/dev/null - Overig

Wordpress auto update, hoe instellen?

19-09-2015, 19:07 door Anoniem, 4 reacties
Ik lees wel vaker dat mensen het hebben over het automatisch updaten van wordpress en plug ins en ik zat gisteren eens te kijken hoe ik dat ik dat ook kan instellen maar er zijn zoveel plug ins enzo dus welke is aan te raden en welke juist niet?

Ik houd mijn updates wel bij want ik krijg steeds meldingen van Installatron als er een update beschikbaar is maar dat het automatisch gebeurd lijkt mij toch ook wel handig aangezien ik best wel een leek ben en dus niks weet van security van websites.
Reacties (4)
21-09-2015, 10:05 door Anoniem
Google?

http://lmgtfy.com/?q=WordPress+automatic+update
22-09-2015, 09:06 door B3am - Bijgewerkt: 22-09-2015, 09:09
Houd er rekening mee dat er met iedere update wel eens iets om kan vallen en zorg er voor dat je een goede backup hebt. Als je inderdaad automatisch alle plug-ins, je thema en grotere WordPress updates wilt installeren, moet je een dagelijks backup hebben en meerdere versie bewaren. Vergeet niet eerst een restore te testen...

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ondanks de weinige reviews moet WP Updates Settings een goede plug-in zijn. Maar er zijn zoals je al aangaf verschillende andere plug-ins die het kunnen. Zoek op wordpress.org, bekijk de reviews en de support tab om te zien wat er allemaal speelt.

Verschillende security tools zoals Wordfence sturen je een mail als er een update voor een plug-in of iets anders beschikbaar is. In vrijwel alle gevallen heb je dan nog even de tijd om te kijken of er problemen met de update zijn en kan je hem handmatig installeren. Wellicht is dat ook een optie.
22-09-2015, 12:56 door Anoniem
Het nadeel is dat automatische updates bij Wordpress via FTP gaat.
SFTP wordt volgens mij niet ondersteund (ik heb het niet gevonden).
Persoonlijk heb ik geen zin om FTP open te zetten en dus doe ik de updates handmatig
22-09-2015, 14:00 door Ramon.C
Door Anoniem: Het nadeel is dat automatische updates bij Wordpress via FTP gaat.
SFTP wordt volgens mij niet ondersteund (ik heb het niet gevonden).
Persoonlijk heb ik geen zin om FTP open te zetten en dus doe ik de updates handmatig

Is ook veiliger om het zo te doen. Zodra ik de melding zie voor een nieuwe WP uitgave dan check ik eerst de changelog en aan de hand daarvan update ik de blog.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.