image

"iPhone 5.1.1. jailbreak deze vrijdag in Amsterdam onthuld"

woensdag 23 mei 2012, 10:55 door Redactie, 2 reacties

De kans bestaat dat aanstaande vrijdag tijdens Hack in the Box Amsterdam de jailbreak voor iOS 5.1.1 wordt onthuld. Het Chronic Dev Team dat in het verleden verschillende jailbreaks ontwikkelde, zal tijdens de hackerconferentie die donderdag en vrijdag plaatsvindt, verschillende lezingen over het jailbreaken van Apple's mobiele besturingssysteem gegeven. De hacker van het Chronic Dev Team die de ontwikkeling van de 'untethered jailbreak' leidt, heeft inmiddels bevestigd dat die klaar is en binnen een aantal dagen zal verschijnen.

Vrijdag om 13:30 uur zullen Joshua Hill (@p0sixninja), Cyril (@pod2g), David Wang (@planetbeing) en Nikias Bassen (@pimskeks) een lezing over Absinthe Jailbreak voor iOS 5.0.1 geven. Cult of Mac verwacht dat dan Absinthe 2.0 wordt gepresenteerd. Via deze jailbreak zouden bijna alle Apple-apparaten met iOS zijn te jailbreaken, waaronder de nieuwste iPad.

Reacties (2)
23-05-2012, 11:47 door Anoniem
@Redactie: schrijven jullie tegenwoordig artikelen op jullie mobiel o.i.d.?

[admin] Dit is voor de mensen zonder Javascript [/admin]
23-05-2012, 11:54 door Anoniem
En gaat dat dan weer net zo'n presentatie worden als vorig jaar, waarbij ze een ipad omhoog hielden en amateuristisch 'lieten zien' dat het systeem inderdaad crashde. Ik ben niet zo onder de indruk van de presentaties. Zien is geloven, maar dan moet je het wel kunnen presenteren en je voorbereid hebben. Om daar nou 1200 euro voor te betalen gaat me wat te ver.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.