image

Microsoft doet het om de security, niet om het geld

maandag 6 januari 2003, 10:24 door Redactie, 2 reacties

Microsoft is een van de partijen die zal helpen bij de vorming van het Amerikaanse Department of Homeland Security. Dit superministerie moet verschillende agentschappen verenigen en beter met elkaar laten communiceren. De communicatie verloopt namelijk niet vlekkeloos, iets wat komt doordat alle afdelingen hun eigen infrastructuur hebben. Microsoft is echter degene die het grootste gedeelte van deze infrastructuur heeft aangelegd. Microsoft heeft dan ook een team samengesteld onder leiding van Thomas Richey, wat gaat samenwerken met mensen van het Department of Homeland Security. Richey liet onlangs weten dat het niet om het geld gaat, maar om de security.



Microsoft: "Security, niet geld is het motief".

Reacties (2)
06-01-2003, 10:32 door Anoniem
Microsoft heeft een ontzettend groot security probleem gecreeerd (virussen, wormen, users die overal bij kunnen), en nu worden daar allerlei dingen voor verzonnen om dit te verhelpen.
Booming business is antivirus, zou deze business bestaan als Microsoft nou eens de bufferoverflows uit Outlook en IE haalt? Nee natuurlijk niet... Dit wordt allemaal kunstmatig instand gehouden om de industrie draaiende te houden.

Belachelijk toch?
06-01-2003, 11:33 door Anoniem
Tuurlijk gaat het niet om het geld. Als security voor geld zou gaan bij m$ zouden ze inderdaad de boel al lang dicht getimmerd hebben.
Het gaat M$ natuurlijk ook niet om die infrastructuur die zij aan gelegd hebben tegen dik geld. Je gaat mij niet vertellen dat ze hier geen dikke winst op gaan maken
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.