image

Microsoft klaar voor lancering nieuwe server software

maandag 31 maart 2003, 13:13 door Redactie, 1 reacties

Microsoft heeft laten weten dat Windows Server 2003 klaar voor produktie is en volgende maand verscheept zal worden. Meer dan 5000 programmeurs hebben de afgelopen drie jaar aan de nieuwe software gewerkt. Volgens MS zou deze versie twee keer de peformance van zijn voorganger bieden en eenderde minder administratieve krachten nodig hebben. De grootste verandering zou echter de nieuwe security moeten zijn, waar Microsoft 200 miljoen dollar aan heeft uitgegeven. Dit is dan ook het eerste produkt dat het hele traject van "trustworthy computing security" heeft doorlopen, aldus Microsoft.

Reacties (1)
01-04-2003, 09:31 door PietNL
Het maakt niet uit met welk nieuw product Microsoft komt...er zit altijd een verhaal aan vast over de ontwikkeling, hoe goed, veilig en betrouwbaar het is, etc.
Ik ben er van overtuigd dat voordat het eerste pakket volledig om je machine staat er al een hotfix, update of sevicepack beschikbaar komt. Dat door de technologie die in dit pakket is gestopt er een nieuwe server bij microsoft geplaatst moet worden om alle meldingen,etc voor de product support in de knowledge base te kunnen opslaan.


Grtzzzzzzz,

Piet.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.