image

Moeder Anonymous-lid verborg laptops voor FBI

woensdag 27 maart 2013, 15:20 door Redactie, 8 reacties

De moeder van Barrett Brown, de zelf verklaarde woordvoerder van Anonymous, heeft meegeholpen met het verstoppen van de laptops van haar zoon toen de FBI hier naar zocht. Brown werd in december aangeklaagd wegens het verspreiden van een link naar gehackte bestanden. Volgens die aanklacht zou de 31-jarige Amerikaan bewust naar bestanden van het gehackte Stratfor hebben gelinkt.

In januari werd Brown opnieuw aangeklaagd, nu wegens het verbergen van twee computers met documenten en digitale gegevens. Volgens de aanklager had hij de intentie om een gerechtelijk onderzoek te verstoren of te dwarsbomen. De laptops waren volgens de aanklacht verstopt voordat de huiszoeking plaatsvond.

Servies
Vorig jaar vond er een huiszoeking bij Brown plaats, waarbij een laptop in beslag werd genomen. De FBI had echter niet alle machines gevonden waar ze naar zochten en gingen vervolgens bij zijn moeder langs, waar Brown op dat moment aanwezig was.

Brown weigerde aan de huiszoeking mee te werken, waarop de FBI-agenten later met een huiszoekingsbevel terugkwamen. In de tussentijd hadden Brown en zijn moeder de laptops tussen het servies verstopt.

Karen McCutchin, de moeder van Brown, heeft vorige week schuld bekend, zo meldt de Dallas Observer. Haar hangt een maximale gevangenisstraf van 12 maanden en een boete van 100.000 dollar boven het hoofd. Wanneer de rechter uitspraak doet is nog onbekend.

Reacties (8)
27-03-2013, 15:23 door Ler0y JenKins
[admin] Het is aangepast [/admin]

Anyways, Gooi haar maar ook in de gevangenis, ze heeft meegedaan aan illegale praktijken. Net als haar zoon.

Ik hoorde trouwens dat die een gevangenisstraf kon krijgen van meer dan honderd jaar?
27-03-2013, 15:27 door AcidBurn
[admin] Het is aangepast [/admin]

Typo in het laatste woord?

Anyways, Gooi haar maar ook in de gevangenis, ze heeft meegedaan aan illegale praktijken. Net als haar zoon.

Ik hoorde trouwens dat die een gevangenisstraf kon krijgen van meer dan honderd jaar? [/quote]Dat is nou moeder liefde :-)
27-03-2013, 15:28 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
27-03-2013, 15:29 door S.lenders
Opsluiten er mee en vervolgens laten deelnemen aan de computer les in de gevangenis.
27-03-2013, 18:37 door [Account Verwijderd]
Door S.lenders: Opsluiten er mee en vervolgens laten deelnemen aan de computer les in de gevangenis.

+

Door Ler0y JenKins: Anyways, Gooi haar maar ook in de gevangenis, ze heeft meegedaan aan illegale praktijken. Net als haar zoon.

Duidelijk weinig moederliefde gehad.
28-03-2013, 08:06 door freediver
Als ik zie hoe dat hier in nederland gaat, dat je nog geen eens meer ergens naartoe kan gaan zonder door camera's geindentificeerd en gefotografeerd te worden... dan snap ik ook waarom mensen gaan hacken en dingen doen die averechts lijken met wat maatschappelijk geaccepteerd verwacht wordt van ons allen.
Kortom wat zou ik gedaan hebben in zo'n situatie. Ik denk de hardeschijven eruit en desnoods aan een postduif meegeven..
28-03-2013, 09:25 door hx0r3z
[admin] Het is aangepast [/admin]

Ik hoop dat ze die stomme kindenren lekker lang opsluiten. Dat verdienen ze ook!
28-03-2013, 18:49 door freediver
Kreten als illegale praktijken, kan je ook uitleggen als acties uit onverwachte hoek die de vinger op de zere plek leggen. Misschien is diegene die het illegale praktijken noemt zelf wel illegaal bezig en is het vraagstuk zelf al een verdraaiing van de werkelijkheid, en dus illegaal.
En dan nog... Wie bepaalt er hier Wat illegaal is of niet?! Je zal nooit helemaal op 1 lijn zitten, maar als een grotere partij een kleinere partij gaat negeren dan ligt het in de lijn der verwachtingen dat je vroeg of laat toch als grotere partij je oren moet laten schoonmaken om wakker te worden.

@hx0r3z, Als je dan toch kinderen die stomme dingen gedaan hebben volgens zulke Rethoriek in de gevangenis wilt opsluiten, voeg daar dan ook mensen aan toe die stomme opmerkingen roepen. Zal ik dan ook roepen dat je dat verdient?!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.