image

FBI lanceert vernieuwde app voor identificeren kinderen

woensdag 27 mei 2015, 11:53 door Redactie, 3 reacties

De FBI heeft een vernieuwde app gelanceerd waarmee ouders foto's en andere gegevens van hun kinderen kunnen opslaan, zodat de informatie direct toegankelijk is in het geval een kind vermist raakt. De Child ID app, waarvan de eerste versie in 2011 werd gelanceerd, werkt zowel voor Android als iOS.

Via de app is het mogelijk om naast foto's ook fysieke informatie op te slaan, zoals lengte, gewicht, moedervlekken en andere details waar hulpverleners gebruik van kunnen maken. De nieuwste versie van de app biedt ook ruimte om gegevens van het lokale politiebureau op te slaan en kan automatisch herinneringen versturen om het kinderprofiel bij te werken. Verder biedt de app ook tips om kinderen te beschermen en geeft specifiek advies wat er in de eerste uren moet worden gedaan als een kind vermist raakt.

Reacties (3)
27-05-2015, 15:30 door Anoniem
De duitsers hebben een nieuwe app gelanceerd waarmee in geval van nood uw familie teruggevonden kan worden. door uw gegevens bij de gemeente achter te laten krijgt u in ruil een gele ster,


ik mag toch hopen dat mensen leren van wat er in de geschiedenis is gebeurt toen mensen zich vrijwillig bij de overheid lieten registreren.
27-05-2015, 18:18 door Anoniem
Door Anoniem: De duitsers hebben een nieuwe app gelanceerd waarmee in geval van nood uw familie teruggevonden kan worden. door uw gegevens bij de gemeente achter te laten krijgt u in ruil een gele ster,
Slecht voorbeeld, de duitsers hebben wel geleerd van de oorlog.

Wij daarentegen
ik mag toch hopen dat mensen leren van wat er in de geschiedenis is gebeurt toen mensen zich vrijwillig bij de overheid lieten registreren.
Nee dus, kijk maar naar de populariteit van onze eigen politie app die eerst anders heette.

https://www.security.nl/posting/365896/Overheid+lanceert+Burgernet-app+voor+iPhone+en+Android
Vroeger en ooit werd er ook al eens beroep gedaan op de participerende burger om misstanden bij de politie te melden.
Toen kon je daar nog wat mee verdienen, het aanbrengen van gezochte personen leverde je dan een vergoeding op.
Kopgeld heette dat, nu er geen geld meer is, en we vinden dat iedereen een verantwoordelijkheid heeft te participeren, wordt je met het gemak van een app uitgenodigd je een goed Nederlands burger te tonen.
Nu mag je alleen nog reageren op een alert, maar omdat de app er al is kan dat, in stille stapjes, bij groot succes worden uitgebreid; dan kan je zelf constateringen melden. Wat volgens jouw alerte nette burger inzicht het daglicht niet kan verdragen is dan snel gemeld.
Kopgeld, zoek maar op.
28-05-2015, 18:01 door Anoniem
Yup , Nederland was het land waar de meeste joden zijn verdwenen door die geweldig goede registratie en Nederland is ook het land wat het meest slecht leert van oude fouten .

Ze zetten hier nog liever een extra tandje bij .
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.