image

Politie arresteert man wegens id-fraude bij winkels

woensdag 10 juni 2015, 11:38 door Redactie, 2 reacties

De politie heeft afgelopen maandag een 28-jarige man uit Maashees gearresteerd op verdenking van identiteitsfraude bij allerlei winkels. De man zou vorig jaar voor duizenden euro's meerdere bestellingen hebben gedaan bij bedrijven in binnen- en buitenland. De rekening werd echter nooit betaald.

Bij de bestellingen werd gebruik gemaakt van een valse identiteit. Uit naam van anderen bestelde hij bij diverse bedrijven onder meer tuingereedschap, elektronica en andere goederen. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Volgens de politie kan identiteitsfraude verstrekkende gevolgen hebben. Er wordt dan ook aangeraden om altijd bij de politie aangifte te doen.

Reacties (2)
10-06-2015, 11:56 door Anoniem
Leuk, maar het is ook op voorstaan van de po-li-tie geweest dat er allerlei maatregelen genomen zijn die in naam voor de veiligheid bedoeld zijn maar in de praktijk vooral identiteitsfraude in de hand werken. Hoe dat werkt? Denk zelf even door.
11-06-2015, 16:10 door Anoniem
Eh... En wie loopt er continu te piepen dat je je altijd en overal moet legitimeren? Zijn dat niet diezelfde piepers van de politie? Weer een keer een misser, en zoals gebruikelijk bij de Roverheid betaalt het klotjevolk de rekening wel.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.