhizzMan
Flipper: je hebt een vrouw *en* een vriendin? Ik zie alleen een "zogenaamd" einde aan je verhaal, dus eigenlijk is er nog geen einde?
30-01-2012, 23:10 door Sheriffnl
Sow dat was even een uurtje fijn leesvoer zeg :P

even een dikke vette TVP achterlaten hier :) ...
31-01-2012, 03:51 door Anoniem
Door cjkos:
Door SirDice:
Door Anoniem: Sir Dice wat een heerlijk normaal leven heb je : )
Ik kan leven met AD/HD niet echt 'normaal' noemen maar goed, wat is normaal?

Wat bedoel je met AD/HD?
Ik ken wel ADHD: Attention Deficit Hyperactivity Disorder?

Of haal je die twee met opzet uit elkaar?
Attenttion Dissorder en Hyperactive Disorder bijvoorbeeld?
(Grapje)

Weer serieus naar de topic starter toe.

Overigens, nu ik toch reageer op een item van een anoniem persoon:

Patronen voor paranoïde gedrag

Het paranoïde gedrag is volledig het resultaat van de inhoud van patronen

• Ze bespieden je (‘ze’ zijn de aanwezigheden in de lampen en in de video’s).
• Ze volgen je.
• Ze volgen je gedachten.
• Ze weten alles van je.
• Ze bekijken jou.
• Je moet bekeken worden.


• Ze kijken.
• Ze zitten overal. Overal waar je gaat of staat, loeren ze op jou.
• Ze zitten in de video en in de lampen.
• Ze zien je vanuit elke hoek van de kamer.
• Ze volgen je gedachten, dus pas op voor je gedachten.

• Het is een schande om te falen.
• Ze zijn overal aanwezig. Je bent nooit vrij van hun bespieding.
• Ze kennen jouw gedachten.
• Ze veroordelen jou.
• Ze zijn altijd aanwezig, je bent nooit alleen.

• Je kunt hun gedachten volgen. Je weet wat ze denken, je voelt hun gedachten. Ze hebben het over jou, ze praten over jou en ze discussiëren onderling over je leven.

• Ze volgen je. Dus pas op wat je allemaal doet, want ze weten het allemaal.

• Een angst dat ze alles zouden weten. Vandaar een inactief leven gaan leiden en niets meer doen, want ze zien alles wat ze doet. Dus als ze iets slecht doet, weten ze het ook, en er is een angst dat ze haar zouden zien falen.

• Het feit om te weten dat ze bespied wordt, paralyseert haar om nog iets te ondernemen, want ze is nooit alleen. Ze is nooit vrij van spionage.

• Je vindt nooit rust. Ze laten jou nooit met rust.

• Ze zijn met velen. Ze converseren onder elkaar, ze bespreken jouw doen en laten. Ze vellen een oordeel over jou, wee jou als het oordeel negatief is. Dan hebben ze een lage dunk van jou.


Als je je herkent in bovenstaande, er is dus een naam voor.


Hooggevoelig / Heldervoelend / Helderhorend
31-01-2012, 10:45 door SirDice
Door Anoniem: Hieronder mijn verhaal.
Ik ben ook gescanned.
Niet door een container, maar de buren right next door.
Woon je in een hotel ofzo?

Appartementen worden gescheiden door stenen muren of beton. Niet door een dun gipsplaat wandje met een beetje isolatie er tussen. Je had je de moeite kunnen besparen met het slot van je buren. Met een flinke vuistslag sla je zo door zo'n gipsplaat muurtje heen.

M.a.w. leuk verhaal maar klinkklare onzin.
31-01-2012, 12:22 door Anoniem
willen jullie weten wat ik denk..

nou deze persoon wilt hier informatie los krijgen waardoor hij zelf dit allemaal gaat doen...
31-01-2012, 13:15 door Mysterio
Door Anoniem:
Door Anoniem: Ik herken het bovenstaande maar ben echt niet schizofreen,psychotisch o.i.d. Eerst wilde mijn fam. mij ook niet geloven,maar nu geloven ze me wel.Zij hebben nl.ook e.e.a. waargenomen toen ze bij/met mij samen waren.Groepstalkers willen graag dat hun doelwit voor psychisch gestoord wordt aangezien.Dat geeft hen nog meer macht en mogelijkheden.Zodra de overheid je als psychisch gestoord gaat zien kunnen ze je laten opbergen in de psychiatrie.

