Privacy - Wat niemand over je mag weten

Human experiments OkCupid

30-07-2014, 00:00 door Anoniem, 2 reacties
Boosheid over facebook experimenten inmiddels weggezakt?

Oppeppertje : Datingsite doet een boekje open op eigen blog.

We noticed recently that people didn’t like it when Facebook “experimented” with their news feed. Even the FTC is getting involved. But guess what, everybody: if you use the Internet, you’re the subject of hundreds of experiments at any given time, on every site. That’s how websites work.

http://blog.okcupid.com/index.php/we-experiment-on-human-beings/
Reacties (2)
30-07-2014, 10:34 door Anoniem
Heel simpel, lust ipv liefde.

In de tijd dat mensen elkaar nog vragen moesten stellen, leerden ze waarom en dat liefde boven lust staat.

Natuurlijk is lustbehartigen belangrijk en leuk, lekkere trek, snelle sex, maar het maakt geen partner

dat zien we dus statistisch ook, net als zelfdoding en bindingsangst en steeds meer probleemjeugd uit gescheiden ouderschapssituaties.

Ik was niet zo boos. Dat soort experimenten doet faceboek al sinds het begin, op verschillende manieren, je data en je reageren wordt allang op veel ernstiger manier geschaad dan mogelijkerwijs meer negatief beinvloedde levenskwaliteit door wat lastiger te behappen berichten.

Dus ja, ik geloof wel dat ze dit zo ontdekt.

Net als die consumenten tegenwoordig geloven dat je alleen aan jezelf of hoofzakelijk alleen met jezelf in SAMENleving te maken kan hebben.

Of dat echte leiders zichzelf maar moeten bewijzen.

Of dat consumentenvertrouwen en probleem op zichzelf en/of oplossing kan zijn.

Of dat kwantiteit als hoofdzakelijk marktgroei geintroduceerd kan wordenen dan vooral dat kapitalisme blijven noemen

OF rechtsstaat en vrede / democratie brengen door met drones zonder vorm van proces vermoedelijk terroristen te bombarderen waarbij VRIJWEL ALTIJD per definitie meer onschuldige doden vallen als kinderen dan slechts beoogd doel waarvan beoogd doel vaker wel dan niet aantoonbaar niet eens terrorist bleek te zijn.

Etc.

Nu is het lust ipv liefde? En dan kwaken dat consumentjes die nog nooit wat hebben meegemaakt dan ze drukken op een knop en worden geentertained, hoeven niet aan elkaar te denken, kunnen napraten en dat slim noemen, blèren YOLO en whatnot de hele dag, nu wordt bewezen dat ze niet eens meer verkiezen te praten met iemand die lelijk(er) is?

Weet je wat? Dit onderzoek werd pas echt interessant met de verschillen van vlak na een oorlog. Probeer dat eens in sommige landen. Ik kan je de uitkomst al vertellen, daar zie je dat het slechts zeer beperkte generaties zijn hier en daar die niets mee hebben gemaakt die zich dit rare gedrag in hun volwassen paringsdans permitteren. Ook die kiezen wat graag voor het oogje hoor, alleen snappen dat de maag daarin niet altijd kan volgen en waarom, aka levenservaring. Zijn al de puber geweest om te kunnen vertellen dat dat wat anders is een goede relatie dan op t oogje, volwassen zijn en echte rerlaties hebben. Niet waar? Allang bewezen hoor.

Dit onderzoek is hetzelfde als dat gelul over jamaar mannen in landen als Suriname zijn al zo lang polygaam! Ja maar, hoe komt het dat onderontwikkelde kinderen, nog nooit op school geweest, daar onafhankelijk van hun locatie en ontwikkelniveau vrijwel allemaal last van hebben van dat hun papa niet bij hun mama is? dat ze dat zo goed als allemaal, onafhaneklijk van elkaar, onder vrijwel dezelfde argumenten duiden? dat bindingsangst en overige problematiek allang aantoonbaar daaraan gerelateerd is? waarom wel de voordelen maar niet de nadelen? pffff, consumentjes.

De rekening is al onderweg, wordt langzamerhand al betaald, wordt steeds groter gezien we HELEMAAL NIETS begonnen zijn op te lossen!

Hoe voelt dat eigenlijk? Met je vrijheid zonder enige vorm van redenen, over jezelf je toekomstperspectief en je kinderen heenlopen door vooral onder noemer democratie, open dialoog DIE zaken te BREKEN die notabene de KERN van onze rechtsstaat zijn? Zoals wederhoor,b estaansrecht, privacy, en dan vooral ZONDER overleg! Gewoon passeren die meest belangrijke shit en onder noemer democratie over totale nitwit bullshit gaan zitten discussiieren... jaja, hoe voelt dat nu? op die manier met meer mogelijkheden dan ooit tevoren, als privacy voorvechters bijvoorbeeld vaak, te blèren at privacy toch niet bestaat enzo... om zo je hele geschiedenis boek zonder vorm van overleg zelfs ook maar zwart te kladderen? HOe voelt dat? voornamelijk ten koste van anderen. Hoe voelt dat, de pretentie het beste voor je kinderen te willen terwijl je eigenlijk NIETS gedaan hebt ten tijde van MEER mogelijkheden dan OOIT EERDER, om dit soort belang in je eigen leven te behartigen? Hoe voelt dat?
30-07-2014, 11:20 door Anoniem
Zou dit een experiment zijn van okcupid.com?... ;-)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.