image

Facebook geeft gebruikers beveiligingsadvies

dinsdag 7 april 2015, 14:24 door Redactie, 1 reacties

Steeds meer mensen maken zich volgens Facebook zorgen over online dreigingen, waarop de sociale netwerksite heeft besloten gebruikers allerlei beveiligingsadvies te geven hoe ze hun account kunnen beschermen. Eind vorig jaar lanceerde Facebook "Privacy Basics", een pagina die het privacybeleid, maar ook de werking van Facebook uitlegt. De pagina zou inmiddels door miljoenen mensen zijn bezocht.

Niet alleen laat dit volgens Facebook zien dat mensen in dit soort materiaal geïnteresseerd zijn, ze bleken ook allerlei vragen over de beveiligingstools van de sociale netwerksite te hebben. De Privacy Basics zijn nu met elf nieuwe "visuele en interactieve" handleidingen uitgebreid.

Zo wordt uitgelegd hoe gebruikers veiligere wachtwoorden kunnen maken, wanneer ze moeten uitloggen, wat ze met spam moeten doen, hoe ze phishing kunnen herkennen, wat ze kunnen doen om te voorkomen dat anderen op hun account inloggen, wat er bij een gehackt account moet worden gedaan en hoe inlogwaarschuwingen kunnen worden ingesteld.

Reacties (1)
07-04-2015, 14:56 door Anoniem
Hij of zij doet ermee wat men wil, hier komt FB er niet op. Op geen enkele van de PC's.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.