Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

zemana antilogger betrouwbare software&betrouwbaar bedrijf?

23-05-2012, 16:44 door Anoniem, 3 reacties
Hallo,ik overweeg om een licentie te nemen voor Zemana antilogger.De proefperiode zit erop en dan moet je een licentie kopen om verder beveiligd te worden door Zemana antilogger.Het vond een programma/bestand genaamd sprthook.dll dat mijn toetsaanslagen logde en heeft dit geblokkeerd.Volgens mij is sprthook.dll een programma/bestand wat van upc afkomstig is en wat als ik t goed heb bedoeld is om de snelheid van mijn internetverbinding te verhogen.Maar waarom het dan toestaanslagen logde is mij een raadsel.Maar goed,dus Zemana vondt deze keylogger (want dat is deze sprthook.dll toch?)terwijl Norton 360 het gewoon zn gang liet gaan.In het verleden heeft Norton Power Eraser me wel eens gewaarschuwd voor sprthook.dll als bestand dat verdachte acties uitvoerde,maar het zei er toenniet bij WAT VOOR verdachte acties.Maarre is het bedrijf achter zemana antilogger een betrouwbaar bedrijf?
Reacties (3)
23-05-2012, 17:21 door MrBil
Antwoordt op je vraag: https://www.google.nl/search?hl=nl&sclient=psy-ab&q=Zemana+antilogger+scam&btnG=
23-05-2012, 18:51 door Anoniem
Controleer het bestand eerst eens op virustotal.com voordat je direct aanneemt dat het een keylogger is.
En wanneer een programma hetzelfde gedrag vertoont als een keylogger dan wil dat nog helemaal niet zeggen dat het om malware gaat. Zemana is een betrouwbaar bedrijf. Maar ik denk dat je met de gratis versie van Online Armor firewall net zo goed tegen keyloggers/screenloggers/clipboardloggers/webcamloggers beschermd bent.
http://www.online-armor-firewall.nl/
24-05-2012, 10:06 door Vergeten
Als ik lees wat op internet staat is dit niet zo goede programma. Dat het eigenlijk vele zaken juist niet herkent.

Vroeger gebruikte ik zelf deze programma: http://www.qfxsoftware.com/download.htm

Deze is tevens ook gratis, echter werkt gratis versie alleen op paar browsers maar dat is eigenlijk ook meer dan zat omdat "hackers" je wachtwoorden op internet toch het liefst willen hebben. Gemiddelde consument heeft toch niks bijzonders op zijn computer zelf staan qua wachtwoorden.

Maar natuurlijk kan je ook betaalde versie nemen om op meer applicaties bescherming te krijgen. Ik lees altijd erg goede reviews van gebruikers over deze software.
Hier staan wat review op Cnet (over de gratis versie): http://download.cnet.com/KeyScrambler-Personal/3000-2144_4-10571274.html#rateit
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.