Juist!
Ze proberen je doormiddel van wat ze doen te laten voldoen aan deze kenmerken. Zodat de betrokken mensen je gaan zien als een psychoot. Zo krijgen ze de omgeving ook met zich mee en gaat diegene er zelf ook in geloven.
Vaak hoor je in reportages dat ' de betrokkene ' het gevoel kreeg alsof die werd achtervolgd met een toon van " die zal wel helemaal paranoide zijn " . Meer zeggen ze er niet over. Nou juist zou je die mensen serieus moeten nemen , want hoogstwaarschijnlijk hadden zij zoals anoniem het noemde ' groepstalkers' om zich heen.
Dat het gros blind is voor wat er nou werkelijk aan de hand is heel normaal en ik zou het raar vinden als er geen mensen zouden zijn die de slachtoffers van deze situatie voor psychoten uitmaakte.
Merendeel van deze ' psychoten ' zitten naar mijn mening dichter bij ' de waarheid ' .
Tuurlijk zitten er wel een paar tussen die het niet op een rijtje hebben , maar lang niet alle ...
De bedoeling van deze groepering is nou eenmaal om de meerderheid aan hun kant te krijgen op welke manier dan ook voor het behoud van het systeem. Want als er meer mensen zouden zijn die de waarheid zien zoals die werkelijk is dan houdt het op met het leven zoals de mainstream hem kent.
In mijn ogen zijn psychiaters bewaarders van het systeem , wanneer iemand te veel weet en te veel doorheeft dan laat diegene maar even een sessie ondergaan zodat hij weer ' dumbed down ' kan worden om het zo maar te zeggen. Er moeten hem dingen aangepraat worden zodat hij weer als een zombie het maatschappelijk geaccepteerd leventje kan leiden.
Verder als ik kijk naar de opmerkingen dan is het vrijwel allemaal hetzelfde. " Is er nou echt geen andere invalshoek dan dat we gewend zijn? Zijn er nou echt maar 2 hooguit 3 manieren om een situatie te belichten? Kan je met je eigen logica er niet bij dat door behulp van radio en televisie je een bepaalde gedachtengang wordt meegegeven? Ik zeg: Mensen wordt wakker!!! Open uw ogen!! Halloooo is er nog iemand daar?? Of spreek ik met iemand die een product / een pionnetje is van het systeem?
Mijn broertje is een psychiater. Heus, hij krijgt veel te weinig betaald om lid te zijn van een complot om... ja, om wat eigenlijk? Wat zou de motivatie zijn van 'de overheden' en al die andere organisaties om brave burgers het leven zuur te maken?

Al die verhalen zouden best waar kunnen zijn. Technisch gezien is het allemaal mogelijk, maar in al die verhalen mis ik het antwoord op de waarom vraag. Waarom zouden de massa media, de overheden, doctoren en buren zo veel moeite doen om mensen in de gaten te houden of te hersenspoelen?

Waarom zou mijn buurman willen weten wanneer ik op de bank zit? Als ik thuis ben doe ik het licht aan, zwaai naar mijn buren en ga mijn gruwelijke gang. Zo moeilijk is het allemaal niet... Ik ben geen zombie, geen product en niet al te gestoord. Maar dat is mijn eigen bril waar ik door kijk. het is zo goed als onmogelijk voor iemand met flinke psychologische problemen om, indien mogelijk, objectief naar de situatie te kijken.

