image

Pirate Bay hekelt DDoS-aanval tegen Virgin Media

donderdag 10 mei 2012, 09:52 door Redactie, 0 reacties

Torrentsite The Pirate Bay heeft een DDoS-aanval op Virgin Media en andere websites afgekeurd. De actie zou volgens The Pirate Bay het werk van een 'willekeurige Anonymous-groep' zijn. Ondanks de meningsverschillen tussen de torrentsite en het mediabedrijf, zijn DDoS-aanvallen geen oplossing, zo is op de Facebook-pagina van The Pirate Bay te lezen.

"We geloven in een open en vrij internet, waar iedereen zijn mening kan uiten. Zelfs als we het er niet mee eens zijn en ze ons haten." Volgens The Pirate Bay staan DDoS-aanvallen gelijk aan censuur.


"Als je wilt helpen, start een tracker, organiseer een manifestatie, sluit je aan bij of start een piratenpartij, leer je vrienden de kunst van bittorrent, zet een proxy op, schrijf je politieke afgevaardigden of ontwikkel een nieuw p2p-protocol."

Wat betreft het gebruik van proxies waarschuwt de torrentsite op de eigen website dat niet alle proxies oké zijn. Verschillende scamsites zouden gebruikers duperen door ze te laten betalen voor toegang tot The Piratebay.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.