Security Professionals - ipfw add deny all from eindgebruikers to any

Waar is McAfee?

14-04-2014, 14:10 door Ler0y JenKins, 6 reacties
Hallo Security.nl gebruikers,

Ik heb er eigenlijk al een hele tijd niets meer van gehoord en of gezien, hoe staat het nu met de zaak van John Mcafee?
Hij zou zijn buurman toch hebben omgebracht?

Waar is hij nu gebleven, wat doet hij nu eigenlijk?
Reacties (6)
14-04-2014, 14:28 door Spiff has left the building
Hum. Hoe hoort dit in het subforum "Security Professionals"?
Omdat McAfee zelf security professionals is/was?
Het lijkt me meer iets voor de eerdere rubriek Algemeen, en bij het huidig ontbreken daarvan wellicht iets voor /dev/null.
14-04-2014, 14:34 door Anoniem
Door Spiff: Hum. Hoe hoort dit in het subforum "Security Professionals"?
Omdat McAfee zelf security professionals is/was?
Het lijkt me meer iets voor de eerdere rubriek Algemeen, en bij het huidig ontbreken daarvan wellicht iets voor /dev/null.
+1
+ Who cares?

10 sec - search:
http://tobefree.wordpress.com/2014/04/13/video-john-mcafee-heartbleed-bug-not-the-only-thing-to-worry-about-70-of-all-computers-in-the-world-have-been-compromised-your-passwords-have-probably-been-taken-your-secret/ In een hotelkamer zo te zien...

Slotje?
14-04-2014, 17:40 door Anoniem
En zo is het ook,internet is niet veilig,de websites en applicaties zijn niet veilig,de softwares zijn niet veilig en ja zelfs de securitysoftware ,zelfs die van kaspersky,norton en bitdefender is niet veilig.De autoriteiten kan het niks schelen,de computerfabrikanten kan het niks schelen,de facebooks,twitters enz. kan het niks schelen,de banken kan het niks schelen en de antivirusbedrijven kan het niet schelen,hoe meer malware des te beter voor hen,dan kunnen ze hun steeds geavanceerdere malware blijven verkopen.Ik roep op tot een wereldwijd protest tegen internet en computer onveiligheid! Waarom worden computers nog slechts met een password beveiligt!? Waarom heben zelfs gerenommeerde namen als McAfee en SymantecNorton nog steeds geen beveiligd virtueel keyboard tegen keyloggers in hun meest uitgebreide security-suites!?Laten we met zn allen minstens 1 week geen gebruik maken van internet,ook niet via smartphone of tablet.Als we dat wereldwijd kunen doen dan snappen de Microsofts,Dells,Acers,Apples,Nortons,McAfees, en FacebooK,Twitter en anderen waaronder de regeringen en justitieele autoriteiten wellicht deze waarschuwing door het volk.Wij eisen hardere aanpak van cybercrime en cybercriminals.En anders hebben we geen andere keus dan internet vaarwel te zeggen,het is gewoon te onveilig.
14-04-2014, 18:18 door Eric-Jan H te D - Bijgewerkt: 15-04-2014, 02:10
Zie: hier is mcAfee

https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg
14-04-2014, 23:36 door Patje-RedFan
Mc Afee is overgenomen door intel
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.