Een psychopaat heeft geen of nauwelijks inlevingsvermogen. Hij zal niet begrijpen dat wanneer je in je eigen hand prikt en dat pijn doet, diezelfde actie bij een ander net zo onplezierig zijn. Het is een afwijking die enorm uit de hand kan lopen. Wanneer je paranoïde bent zal je nooit accepteren dat niemand in je geïnteresseerd is, het is een afwijking. Dit accepteren zal echter inhouden dat je angst ongegrond is en dat gaat er natuurlijk niet in.

Het moet enorm verstikkend en benauwend zijn om constant in die angst te leven dat je in de gaten wordt gehouden. Echter het idee dat dit niet zo zou zijn kan net zo eng zijn. Het biedt zekerheid en een zekere vorm van veiligheid... je hebt controle, want je moet wel.

Er zijn genoeg rare organisaties en overheidsonderdelen die in staat zijn je het leven zuur te maken. Net als dat er miljonairs zijn dankzij de loterij.
31-01-2012, 15:53 door Anoniem
Op de vraag waarom zouden ze dit doen...

Allereerst weten we niet wat de beschuldigingen zijn. Zou het zo zijn dat dit honderden mensen betreft en het van zo'n erge aard is dan zou ik als staat deze persoon weg uit het land willen hebben. Vrijwel iedereen is gehecht aan z'n privacy en wat gebeurt wanneer je dit ontneemt van diegene, dan zal hij hoogstwaarschijnlijk zich verplaatsen naar plaatsen waar hij dat stukje terug vind. Nou een van de manieren is door de betreffende persoon te laten denken dat hij achtervolgd wordt uiteraard betrek je zijn omgeving erbij door simpelweg een roddel te verspreiden, waardoor hij al snel zal denken dat iedereen het over hem heeft. Wanneer jij de juiste mensen de juiste woorden influistert zal het balletje vanzelf rollen waardoor " de omgeving " zelf zal handelen en ik als " staat " het vrijwel uit handen geef. Nou zal niemand eraan denken dat de overheid ermee te maken heeft want het zijn toch onze eigen handelingen?
Willen ze je weghebben dan gaan ze ver om hun doel te bereiken zonder dat de bevolking enig argwaan krijgt ,want wat als we erachter komen hoe nou werkelijk de vork in de steel zit dan komen we erachter dat de regering TOCH niet zo in elkaar zit zoals wij altijd gedacht hebben, want dan komen de mensen in opstand en dat willen we niet hebben.
01-02-2012, 08:45 door Anoniem
Door WhizzMan: Flipper: je hebt een vrouw *en* een vriendin? Ik zie alleen een "zogenaamd" einde aan je verhaal, dus eigenlijk is er nog geen einde?

Ik begrijp dat je het zo kunt opvatten idd.
Het verhaal is wel ten einde.
Met zogenaamd bedoel ik dat de jeugdige inbreker misschien helemaal niet bestaat.
Misschien is hij iemand die voor ons geen onbekende is.
In dat geval had het vervelende consequenties voor ons hebben gehad, of medeplichtigheid aan een illegale activiteit.

Om duidelijk te maken hoe de ontmaskering heeft plaats gevonden heb ik het zo omschreven.
Wie de persoon was en of hij een bekende of voor ons onbekende is laat ik in het midden.
Het gaat er niet om wie het was, maar wat er is gebeurd.
Hoe je iets verteld kan betekenen of je de bak in draait, of juist niet.

Voorheen plaatse ik op internet tutorials waar ik strafrechtelijk voor vervolgd had kunnen worden.
Door gebruik te maken van goed geformuleerde zinnetjes en/of steeds terugkerende stukjes tekst word zo'n tutorial niet strafbaar.
Hierdoor kan je gewoon zeggen wat je wilt zeggen.
Je ziet binnen 3 seconden welk truukje er gebruikt word
maar blijft je strafrechtelijk buiten schot.

Een voorbeeld.

Stel dat er in een tutorial word uitgelegd hoe je een autobom kan maken en dat deze informatie verstrekking
strafbaar is (als dit bij wet zo geregeld is) laat je het gehele artikel niet lijken p[ een tutorial, maar op een waarschuwing voor.

