image

Politie arresteert verdachten wegens online verkoop medicijnen

dinsdag 17 juni 2014, 14:39 door Redactie, 1 reacties

De politie heeft in een onderzoek naar de illegale handel in medicijnen afgelopen maandag twee verdachten aangehouden die illegaal medicijnen via internet te koop aanboden. Het ging om sterke slaapmiddelen en tranquillizers, medicijnen die alleen met een vergunning verkocht mogen worden.

Volgens de politie zijn de medicijnen gevaarlijk als ze niet onder controle van artsen en apothekers worden verstrekt. De twee verdachten, een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 32-jarige vrouw uit Enkhuizen, werden maandagochtend door de politie in Enkhuizen aangehouden.

Tijdens een huiszoeking in de woning van de vrouwelijke verdachte werd een hoeveelheid medicijnen aangetroffen die in beslag is genomen. De politie waarschuwt mensen om geen medicijnen, die op doktersrecept verstrekt moeten worden, via internet te kopen.

Reacties (1)
17-06-2014, 21:14 door Anoniem
Werkten die medicijnen of waren het nep medicijnen? De gezondheidszorg wordt momenteel ook uitgehold dus je kan verwachten dat mensen naar alternatieven gaan zoeken.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.