image

Anti-virusgigant Symantec ontslaat directeur

vrijdag 21 maart 2014, 13:25 door Redactie, 3 reacties

Symantec heeft directeur Steve Bennet ontslagen, zo heeft het bedrijf laten weten. Bennet was nog geen twee jaar als Symantec CEO actief, maar moet nu het veld ruimen. Volgens de anti-virusgigant gaat het om een weloverwogen beslissing en is het niet door een bepaalde gebeurtenis voorafgegaan.

Als tijdelijke directeur is nu Michael Brown aangesteld, die sinds juli 2005, na de overname van Veritas Software door Symantec, voor het anti-virusbedrijf werkzaam is. "De noodzaak om je informatie te beheren en te beschermen is nog nooit sterker geweest, en we moeten agressief handelen om een groeiend deel van deze markt te veroveren", aldus Brown. De interim-directeur wil dit realiseren door zich op productinnovatie en groei-initiatieven te richten.

Reacties (3)
21-03-2014, 13:47 door Anoniem
Nou hopelijk komt Norton dan eindelijk met virtueel keyboard,sandbox,en meer van deze features om de veiligheid en privacy vd klanten te vergroten.Want zaken als een wachtwoordkluis en bestandenkluis in Norton 360 zijn heel mooi,maar als er een keylogger op de pc is geslopen die alle toetsaanslagen vastlegt en je moet een nieuw wachtwoord toevoegen of wijzigen in je wachtwoordkluis dan is het zo klaar als een klontje dat de cybercrimineel achter de keylogger zegt: dank je wel voor dit wachtwoord!
24-03-2014, 01:17 door Anoniem
virtueel keyboard zit volgens mij gewoon in Windows, ga naar uitvoeren en voer OSK in en voila virtueel keyboard.
24-03-2014, 09:55 door Anoniem
@Vandaag, 01:17 door Anoniem

Hij bedoeld een secured virtual keyboard dus in sandbox andrs mist het alsnog z'n doel ;)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.