image

Microsoft vervangt defecte PowerPoint-update

woensdag 18 februari 2015, 10:13 door Redactie, 2 reacties

Microsoft heeft de defecte PowerPoint-update die vorige week wegens problemen bij gebruikers werd teruggetrokken door een nieuwe update vervangen. Al gauw na het verschijnen van de update vorige week dinsdag klaagden gebruikers van Windows RT-toestellen over problemen.

Na de installatie was het namelijk niet meer mogelijk om PowerPoint te starten. Daarop besloot Microsoft update KB2920732 terug te trekken en voorlopig niet meer aan te bieden. De update is nu vervangen door update KB2956149, die via Microsoft Update wordt aangeboden. Het gaat hier niet om een security-gerelateerde update, maar een update die de stabiliteit en betrouwbaarheid van de software moet verbeteren.

Reacties (2)
18-02-2015, 11:35 door dutchfish
Waar wordt gewerkt worden fouten gemaakt, maar dit moet dus duidelijk beter en sneller dan nu het geval is. Ik hoop dat Microsoft hier een les uit trekt en zijn Q&A gaat verbeteren. Hoog nodig .....
18-02-2015, 22:40 door Eric-Jan H te D
De update werd binnen twee dagen teruggetrokken. Vind ik toch niet ontzettend traag.

Aan de andere kant het minste wat je kunt doen, is na een update proberen het programma te starten op de devices waar deze voor bedoeld is.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.