image

Kaartverkoop voor hackerconferentie CCC gestart

maandag 24 november 2014, 10:59 door Redactie, 4 reacties

Eind december vindt voor de 31ste keer het Chaos Communication Congress plaats, één van de grootste hackerconferenties ter wereld. Vorig jaar trok de conferentie 9.000 bezoekers. Vier dagen lang vinden er allerlei lezingen en workshops over informatietechnologie, de invloed van technologie op de maatschappij en allerlei andere onderwerpen plaats.

De kaartverkoop is nu van start gegaan. Tickets zijn vanaf 100 euro verkrijgbaar, hoewel de organisatie laat weten dat het bij deze prijs eigenlijk verlies maakt. De werkelijke ticketprijs zou zo'n 140 euro moeten bedragen. Bezoekers die de conferentie en organisatie willen steunen kunnen dan ook voor zogeheten "supporter tickets" kiezen. Daarnaast zijn er ook zakelijke tickets verkrijgbaar. Het 31ste Chaos Communication Congress vindt van 27 tot en met 30 december plaats in Hamburg.

Reacties (4)
24-11-2014, 12:16 door Anoniem
Als je besteld een cert error -> CACert. Zelfs een normaal SSL'etje is te duur?
24-11-2014, 13:10 door Anoniem
Ticket vanaf e100 is niet te duur. Daar komt dan nog wel een beetje heen en weer reizen en of overnachten bij.
Zie het als een leuk weekeindje weg of als korte vakantie. Wellicht kun je de belastingdienst ook overtuigen dat dit aftrekbare investerings- en of opleidingskosten zijn haha.

Dat cert foutje is op z'n minst opvallend. Zit er een meneer op het netwerk die alvast in de gaten houd wie wat op die website invult?
Behoor je tot de doelgroep van de CCC, dan weet je overigens dat certificaten niet zoveel voorstellen. Niet voor wat betreft kosten, en niet voor de veiligheid behalve als je de volledige vertrouwensketen kent.
24-11-2014, 14:34 door Anoniem
Door Anoniem: Als je besteld een cert error -> CACert. Zelfs een normaal SSL'etje is te duur?
lol net als de vorige keer
24-11-2014, 15:47 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Als je besteld een cert error -> CACert. Zelfs een normaal SSL'etje is te duur?
lol net als de vorige keer

http://wiki.cacert.org/FAQ/AboutUs vertrouw je de CA wel?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.