Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Ghostery klein venster?

02-04-2013, 21:56 door Anoniem, 3 reacties
Hallo,

Ik kwam er zojuist achter dat Ghostery een nieuwe versie heeft.
Wat me opvalt is dat de GUI wel heel klein is geworden en bijna niet meer te lezen.

Dan valt me ook op dat ik weer vinkjes met plaatsen voor Trackers en Cookies.


Hebben jullie dat ook?

Deze versie vind ik maar niks zo :-(
Reacties (3)
03-04-2013, 01:06 door freediver
Nou, wees maar blij dat het geen Windows 8 vierkante tegels gaan worden. Ik mag die afgeslankte versie van ghostery wel.Een programma wat mn desktop in beslag neemt, heeft niks op mn pc te zoeken.

Skype was ook een klein slank programma wat niet al mn aandacht in beslag nam tot en met versie 3.8.0.188. Lijkt wel of de trent naar groot groter grootst gaat worden.
03-04-2013, 15:33 door johanw
Dat je die checkboxen opniew moet aanvinken is te verwachten - het programma is tenslotte door een reclamebedrijf overgenomen en die proberen dit soort tools toch te ontkrachten. Dat zie je bij de Adblock Plus plugin ook: die laat default opeens Google advertenties door en het blokkeren daarvan moet je weer apart aangeven.
07-04-2013, 14:10 door Anoniem
Ik had eens enkele regels bijgezet in de Hosts file en het merkwaardige was dat toen ik er de Microsoft Security Essentials liet overlopen (toen nog) die er een regel uitpikte en hem toeliet. En dat was er één van Google!!! (een van de google analytics dacht ik mij nog te herinneren) Zo zie je maar, die bedrijven maken elkaar echt niet kapot.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.