image

SNS lanceert app voor mobiel bankieren

woensdag 16 mei 2012, 12:35 door Redactie, 3 reacties

De SNS Bank heeft een app gelanceerd om klanten mobiel te laten bankieren, waarmee de bank ING, Rabobank en ABN Amro volgt. Met de app kunnen gebruikers eenvoudig inloggen met hun gebruikersnaam en SNS Digicode. De app biedt inzicht in het saldo en bij- en afschrijvingen van de afgelopen drie maanden. Ook is het mogelijk om geld over te maken tussen eigen rekeningen en naar derden. Volgens de bank voldoet de app aan de 'hoogste beveiligingsstandaarden', vergelijkbaar met SNS internetbankieren.

Afstandbediening
Mobiel Bankieren 2.0, zoals de app heet, werkt op iPhone/iPad, Android, Windows Phone 7 en BlackBerry. Er zou bewust voor gekozen zijn om de applicatie tegelijkertijd op de belangrijkste mobiele platformen te introduceren.

"We willen dat zoveel mogelijk klanten hetzelfde niveau van dienstverlening kunnen krijgen”, aldus Arie Koornneef, directeur Marketing. "Op die basis gaan we ons verder ontwikkelen. We willen van SNS Mobiel Bankieren dé financiële afstandsbediening maken waarmee je altijd en overal eenvoudig al je bankzaken kunt regelen."

Reacties (3)
16-05-2012, 13:11 door Anoniem
Versleuteling?
16-05-2012, 17:49 door Whoops
Nu pas?!
18-05-2012, 03:47 door sabofx
Er zijn problemen met de android versie (op ICS). Het crashed bij het inloggen bij mijzelf en anderen die de app gereviewed hebben. (ik heb een samsung galaxy S2 met ICS 4.0.3)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.