Je zegt in je tutorial niet:
Neem een brandblusser, verwijder het bovenste gedeelte, vul deze met benzine voor 20 %, boor een gaatje in de brandblusser en zet er een autoband ventiel in, sluit de brandblusser af met een auto boegie, pomp er 3 bar lucht in,
sluit het geheel aan op 1 van de bougie kabels van de auto die opgeblazen moet worden

Je zegt:
Wij raden ten strengste af brandblussers te demonteren en deze te vullen met brandstof.
Dit zou ernstig letsel kunnen veroorzaken.
Bijvoorbeeld wanneer er een ventiel ingezet word, en de blandblusser afgesloten word met een bougie.
In het ergste geval zou iemand met slechte bedoelingen op het idee kunnen komen om hem aan te sluiten op een bougie kabel van een voertuig. Het leed is niet te overzien wanneer men vergeet de brandblusser weg te halen en de volgende ochtend iemand anders (die totaal niet op de hoogte is van de brandblusser) de auto start.
01-02-2012, 11:18 door Anoniem
Kun je niet. Enige goede antwoord is ...uit de picture blijven. Low profile

Je hebt je net dus in de picture gezet.
01-02-2012, 12:18 door Mysterio
Door Anoniem: Op de vraag waarom zouden ze dit doen...

Allereerst weten we niet wat de beschuldigingen zijn. Zou het zo zijn dat dit honderden mensen betreft en het van zo'n erge aard is dan zou ik als staat deze persoon weg uit het land willen hebben. Vrijwel iedereen is gehecht aan z'n privacy en wat gebeurt wanneer je dit ontneemt van diegene, dan zal hij hoogstwaarschijnlijk zich verplaatsen naar plaatsen waar hij dat stukje terug vind. Nou een van de manieren is door de betreffende persoon te laten denken dat hij achtervolgd wordt uiteraard betrek je zijn omgeving erbij door simpelweg een roddel te verspreiden, waardoor hij al snel zal denken dat iedereen het over hem heeft. Wanneer jij de juiste mensen de juiste woorden influistert zal het balletje vanzelf rollen waardoor " de omgeving " zelf zal handelen en ik als " staat " het vrijwel uit handen geef. Nou zal niemand eraan denken dat de overheid ermee te maken heeft want het zijn toch onze eigen handelingen?
Willen ze je weghebben dan gaan ze ver om hun doel te bereiken zonder dat de bevolking enig argwaan krijgt ,want wat als we erachter komen hoe nou werkelijk de vork in de steel zit dan komen we erachter dat de regering TOCH niet zo in elkaar zit zoals wij altijd gedacht hebben, want dan komen de mensen in opstand en dat willen we niet hebben.
Onzin: Het is vele malen goedkoper om iemand uit de weg te ruimen dan om de hele buurt te mobiliseren. Het risico dat je bij de verkeerde mensen iets zou influisteren is daarnaast veel te groot.

Uhm... dan die knakker met die autobom... Je zou je kunnen afvragen wat je motivatie is om dit soort zaken on-line te zetten. Maar ik kan je verzekeren dat wanneer er een halve zool is die jouw handleiding heeft gebruikt om een aanslag te plegen, jij keurig netjes opgesloten wordt.
01-02-2012, 14:11 door Anoniem
@ Mysterio... Dat is grote onzin wat je daar zegt... Alleen al om het volgende feit... Iemand uit de weg ruimen/overlijden kost in NL gemiddeld tussen de 1,5 tot 3 miljoen euro voor de staat.... maw. daar kan je best iemand een tijdje van volgen lijkt me (persoonlijk vind ik dat bedrag belachelijk trouwens...ik verdien dat in mijn hele leven waarschijnlijk niet eens ;) ) (Was laatst bij de rekenkamer.. leuk programma trouwens)

om nog maar wat te noemen:

Als 10 mensen dezelfde tutorial over die bom bijvoorbeeld zouden uploaden... tja.. wie is er dan schuldig als 1 vd 10 gebruikt wordt voor het daadwerkelijk fabriceren van de besproken bom? Wie is er aansprakelijk voor het bombarderen van Hiroshima? Wie is er aansprakelijk voor alle bermbommen in Afghanistan? Wie is er aansprakelijk voor de moord met een aardappelschilmesje? Wie is er aansprakelijk voor alle auto ongelukken?

