image

Mozilla patcht crashproblemen in Firefox 32

vrijdag 19 september 2014, 11:03 door Redactie, 2 reacties

Mozilla heeft weer een update voor Firefox 32 uitgebracht, dit keer wegens crashproblemen. Bij het opstarten van Firefox kregen gebruikers met een crash van de browser te maken. Twee dagen na het uitkomen van Firefox 32 op 2 september stond het probleem al in de top 3 oorzaken van crashes.

In de release notes van Firefox 32.0.2 stelt Mozilla dat het probleem speelde bij corrupt geraakte Firefox-installaties die bij het updaten konden crashen. Vorige week vrijdag verscheen er ook al een update voor Firefox 32, toen vanwege verschillende problemen, waaronder het weergeven van het verkeerde icoontje bij sommige websites die SSL gebruiken. Updaten naar Firefox 32.0.2 kan via de browser zelf of Mozilla.org.

Reacties (2)
19-09-2014, 23:29 door Anoniem
Het blijft een drama,die firefox. Update niet automatisch (terwijl dat wel is aangeklikt),handmatig updaten lukt niet,en firefox blokkeert google,gmail,etc.Als ik bijv.www.gmail.com intoets krijg ik de tekst:beveiligde verbinding mislukt.Het certificaat komt niet van een vertrouwde bron.(foutcode: sec_error_inadequate_key_usage).Ik weet niet wat ik hiermee aan moet.Ik weet niks van certificaten en weet niet wat te doen.Certificaten moet windows en/of firefox toch zelf regelen,niet de pc gebruiker? Heb firefox 30.0 in windows 7 32 bits,beveiliging kaspersky.
20-09-2014, 17:11 door Anoniem
Deze problemen zullen volledig zijn opgelost in FireFox 42.02 van september 2015.
Aaarghhhh....!!!!....
Ik ben uiteindelijk bij versie 24 van 11 september 2013 blijven steken omdat ik wel zo intens schoon genoeg heb van elke keer weer nieuwe versies waardoor hele nuttige plug-ins weer onbruikbaar worden. Waarom kunnen de mensen die Firefox compileren geen genoegen nemen met implementeren van updates ten behoeve van veiligheid alleen in plaats van de chronisch manische dwangneurose om 1 keer per maand een nieuwe versie uit brengen?
Voor de goede orde: voor kwetsbare internetacties gebruik ik om voorgaande reden dus uiteraard geen FireFox meer maar Safari dat ik, hoewel Macintosh gebruiker, he-le-maal geen prettige browser vind.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.