/dev/null - Overig

Nieuwe versie sandboxie ondersteunt vmware?

02-06-2015, 18:17 door Anoniem, 3 reacties
Vandaag is er een nieuwe versie van sandboxie uitgebracht en volgens de changelog is er beter support voor VMWare HGFS (Host Guest File System).

Ik heb eerder al eens VMWare proberen te installeren in sandboxie, maar dat werkte niet, de installer stopt en het crasht. Nu vraag ik mij af welke vmware versie ze dan bedoelen, de versie 7.1.4 en versie 11 die ik getest heb crashen in sandboxie. Iemand een idee?

Als iemand een ander virtual machine heeft die kan geinstalleerd worden in sandboxie, dan hoor ik het graag.
Reacties (3)
02-06-2015, 20:38 door Anoniem
Daar is het SBIE forum voor.

Mijn advies zou zijn om het om te draaien, en SBIE in VMWare te draaien.
03-06-2015, 10:53 door Anoniem
Op dat forum krijg ik geen antwoord jammer genoeg. Maar jouw advies om het om te draaien is niet hetgene wat ik wil bereiken. Maar ik denk wel dat sandboxie bedoeld om sbie in VMWare te draaien en dat daarvoor de fix voor VMWare HGFS is gekomen.
03-06-2015, 11:42 door Anoniem
Door Anoniem: Op dat forum krijg ik geen antwoord jammer genoeg. Maar jouw advies om het om te draaien is niet hetgene wat ik wil bereiken. Maar ik denk wel dat sandboxie bedoeld om sbie in VMWare te draaien en dat daarvoor de fix voor VMWare HGFS is gekomen.
Dat is inderdaad jammer.

Het grote probleem is, dat VMWare meer emuleert dan SBIE.
VMWare is hardware + OS + software, SBIE is enkel OS + software.

Dat gezegd hebbende, weet ik dat er in het verleden mensen (succesvol) bezig zijn geweest met VirtualBox in SBIE, misschien is dat een idee dan?

Helaas kan ik het betreffende topic zo snel even niet vinden, maar ik neem aan dat jij ook wel weet hoe Google werkt ;)


En voor de volledigheid, wat probeer je dan wel precies te bereiken? Er lijden / leiden meerdere wegen naar Rome namelijk.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.