image

Politie arresteert Roemeense skimmer in Apeldoorn

dinsdag 6 maart 2012, 09:56 door Redactie, 0 reacties

De politie in Apeldoorn heeft een 20-jarige Roemeen aangehouden op verdenking van het plaatsen van skimapparatuur op een pinautomaat. Afgelopen vrijdag werd de politie gebeld dat vier mannen zich verdacht ophielden bij de pinautomaat aan het Mercatorplein. Vlak daarvoor deden klanten in het postagentschap naast de pinautomaat melding van een mogelijk defect aan het apparaat. Personeel van het postagentschap trof op de automaat apparatuur aan die er niet op thuishoorde en verwijderde dit.

Toen de vier mannen ontdekten dat de skimappartuur verwijderd was en ze gesignaleerd waren, gingen ze er lopend vandoor. Op aanwijzing van getuigen kon politie één van de mannen aanhouden, de overige mannen wisten te ontkomen.

Tweet
Omdat het vermoeden bestaat dat het viertal zich verplaatst in een grijze Ford Focus met buitenlands kenteken, is een Burgetnetactie en tweet verspreid met het verzoek om uit te kijken naar deze auto en de drie andere mannen. Vooralsnog zonder succes.

De aangehouden man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De skimapparatuur is ook door de politie meegenomen voor nader onderzoek. Volgens de politie zijn er geen bankklanten door de skimpoging benadeeld.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.