image

Grieks ministerie gehackt uit protest tegen belastingen

woensdag 25 april 2012, 11:41 door Redactie, 3 reacties

Aanvallers hebben de website van het Griekse ministerie van Financiën gehackt uit protest tegen plannen om de financiële gegevens van burgers af te tappen. De overheid wil op deze manier de belastingontduiking door burgers bestrijden. Op de website lieten de aanvallers een verklaring achter, waarin ze laten weten dat er alleen naar economische cijfers wordt gekeken en niet naar de ellende die het veroorzaakt.

Anonymous
Volgens de Griekse politie zit er een groep achter de aanval die met "Anonymous" geassocieerd wordt.

De Griekse regering besliste vorige maand dat het de grootschalige belastingontduiking door de Griekse bevolking gaat aanpakken door bank-, telefoon- en creditcardgegevens af te tappen, om zo te zien of mensen niet meer geld uitgeven dan dat ze als inkomen opgeven.

Reacties (3)
25-04-2012, 14:06 door Anoniem
Ja hoor, het zal weer niet waar zijn..... er wordt weer wat gehackt en er staat weer een idioot op die roept "er zit een groep achter die banden heeft met anonymous"


*zucht*


Alsof alleen anonymous hacked, iedereen roept maar wat tegenwoordig.....
25-04-2012, 15:53 door Anoniem
Het is natuurlijk gemakkelijk om "anonymous" te roepen want spellen en uitspreken kunnen ze het nog niet. En diegene die het uiteindelijk wel uitgesproken krijgt is nu wss IT-specialist bij de politie aldaar :)
26-04-2012, 10:45 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.