image

Microsoft helpt systeembeheerders met uitrol IE10

zaterdag 23 maart 2013, 18:06 door Redactie, 3 reacties

Om systeembeheerders te helpen met de uitrol van Internet Explorer 10 in Windows 7- en Windows 8-omgevingen, heeft Microsoft een nieuwe versie van de Internet Explorer Administration Kit 10 (IEAK 10) uitgebracht. Deze toolkit vereenvoudigt het maken, uitrollen en beheren van zelf aangepaste IE-installaties. Via IEAK is het mogelijk om de standaard 'IE-ervaring' te beheren of dit na de uitrol te doen.

Het gaat dan om versiebeheer binnen een organisatie, het centraal distribueren en beheren van browser-installaties, het configureren van automatische verbindingsprofielen voor machines van gebruikers en het aanpassen van alle onderdelen van IE, zoals features, security, communicatie en andere instellingen.

Reacties (3)
23-03-2013, 20:23 door Skizmo
tjesus ... het gaat maar om een browser.
23-03-2013, 21:40 door Duck-man
Kijk dan voel je je als producent dus heel belangrijk. Of je prodect is zo gammel dat dit blijkbaar nodig is. Maar dit laatste zou ik natuurlijk nooit beweren.
25-03-2013, 09:07 door Overcome
Door Duck-man: Kijk dan voel je je als producent dus heel belangrijk. Of je prodect is zo gammel dat dit blijkbaar nodig is. Maar dit laatste zou ik natuurlijk nooit beweren.

Het uitbrengen van deze kit doen ze al een jaar of 10 en is niets nieuws voor IE10. Als je een netwerk van 50.000+ werkstations hebt uit te rollen met verschillende eisen, wensen en vanuit het beleid opgelegde beperkingen, dan is dit een heel handige tool. Dat heeft geen fluit met brakke software te maken of met een gevoel dat een producent zich belangrijk voelt.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.