Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Vraag over extensies in Chrome.

02-10-2013, 19:37 door Anoniem, 1 reacties
Hallo,ik gebruik de browser van Chrome. Nu heb ik sinds kort een paar extensies in Chrome.Bij de meeste extensies kun je aanvinken:toestaan in incognito-modus en Toegang tot bestands-URL toestaan. Wat houdt dat toestaan in incognito-modus nou precies in en hetzelffde vraag ik over toegang tot bestand-URL's toestaan. Als ik aankruis komt er een waarschuwing van Google:Google Chrome kan niet voorkomen dat extensies je browsegeschiedenis registreren.Is het nou veiliger om wel of niet aan te kruisen? Kan bijv. addblockplus,HTTPS Everywhere en Norton Identity Protection zn werk beter doen als je aanvinkt,of maakt dat niet uit,of is het juist onveiliger als je t wel aanvinkt?
Reacties (1)
03-10-2013, 12:19 door Anoniem
Het verschil zit hem in de dreiging.

Wat betreft malware ben je beter af MET extensies.

Wat betreft privacy moet je rekening houden met het feit dat de bedrijven achter de extensies al je browser-activiteit kunnen inzien.

De functie "Toegang tot bestand-URL's toestaan" kun je uit laten staan, dit is volgens mij vooral bedoeld om bepaalde extensies manueel te beheren d.m.v. configuratie-files. Bij mij staan ze uit, en alles werkt gewoon naar behoren.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.