Zou ik dat zijn als ik hier een voetganger adviseer, en zeg dat het zijn/haar dood kan worden als hij/zij niet uitkijkt bij het oversteken?
Of als ik een automobilist in een tutorial wijs op het feit, dat als hij maar extra hard doorrijd over een zebrapad er doden gaan vallen?
01-02-2012, 14:55 door Anoniem
Neej Mysterio snapt het inderdaad allemaal nog niet zo helemaal
01-02-2012, 15:04 door Anoniem
"Het is vele malen goedkoper om iemand uit de weg te ruimen dan om de hele buurt te mobiliseren. Het risico dat je bij de verkeerde mensen iets zou influisteren is daarnaast veel te groot."

Jups, kennelijk vinden al deze mensen het geen enkel probleem om strafbare feiten te plegen, en daar tal van anderen in te betrekken. Grappig met wat voor complete onzin verhalen mensen hier aankomen. En dan ook nog eens vol proberen te houden dat het toch echt waar is.

@ topicstarter :

Op vragen of er ooit iets concreets is gevonden aan camera's en dergelijke blijft ieder antwoord uit.

Veelzeggend, want hoe weet je dat die apparatuur er is, indien je nog nooit iets hebt aangetroffen, en dus geen enkel feitelijk voorbeeld kan noemen.

Je kan wel vertellen dat men een "containerscanner" gebruikt, maar weet niet wat voor apparaat dit is, hoe dit eruit ziet, of hoe je aan die kennis zou komen, om maar een voorbeeld te nemen.
01-02-2012, 15:39 door SirDice
Het "Terrorists Cookbook" is nog steeds zonder problemen te downloaden. Ik raad je aan om vooral het recept voor nitroglycerine in je eigen keuken te volgen. Dan weet ik wie er dit jaar de Darwin Awards wint.
01-02-2012, 16:50 door Anoniem
Gewoon doen wat ik al eerder zei: gewoon jezelf blijven,je niet gek laten maken,zo min mogelijk reageren op acties vd (groep) stalkers/hackers.Gewoon doorgaan met je leven,geen (mogelijk) strafbare dingen doen (bijv.op je pc) dan kunnen ze je weinig tot niks maken.Mocht je gebeld worden en ze vragen of je patatje of pizza smaakt (wat een vrouw in een soortgelijke topic op deze site is overkomen) dan zeg je gewoon hondsbrutaal: "ooh,jaa,heerlijk!".Denk je dat je pc is gehackt en wordt afgetapt laat dan de hacker even weten dat je weet dat je wordt afgetapt. Dat doe ik altijd door iets in het zoekvenster van google zoekmachine te typen,reken maar dat de hacker een keylogger heeft geinstalleerd en alles kan meelezen wat je intypt,dus dat ook.Moet je gewoon even intypen: en hacker,wat heb je eraan om mij te hacken en af te tappen? Ik doe toch niks strafbaars.Maar JIJ WEL!! Je moet ze op die manier een beetje ontmoedigen.Haha laat ze helemaal gaar worden,of het nu de politie is,de geheime dienst of groepstalk-hackers.
05-02-2012, 01:50 door Anoniem
Er bestaan portable scanners die via radar door muren ' mensen' kunnen lokaliseren en volgen o.a. TNO heeft ze in ontwikkeling. De Politie heeft soortgelijke spullen in gebruik.

Monitoring van je internet gebruik op ISP niveau kun jij NIET bewijzen.

Afluisteren van je telefoon kun jij wederom NIET rechtstreeks bewijzen.

Afluisteren van je woonomgeving kan ook geheel zonder jouw waarneming plaatsvinden.

