image

Blackphone-tablet waarschijnlijk tijdens MCW onthuld

donderdag 19 februari 2015, 13:19 door Redactie, 0 reacties

Volgende maand zal naar alle waarschijnlijkheid tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona de Blackphone-tablet worden onthuld, een tablet die helemaal in het teken van beveiliging en privacy staat. De tablet wordt ontwikkeld door SGP Technologies.

Het bedrijf leverde eerder al de Blackphone-smartphone. De smartphone gebruikt als besturingssysteem het op Android-gebaseerde PrivatOS. Standaard wordt het toestel met allerlei privacy-applicaties geleverd die de gebruiker meer controle over zijn communicatie moeten geven. Details over de tablet zijn echter schaars en ook SGP wil geen verdere informatie geven of bevestigen dat de tablet inderdaad tijdens MWC zal worden gepresenteerd.

Een topman van Graphite Software, dat een speciale interface voor de tablet ontwikkelde zodat die gevoelige applicaties kan draaien, laat tegenover PC World weten dat er een pre-release versie van de tablet op zijn stand te zien zal zijn. Ook verklaart hij dat de Blackphone-tablet zal worden aangekondigd. SGP heeft inderdaad een persconferentie gepland staan, maar het bedrijf wil niets over eventuele aankondigingen zeggen.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.