Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

telegraaf - reactie- google

11-06-2013, 14:48 door john west, 3 reacties
Weg gehaald door deze reactie.

En dit kom je op een security forum vragen?
Reacties (3)
11-06-2013, 15:05 door Anoniem
nou ja javascript is een soort taaltje die je browser spreekt om nullen en eentjes om te zetten in beeld/geluid/tekst en is voor wat meer beweging of soms 'interactiviteit' aan moet staan voor de goeie werking van sommige sites.

het ligt eraan wat voor browser je gebruikt hoe je javascript aan kan zetten (of controleren of het al aan staan, dan is er weer wat anders aan de hand?).

misschien zijn ze wel met de website aan het werk joh, tijdelijk, en werkt ie met een uurtje of een dagje weer. lijkt me eigenlijk niet want niet zo professioneel zo op die manier uit de lucht.

google is altijd aan het vissen en kloten met algoritmes om service aan gebruik aan te passen bijvoorbeeld. ik gebruik google news niet hoor alleen misschien heeft het daar wat mee te maken? dat een andere pc soms ook door andere mensen zeg maar gebruikt wordt, die andere dingen zoeken waardoor andere google news aanpassing? ik gok maar wat

of misschien heb je je mail vergeten te lezen want als je nog geen bericht hebt geschreven, heb je dan je e-mail adres wel geverifieerd? nu ken ik telegraaf of tmg daarin niet zo goed, toch verwacht ik dat je een account met opgegeven email adres zult moeten verifiëren. wie weet ben je dat wel vergeten.

of (lijkt me wel bij tmg) heb je gewoon nog niet betaald?
11-06-2013, 15:48 door fvandillen
En dit kom je op een security forum vragen?
11-06-2013, 16:42 door Anoniem
Duidelijk een (netwerk-)probleempje met je eigen systeempje, dus dan lijkt een help-mij forum meer geschikt eerlijk gezegd.
Verder even je cache wissen, een incognito-venster proberen of anders een andere browser proberen, dan heb je een idee waar het probleem zit.

Succes
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.