image

Microsoft stuurt Windows 8.1 naar fabrikanten

dinsdag 27 augustus 2013, 15:24 door Redactie, 1 reacties

Microsoft is begonnen met het verschepen van Windows 8.1 en Windows RT 8.1 naar fabrikanten, zodat de upgrade vanaf 18 oktober voor iedereen verkrijgbaar is. "In veel opzichten is dit een nieuwe dag voor Microsoft", zegt Antoine Leblond. De omvangrijke update is in zeer korte tijd ontwikkeld en moet voor een betere ervaring bij gebruikers zorgen.

Leblond stelt dat vanwege veranderde tijden Microsoft sneller updates moet leveren, waardoor er ook nauwer met de hardware partners moest worden samengewerkt. "Het bereiken van deze mijlpaal draait om het optimaliseren van de algehele ervaring voor onze klanten", gaat Leblond verder. Doordat de update nu naar de fabrikanten is verstuurd, zouden die op tijd voor de vakantie de hardware op Windows 8.1 kunnen voorbereiden.

Reacties (1)
28-08-2013, 08:54 door Anoniem
Euhh, een update? Dus in feite een ordinair servicepack. Grappig dat dit als een nieuwe versie wordt ge:introduceert. Microsoft probeert zeker de zure smaak van mislukking van Windows 8 hiermee weg te spoelen en gebruikers over te halen nu wel over te stappen. Maar er zit niks nieuws in, die startknop is gewoon nep en doet niets anders dan wat er in Windows 8 ook al gebeurd. Microsoft blijft zijn gebruikers in de maling nemen en deze reageren zoals het hoort, met de portemonnee. Windows 8 is een flop en daar zal 8.1 weinig aan gaan veranderen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.