image

Exodus van kopstukken bij Twitter

dinsdag 26 januari 2016, 11:02 door Redactie, 3 reacties

Vier belangrijke bestuurders vertrekken bij Twitter. Kevin Weil (producten) en Katie Jacobs Stanton (media) verlaten het bedrijf in de komende weken. Dit geldt ook voor Alex Roetter (techniek) en Skip Schipper (HR). Het nieuws werd bevestigd in een tweet van CEO Jack Dorsey, waarin hij onder andere zei dat het viertal nu van wat "welverdiende vrije tijd" kon gaan genieten.

Ook Jason Toff, hoofd videodienst Vine, vertrekt bij Twitter. In een tweet meldde hij weer terug te gaan naar Google waar hij zich voornamelijk zal richten op virtual reality.

CEO Jack Dorsey benadrukt dat alle medewerkers vrijwillig vertrokken zijn.

Reacties (3)
26-01-2016, 11:32 door Anoniem
Als aandeelhouder zou ik niet zo blij zijn met dit nieuws. Vrijwillig vertrokken? Alle vier tegelijk? Voel een share dump aankomen.
26-01-2016, 13:30 door Anoniem
Leker belangrijk. Ik zie echt nul raakvlakken met security in dit bericht.
26-01-2016, 13:36 door atoom
Soms krijg ik het gevoel van bijltje dag, even terug grijpen naar een paar jaar geleden, eerst de crises doorkomen dan zien we wel. nu zien ze het en gaan veel bedrijven cashen of aandeelhouders cashen. Tja en dan vallen er hoofden, maaaraaaar dat mogen wij natuurlijk niet weten want wij zijn de melk koeien die geacht worden geld/info/prive zaken/bloed/ledenmaten/enz mogen geven aan die bedrijven
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.