image

NYU start grootste hackwedstrijd ter wereld voor studenten

dinsdag 26 augustus 2014, 15:07 door Redactie, 3 reacties

De Universiteit van New York (NYU) start volgende maand de grootste hackwedstrijd ter wereld waar naar verwachting meer dan tienduizend studenten aan mee zullen doen. Vorig jaar deden meer dan 15.000 studenten aan de NYU Polytechnic School of Engineering Cyber Security Awareness Week (CSAW) mee.

In totaal worden er zes verschillende competities georganiseerd, waaronder Capture the Flag, digital forensics, embedded systems en een wedstrijd voor het beste onderzoekspaper. Volgende maand beginnen de voorrondes, waarbij de finale van 13 tot en met 15 november plaatsvindt. Winnaars kunnen beurzen voor hun opleiding en andere prijzen winnen. De wedstrijden worden onder andere gesponsord door het Amerikaanse Ministerie van Homeland Security, Yahoo, Facebook en de NSA.

Reacties (3)
26-08-2014, 15:32 door Anoniem
Worden de hoedjes ook op kleur beoordeeld?
26-08-2014, 16:55 door Anoniem
Hoe leuk dit me ook lijkt om mee te doen, dat de NSA dit sponsord is voor mij genoeg reden om niet mee te doen.
Stel je bent goed in die challenge... dan paint je zo'n mooie bulls-eye op je rug... zo van: "NSA schend alstublieft mijn privacy en track elke move die ik doe"
26-08-2014, 20:55 door Anoniem
Hahahahaha ik las even "NYU Pyrotechnic School of Engineering," dát had ik nou nog eens leuk gevonden ;)

Door Anoniem: Hoe leuk dit me ook lijkt om mee te doen, dat de NSA dit sponsord is voor mij genoeg reden om niet mee te doen.
Stel je bent goed in die challenge... dan paint je zo'n mooie bulls-eye op je rug... zo van: "NSA schend alstublieft mijn privacy en track elke move die ik doe"
Alsof studenten toch al niet on-top-of-the-list staan.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.