Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Creditcard fraude?

06-07-2012, 09:32 door Anoniem, 6 reacties
Hey hier op de computerclub hebben we het gisteren gehadt over pc beveilging en creditfraude ed.
Volgens de meester waren er genoeg forums en website waar ze die illegaal aanbieden.


Nu ben ik voor de fun eens aan het googlen geslagen maar kan er niet eentje vinden.

Dus waar moeten die site's dan wel staan?


Als die site's al bestaan hoe krijgen die badguy's dan de goederen thuis bezorgt?
Jajaja je kan wel een pruduct bij iemand anders laten afleveren maar dat is natuurlijk simpel te traceren voor Politie dan wel een instancie die zich hier mee bezig gaat houden in geval van zware zware fraude.

Ik heb ooit eens een frgament gezien op een Nederlandse TV zender die iets bestelden en voor het pand gingen staan met een gehuurde boedelbak, en een vervalst formulier van Kamer van Koophandel en dergelijke.

Op moment van aflevering belden ze het bedrijf op op welk tijdstip de goederen werden afgeleverd, en toen gingen er klaar staan met de boedelbak. Ze hebben toen de straat geblokkerd en de chaffuer wijsgemaakt dat er werkzaakheden
waren in zij de goederen zouden verder brengen. In elk geval zoiets in die geest.


Je hoort er veel van in de media echter nu wil ik het echt eens met eigen ogen zien, tenmiste voor wat befreft die website's dan. Via Tor kun je op een geheime site komen, maar dat noem ik niet echt WOW tenmiste wat ik dan zie.
Daar staan er maar een paar tussen. Tuurlijk wel erg maar niet van een groote waarvan ik nu zeg......Wow opdoeken die handel.

Dus weten jullie nog wat adressen voor Mastercard, Visa en....... in de undergrond.
En dan waar ze met de tientallen worden aangeboden.


Heb ik wat site's dan kan ik volgende week eens wat vertellen hierover op het clubje.


Trouwens als die site's dan gewoon zijn te vinden waren infilteerd de Politie daar dan niet in?? Snap er geen reet van.

Ben benieuwd of jullie wel die site's kunnen vinden, zo ja hoe zoeken jullie die dan?

In elk geval al bedankt, en een prettig weekend alvast.

:-)
Reacties (6)
06-07-2012, 09:44 door Anoniem
Zucht.
06-07-2012, 10:19 door Anoniem
Wees gerust, er bestaat echt geen credit-card-markplaats.com meer.

Er was een "carding-trade" forum op het clearweb, dit is geïnfiltreerd en maandenlang overgenomen door internationale politie-diensten (InterPol), waarbij een behoorlijk aantal (kleinere) criminelen is opgespoord, gearresteerd en veroordeeld.

Uit je verhaaltje denk ik op te kunnen maken dat je de .onions eens hebt bezocht, dat komt al dichter in de buurt. Maar ook via Tor zullen er weinig mensen bereid zijn die om voor een miljoen Bitcoins een x-aantal NUMMERS icm CODES te kopen.
Er zijn namelijk geen fysieke kaarten nodig om ze te kunnen verhandelen, je kunt deze makkelijk namaken / kopiëren want het gaat enkel om de DATA op de magneetstrip. Daarnaast valt een vermiste kaart natuurlijk veel meer op dan een (ongebruikte) gekopieerde kaart met betrekking tot het blokkeren hiervan.

Het komt er op neer dat goed georganiseerde bende's wereldwijd (Europa, VS, vakantie-bestemmingen etc) kaart-data skimmen, meestal via werknemers van horeca-gelegenheden etc, deze data verzamelen, coderen, verzenden naar het buitenland, meestal ergens in Azië en VS en het dan daar weer -sterk georganiseerd- massaal en op korte tijd verzilveren.

De geldstromen hier achter zijn natuurlijk het meest interessant en het kan dan ook niet anders dat dit werk is van een sterk georganiseerde bende, lees dus gerust maffia... Er zijn skimmers (dieven) nodig, data-verzamelaars, katvangers, een paar IT-specialisten en mensen die het geld verzilveren, meer katvangers en een paar financiële kenners die de centjes weer doorsluizen naar de Kaaiman eilanden of zo.. Daarnaast zijn er natuurlijk ook wat mensen nodig die er voor zorgen dat iedereen "netjes" zijn werk doet en de centjes afdraagt, waarbij extreem geweld natuurlijk niet geschuwd wordt.
En ál die mensen moeten dan dus ook weer netjes betaald worden anders gaan ze piepen...

Tor / Freenet / IRC / www zijn enkel communicatie-middelen voor deze lui, en verder niet echt relevant naar mijn mening.

Maffia... :(
06-07-2012, 11:15 door Anoniem
Any site attracts idiots. Some people even respond to them....
06-07-2012, 11:16 door Anoniem
http://secure.security.nl/artikel/42135/1/Dr._Smurf_bekent_verkoop_gestolen_wachtwoorden.html
06-07-2012, 16:20 door Anoniem
"Trouwens als die site's dan gewoon zijn te vinden waren infilteerd de Politie daar dan niet in?? Snap er geen reet van. "

Jazeker, en een deel van die sites worden bovendien gerund door de politie om daarmee criminelen op te sporen, en op te pakken. Vergeet echter niet dat sommige van die forums zich bevinden in landen waar de overheid er niets aan doet, ofwel door corruptie, ofwel doordat ze incapabel zijn (denk onder meer aan Rusland, Moldavie, Oekraine, ....).

"Nu ben ik voor de fun eens aan het googlen geslagen maar kan er niet eentje vinden."

Heb je ook gezocht in het Russisch ? ;))
07-07-2012, 04:40 door Anoniem
Door Anoniem: Any site attracts idiots. Some people even respond to them....
"Computerclubje" dus waarschijnlijk ouderen / minder technisch begaafde mensen...
Als er ook maar één leert om voorzichtig te zijn met elektronische betaalmiddelen is mijn dag al weer goed :p
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.