image

Politie arresteert weer dief via loklaptop

woensdag 3 april 2013, 11:40 door Redactie, 4 reacties

De Groningse politie heeft succesvol een laptopdief weten te arresteren door het installeren van een geavanceerd volgsysteem op een loklaptop. De laptopdief werd betrapt nadat hij donderdag uit een studentenpand een laptop naar zijn eigen woning had meegenomen. De computer stond in een studentenpand waar de afgelopen maanden vaker laptops werden gestolen.

Om die reden had de politie naar eigen zeggen een 'geavanceerd volgsysteem' aan de laptop gekoppeld. Op basis van het signaal dat de door de politie geprepareerde laptop afgaf wisten de agenten de man korte tijd later aan te houden in zijn woning. De bewuste laptop en twee andere computers werden daarbij aangetroffen.

Onderzoek
De politie stelt op dit moment een vervolgonderzoek in naar de verdachte. Zij kijkt daarbij of de man voor nog andere strafbare feiten in aanmerking komt. De andere computers worden daarbij ook bekeken. In januari wist de Utrechtse politie ook een dief middels een loklaptop aan te houden.

Reacties (4)
03-04-2013, 11:50 door Whoops
Als ik het woord "loklaptop" op zichzelf had gelezen, had ik nooit bedacht dat het een laptop was :)
Klinkt meer als een maaltijd bij de Chinees...
03-04-2013, 12:27 door Ed Dekker
Door Whoops: Als ik het woord "loklaptop" op zichzelf had gelezen, had ik nooit bedacht dat het een laptop was :)
Klinkt meer als een maaltijd bij de Chinees...
Een maal loklaptop. Allestatie bij? :-)
03-04-2013, 12:38 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
03-04-2013, 13:26 door Patio
De Uncle Samballen onderj de bromsnorren vieren hoogtij. Meer blauw op het Net! Nu nog het rood, wit en niet te vergeten (de) oranje(s) met hun blauwe (?) bloed.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.