image

HP-verlaters starten beloningsprogramma voor hackers

maandag 18 juni 2012, 12:47 door Redactie, 1 reacties

Verschillende voormalige medewerkers van computergigant HP zijn een nieuw bedrijf gestart dat hackers beloont voor het vinden van zero-day lekken in software. Het bedrijf, Exodus Intelligence, is opgestart door Aaron Portnoy en verschillende ex-medewerkers van het HP TippingPoint Zero Day Initiative (ZDI). Portnoy nam onlangs ontslag, gevolgd door verschillende andere medewerkers van HP.

Naast het betalen van beveiligingsonderzoekers en inlichten van getroffen leveranciers, zoals ook ZDI doet, is Exodus Intelligence van plan om de informatie over zero-day kwetsbaarheden, het risico en aanbevelingen in een 'data feed' te verzamelen, zo is op de website van het bedrijf te lezen. Verder is het plan om ook trainingen aan te gaan bieden.

Reacties (1)
18-06-2012, 13:34 door Anoniem
Geen concurentiebeding getekend zeker :)

Ben benieuwd hoe ze denken hun belofte waar te maken om betere risico inschatting te geven van zero-days. Gaan ze dan mijn business situatie meenemen in hun analyse? Is lijkt me wel nodig om een beter signal-noise ratio te krijgen ten opzichte van bestaande producten in de markt.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.