image

Politie arresteert skimmers na achtervolging

vrijdag 10 februari 2012, 14:27 door Redactie, 2 reacties

De politie heeft een 34-jarige man uit Amsterdam en een 43-jarige man uit Roemenië op verdenking van skimming aangehouden. De eigenaar van een tankstation aan de Kerkweg in Anna Paulowna ontdekte dat er op een betaalautomaat bij een 24-uurs pomp in de nacht van woensdag op donderdag skimapparatuur was geplaatst. Omdat de verwachting was dat de skimmers donderdagavond terug zouden komen, hielden agenten het pompstation in de gaten.

Toen twee mannen langskwamen om de apparatuur te controleren en ontdekten dat die weg was, gingen ze er snel vandoor. Na een korte achtervolging werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Den Helder. De skimapparatuur is in beslag genomen. Gisteren werd bekend dat de politie Haaglanden een bende Roemeense skimmers, inclusief skimlaboratorium, had opgerold.

Reacties (2)
10-02-2012, 19:09 door Anoniem
Een Fijne begripvolle Rechtbank zal ze wel weer Vrij spreken omdat ze zoveel aandacht hebben gekregen .En dat ze nachts door de Barre Koude hun schelmen praktijken hebben verricht terwijl anderen sliepen in hun warme bedje .
10-02-2012, 21:54 door Anoniem
Lekker, dat vrije Europa. We moeten ons maar laten bestelen door die skimmers maar mogen er niet over klagen want dat is discrimineren. Wanneer gaan de grenzen dicht???
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.