image

Gratis sticker cameratoezicht voor ondernemers

maandag 20 juli 2015, 15:25 door Redactie, 4 reacties

Ondernemers die in hun zaak camera's ophangen zijn wettelijk verplicht om dit aan bezoekers en medewerkers te laten weten. De mededeling moet daarbij duidelijk zichtbaar zijn bij de ingang van de zaak. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft hiervoor een sticker ontwikkeld.

Het CCV is een initiatief van het ministerie van Justitie, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het Verbond van Verzekeraars, werkgeversorganisatie VNO-NCW, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Raad van Hoofdcommissarissen. De raamsticker, die gratis is te bestellen, wordt bevestigd aan de binnenzijde van het glas, waarbij de tekst vanaf buiten zichtbaar is. De sticker is alleen beschikbaar voor ondernemers, waarbij er maximaal twee stickers per vestiging kunnen worden aangevraagd via de website van het CCV.

Reacties (4)
20-07-2015, 18:22 door roevka
Wat een gedrocht van een sticker. Zal wel bakken met geld gekost hebben om die te ontwerpen. En serieus zo een header gebruiken op de twitter pagina waar iemand z'n hoofd loopt vol te stouwen. Je zal diegene maar zijn... brrrr
20-07-2015, 18:37 door Anoniem
"... voor uw en onze veiligheid" is een standaard marketeeringtruuk: Net doen of het ook in de klant zijn belang is. In de praktijk is dat vrijwel nooit zo. Fijn om nog eens van overheidswege gestandaardiseerd in de bek gespuugd te worden.
20-07-2015, 20:31 door Anoniem
Door roevka: Wat een gedrocht van een sticker.

... brrrr

Voor deze postmodernistische kitscherige design lolligheid is zelfs een naam

skeuomorphism

https://en.wikipedia.org/wiki/Skeuomorph

Die lolligheid kwam het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid nu extra van pas,
want camera's moeten je vooral niet een gevoel van onbehagen bezorgen.
Anders zijn we straks nog tegen cameratoezicht!

Nee,
maak er maar een leuke lollige sticker van zodat we camera toezicht straks als extra leuk en lollig ervaren en iedereen bij elk voorstel tot uitbreiding ervan zal roepen : o, ja. heel graag!
Zo lollig!
Ahhahahahahaha ah..rg..
21-07-2015, 08:57 door Anoniem
Door roevka: Wat een gedrocht van een sticker.

Het uiterlijk van de sticker is niet belangrijk. Het feit, dat ik kan zien, dat er camera's zijn wel!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.