Wil je privacy?

Gebruik dan een volledig versleutelde verbinding tijdens alle communicatie (telefoon en internet) en vooral ook voor de opslag van ALLE digitale informatie. Dus vooral ook de nutteloze info versleutelen.
05-02-2012, 10:48 door SLight
@ Anoniem

Wil je privacy dan moet je je opsluiten in een atoombunker met 2 meter dikke betonnen wanden 10 meter onder de grond zonder enige vorm van contact, maar dat is nu niet echt realistisch dus dan maar VPN en versleutelde VoIP.
07-02-2012, 10:15 door Night
De Poster schrijft een boek of een script, dit is namelijk de enige zinnige reden die ik kan verzinnen waarom iemand een vraag als deze zou stellen

Dus mensen vraag wel je aandeel in de royalties van film of boek als hij dat gaat uitbrengen.
Het zijn jullie ideeën tenslotte
07-02-2012, 15:05 door Anoniem
Als je iemand ECHT wilt leren kennen moet je achter zijn anonieme account komen en deze uitpluizen. Alleen daar zet de persoon zijn echte ik neer.

Onder eigen naam doe je jezelf altijd beter voor dan dat je bent.
07-02-2012, 15:21 door Anoniem
"Er bestaan portable scanners die via radar door muren ' mensen' kunnen lokaliseren en volgen o.a. TNO heeft ze in ontwikkeling. De Politie heeft soortgelijke spullen in gebruik."

Alleen moet je daarbij wel de vraag stellen wat men daarmee zou willen bereiken wanneer je het toepast op de plaatser van dit topic. Immers is het vrij lastig om via zo'n scanner strafbare feiten vast te leggen.

Indien men al zou willen weten of hij al dan niet thuis is, dan zijn er veel goedkopere en effectievere methoden voorhanden, en verder kan je weinig met het feit dat er hitte van een mens in een huis wordt waargenomen; daar is niets strafbaars aan.

Ik zal de topicstarter maar niet vragen waarom hij denkt dat men met een "containerscanner" of andere apparatuur door zijn muur heen zou willen kijken. Een zinnig antwoord op dergelijke vragen komt er toch niet, kritische vragen blijven onbeantwoord.
07-02-2012, 15:35 door Anoniem
Er is er maar één die hier mee wegkomt, en dat is de duivel. Ik heb gelezen dat de Paus exorcisten in dienst heeft. Ik denk dat die je wel kunnen helpen. Bid je wel genoeg?
07-02-2012, 15:42 door Anoniem
Is die container scanner soms de milieupolitie die kijkt in je groen en zwarte container of je je afval wel goed scheid?
02-11-2012, 21:32 door Anoniem
Ik lees hier boven iets over groepsstalking. Helaas kan ik hier over mee praten. Ook kreeg ik last van cyberpesten. Door wildvreemden werd ik uitgescholden. Doordat ik het steeds negeerde is het uiteindelijk gestopt.
Ook ik kreeg het predikaat, moet je niet eens naar de dokter? Door internetpesten zou je dus naar de dokter moeten gaan?
Naar mijns inziens zouden pesters eens aangepakt moeten worden!
04-11-2012, 21:11 door Anoniem
Er hebben de afgelopen tijd 2 jonge meiden zelfmoord gepleegd omdat ze via/d.m.v. internet werden getreiterd.Groepstalkers zijn moordenaars. Ze zijn uit op de dood (liefst door zelfmoord) van het slachtoffer.Zelf ben ik ook een slachtoffer van groepstalking,een aantal maanden geleden werdt mijn laptop grandioos gehacked en toen ik communiceerde via het zoekvenster van google search werdt ik door de hacker omgeleid naar een pagina iets met wiki en nog wat en de hacker zei tegen mij (typte): waarom pleeg je geen zelfmoord? Ik antwoorde hem dat ik dat voorlopig zeker niet van plan ben.
Door Anoniem: Ik lees hier boven iets over groepsstalking. Helaas kan ik hier over mee praten. Ook kreeg ik last van cyberpesten. Door wildvreemden werd ik uitgescholden. Doordat ik het steeds negeerde is het uiteindelijk gestopt.
Ook ik kreeg het predikaat, moet je niet eens naar de dokter? Door internetpesten zou je dus naar de dokter moeten gaan?
Naar mijns inziens zouden pesters eens aangepakt moeten worden!
06-11-2012, 09:29 door Anoniem
containerscanners werken d.m.v. radiactieve straling.
detecteren ? stralings detector = detecteer je op het moment zelf.
verhinderen ? bekleed je woning met bladlood maar ook hier zal geld no issue mogen zijn!

