image

Bètaversie Malwarebytes Anti-Malware 2.0 gelanceerd

maandag 3 februari 2014, 10:26 door Redactie, 1 reacties

De makers van het populaire anti-virusprogramma Malwarebytes Anti-Malware hebben de eerste bèta van versie 2.0 voor het publiek gelanceerd. De nieuwe versie beschikt over een compleet aangepaste gebruikersinterface die het programma gebruikersvriendelijker en informatiever moet maken.

Tevens is de anti-rootkit van Malwarebytes aan het programma toegevoegd en verder verbeterd. Ook het blokkeren van websites is verbeterd. De grootste verbetering zit echter in de 'motor' van het programma, wat ervoor moet zorgen dat er meer malware wordt gevonden en verwijderd. Vanaf versie 2.0 zal Malwarebytes ook met abonnementen gaan werken, hoewel de basisfunctionaliteit gratis blijft.

Aangezien het om een bètaversie gaat kan het zijn dat de software nog niet volledig stabiel is, zo laten de makers weten. Voor zakelijke gebruikers zal over een paar maanden de zakelijke versie van het programma verschijnen.

Reacties (1)
03-02-2014, 22:52 door Anoniem
Als ik het goed begrijp kunnen we nu nog eenmalig een MBAM- licentie kopen die dus onbeperkt geldig blijft? Want MBAM 2.0 is nog niet officieel ingevoerd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.