image

Al-Qaeda staat klaar om opnieuw aan te vallen

donderdag 12 september 2002, 10:59 door Redactie, 4 reacties

Gisteren kon je al lezen dat Al-Qaeda actief was op het Internet, maar volgens nieuwe berichten staat de terroristische organisatie klaar om het Westen aan te vallen. Het digitale Westen wel te verstaan, want waarom zou je mensen aanvallen, als de schade die je online aan kunt aanbrengen veel groter en langduriger is. Dit is een van de conclusies van de Duitse veiligheidsdienst. Al-Qaeda zou een aantal computer specialisten hebben die elk moment kunnen beginnen met de digitale oorlog en de systemen van het Westen kunnen aanvallen en ontregelen, waarna de Westerse beschaving in chaos zal eindigen, althans, als we dit bericht mogen geloven.

Reacties (4)
12-09-2002, 16:19 door Anoniem
zucht, wat een neppe zooi.
snap niet dat ik hier op reageer trouwens :)
12-09-2002, 19:22 door Anoniem
Onzin is het zeker niet. Ruim een jaar geleden had niemand verwacht dat de WTC torens en het Pentagon aangevallen zouden worden dmv een stel "domme" vliegtuigen. Of El Qaeda inderdaad nog actief is en deze aanval voorbereid durf ik niet te zeggen. Feit is dat we wereldwijd sterk afhankelijk zijn van de beschikbaarheid, juistheid en authenticiteit van informatie en informatievoorziening.
12-09-2002, 22:17 door Anoniem
Originally posted by S. van Mierlo
Onzin is het zeker niet.
Als het Westen al ontwricht zou worden door inzet van (internet) technologiën is dat door propaganda van El Qaeda promotors, zoals blijkbaar de Duitse Inlichtingendienst en van Mierlo.

Paranoïa veroorzaken is de grootste blunder die je kan maken, en zorgt inderdaad voor ontwrichting.
13-09-2002, 03:24 door Anoniem
TCP/IP is niet gemaakt door El Nino.

Maar door Amerikaanse Leger.

En achteraf maar klagen dat Technologie van Amerikanen tegen zich keert.

Is voortuitgang slechts iets wat we virtueel beleven?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.