image

McAfee zonder geld en telefoon in VS

donderdag 13 december 2012, 15:39 door Redactie, 1 reacties

Anti-viruspionier John McAfee is na een kort verblijf in Guatemala in de Verenigde Staten aangekomen, waar hij via zijn weblog om hulp vroeg. "Ik heb geen telefoon, geen geen geld, geen contactgegevens", aldus McAfee op zijn eigen weblog. Daar liet hij tevens weten dat hij zich in South Beach, Miami bevond, voordat het bericht werd verwijderd. McAfee kwam in de VS aan nadat hij door Guatemala het land was uitgezet.

Hij was stiekem het land binnengedrongen op de vlucht voor de politie van Belize. Die wil hem spreken over de moord op de Amerikaanse zakenman Gregory Faull, tevens buurman van McAfee. Faull zou over de honden van McAfee hebben geklaagd, die later werden vergiftigd.

McAfee is volgens de politie geen verdachte, maar de oprichter van het gelijknamige anti-virusbedrijf zegt dat hij onschuldig is en vreest dat hij erin wordt geluisd. In één van zijn blogpostings stelde hij zelfs dat de politie hem wil vermoorden.

McAfee wil nu dat zijn 20-jarige vriendin, die nog in Belize is, ook naar de VS komt. Mogelijk zal hij daar blijven, hoewel ook niet wordt uitgesloten dat hij naar Engeland gaat. McAfee beschikt ook over een Brits paspoort.

Reacties (1)
15-12-2012, 20:43 door Gebruiker30037
dus voorlopig geen updates voor de antivirusscanners?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.