image

Spoedreparatie Firefox wegens crashproblemen

dinsdag 27 januari 2015, 10:04 door Redactie, 4 reacties

Twee weken na het uitkomen van Firefox 35 heeft Mozilla een ongeplande update uitgebracht wegens allerlei crashes en andere problemen waarmee gebruikers te maken hadden. De browser kon crashen bij het gebruik van de Enhanced Steam-extensie, GoDaddy-webmail en het opstarten van Firefox.

Ook deden zich problemen voor met de weergave van SVG- en CSS-animaties op websites zoals openstreetmap.org. Werkte bij een Right-to-left (RTL)-versie van Firefox de tekstselectie niet en waren er problemen met Kerberos-authenticatie. Een overzicht van alle fixes is in de releasenotes van Firefox 35.0.1 te vinden. Updaten naar de nieuwste versie kan via de automatische updatefunctie van de browser en Mozilla.org.

Reacties (4)
27-01-2015, 13:42 door Anoniem
Ooit was dit een lichte snelle browser die je modulair kon aanpassen aanr eigen smaak, tegenwoordig is het een groot bloatware product geworden dat zichzelf aan het verhangen is.
27-01-2015, 14:17 door johanw
Dat krijg je nu met die snelle releases: ongeteste software die bulkt van de fouten.
27-01-2015, 16:13 door Anoniem
Bravo Mozilla om binnen een paar dagen adequaat te reageren en problemen onmiddellijk op te lossen! Dat in tegenstelling tot sommige andere fabrikanten die in de praktijk misbruikte lekken rustig een jaar laten zitten.

Door johanw: Dat krijg je nu met die snelle releases: ongeteste software die bulkt van de fouten.
Door Anoniem: Ooit was dit een lichte snelle browser die je modulair kon aanpassen aanr eigen smaak, tegenwoordig is het een groot bloatware product geworden dat zichzelf aan het verhangen is.

En aan deze eeuwige zeurpieten:
Waarom stappen jullie niet gewoon over op een spyware browser van fabrikanten die actief meewerken aan het PRISM spionage programma, zoals Microsoft, Google en Apple en stop met zeuren.

http://www.makeuseof.com/tag/what-is-prism-everything-you-need-to-know/
28-01-2015, 08:44 door Anoniem
Feit is dat het ooit een kleine, snelle browser was die steeds meer 'functionaliteit' in zich krijgt waar ik in elk geval niet op zit te wachten...
Wel netjes dat ze die problemen zo snel verhelpen. Daar kunnen veel softwarebakkers nog wat van leren.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.