verder kan je in een kooi van farraday werken en deze maximaal aarden
letop in de film enemy of th state word hiervoor van die bouwwerf afsluiting gebruikt
beter is een kooi bestaande uit koperdraad die heel dicht geweven is als een tapijt
met de maatsaf hoe kleiner de openingen hoe beter de bescherming
uiteraard niet zomaar aan de aardpen van je stopcontact verbinden
op zijn minst 4 lange 3m koperen aardpennen in de grond slaan op de 4 hoeken van de kooi!

PDG
06-11-2012, 13:19 door Anoniem
Of ga gewoon jammen en schroef die klote magnetron van je bijvoorbeeld open (saillant voorbeeldje).

JAM DIE @$#@ lucht vol, zorg dat iedereen die op de verkeerde (jou) plaats staat zelfs hoofdpijn krijgt van t jammen van je. kijken hoelang ze blijven kijken, okiedo?

enige mogelijkheid: gerechtelijk bevel. moet dus onderbouwd. handig.

doen? wel oppassen, veel werk en potentieel veel schade/slachtoffers. weet wat je doet.

betere tip? schmeer je slijm, schmeer je honing laat iedereen die komt kijken erin vastlopen en ga ondertussen indexeren. werkt altijd. ZIJ WILLEN NAMELIJK KIJKEN, nietwaar? ouwe chinese (of mijn part maanapen) wijsheid. boerenwijsheid enzo dat soort dingen, always effective.

digitaal? zoiets als disguise your traffic. het makkelijkste (maar ook het gemakkelijkst om doorheen te kijken) is bijvoorbeeld relay clients/nodes en traffic generation scripts (random). Je kan je traffic ook multidimensionaal disguisen zeg maar, daar zijn ze tegenwoordig nog niet zo goed mee.

en waarom gebruikt eigenlijk bijna niemand steganografie? dacht je dat het moeilijk is om een sound stream met wat platte amateur (not copyrighted) muziek over een vpn te plempen met wat ultrasone toonmodulatie tussendoor? hoef je niet eens helemaal zelf te maken, wat knip en plak werk - klaar is kees. kan je ook reverse doen, heet bidirectionele communicatie. zomaar een voorbeeldje.
09-11-2012, 09:52 door Anoniem
Geweldig leuk topic. Dat ' ie nu weer actief geworden is na een periode van negen maanden. (Toeval bestaat niet???)
Wat ik vooral ook leuk vind (naast de andere al genoemde flaws in de argumentatie) is de constatering dat de buurman en buurvrouw altijd samen de post uit de brievenbus halen en er op die manier een stukje gesprek opgenomen kon worden.
09-11-2012, 11:08 door Anoniem
We hebben allang andere apparaten om door muren heen te kijken hoor. :-)
Containerscanners zijn zooo 2008.
09-11-2012, 11:08 door Anoniem
Door Anoniem:uiteraard niet zomaar aan de aardpen van je stopcontact verbinden
op zijn minst 4 lange 3m koperen aardpennen in de grond slaan op de 4 hoeken van de kooi!

PDG
[/quote]
Je zal maar 7 hoog wonen.
09-11-2012, 13:38 door MrBil
Wanneer is dit boek te koop? ( Van bovenstaande auterus )
26-04-2014, 00:15 door Anoniem
[Verwijderd door moderator]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.