image

John McAfee verwijdert McAfee anti-virus (video)

woensdag 19 juni 2013, 12:22 door Redactie, 1 reacties

Anti-viruspionier en oprichter van het gelijknamige anti-virusbedrijf John McAfee heeft een humoristische video online gezet waarin hij 'advies' geeft hoe de virusscanner van McAfee te verwijderen is. McAfee richtte het bedrijf in 1989 op, dat hij in eerste instantie vanuit zijn huis draaiende hield. In 1994 besloot hij het anti-virusbedrijf te verlaten.

Twee jaar na de beursgang van McAfee Associates verkocht hij zijn resterende aandelen. McAfee vestigde zich vervolgens in het Centraal-Amerikaanse Belize. Vorig jaar kwam hij in het nieuws, toen zijn buurman vermoord werd aangetroffen.

De politie wilde McAfee spreken, maar die was het land ontvlucht. Via Guatemala kwam de anti-viruspionier weer in de Verenigde Staten terecht. Daar houdt hij zich onder andere met bloggen bezig.

Video
Nu heeft McAfee met behulp van een lokale stripclub een video gemaakt over alle klachten en e-mails die hij nog steeds dagelijks over de anti-virussoftware ontvangt. Vervolgens laat hij zien hoe de software verwijderd moet worden. De video valt in de categorie NSFW en kan via YouTube bekeken worden.

Reacties (1)
19-06-2013, 16:52 door Anoniem
Om McAfee software te verwijderen is een gratis tooltje voor,via de website van McAfee te verkrijgen.Inderdaad is het security software die het predikaat matig tot slecht verdient.Vroeger behoorde het tot de top,maar ze zijn stil blijven staan in de internet begintijd toen je alleen wat virussen had.Tegenwortdig heb je exploit,rootkits,trojans,wormen en vaak nog stealth ook en het McAfee produkt kan daar niet goed mee uit de voeten,zo heb ik uit ervaring mogen ondervinden (internetsecurity,voorgeinstalleerd op pc's.Ik ben eiogenlijk wel benieuwd wat meneer McAfee nu zelf gebruikt om zn pc's mee te beveiligen.Ik vermoedt de grote concurrent Norton,maar het kan natuurlijk ook Kaspersky zijn!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.