image

Hacker gebruikt e-mail vrouwelijk congres lid voor anti-oorlogs boodschap

donderdag 3 april 2003, 09:54 door Redactie, 4 reacties

Een hacker heeft het e-mailaccount gehacked van een Amerikaans congres lid en gebruikt om berichten mee te versturen waarin Bush en de oorlog in Irak veroordeeld werden. Het e-mailaccount was van de Republikeinse Ginny Brown-Waite. Zij stond vorige maand in het nieuws door een voorstel waarin ze de overblijfselen van gesneuvelde Amerikanen in Frankrijk, in Amerika wilde laten herbegraven als de familieleden beledigt waren door de houding van Frankrijk ten opzichte van de oorlog in Irak. Het is niet bekend of de hacker dit als motief gebruikte. In de verstuurde e-mails noemde hij Bush een terrorist en liet hij weten dat Bush, Dick Cheney en Donald Rumsfeld de doodstraf verdienden. (TRIBnet)

Reacties (4)
03-04-2003, 10:00 door Anoniem
Die vage amerikanen ook altijd met hun overdreven reacties
03-04-2003, 10:25 door Anoniem
Ik snap niet dat jullie (security.nl) een dusdanig bericht op deze wijze opnemen. HIermee bedoel ik dat er totaal niets genoemd staat over hoe het wat de aanleiding is om aan te nemen dat het account werkelijk is "gehackt". Ik verwacht eerder dat deze vermeende "hacker" het wachtwoord van deze dame heeft "geraden". Of wat natuurlijk nog veel simpeler is. Haar e-mail adres in het from: veld gezet. Hoe simpel kan het zijn.
03-04-2003, 12:24 door Anoniem
Originally posted by Unregistered
Die vage amerikanen ook altijd met hun overdreven reacties

Ik sta liever achter de Amerikanen, dan achter het dictatoriale moordenaarsbewind in Baghdad.

groetjes,
sep.
03-04-2003, 16:21 door Anoniem

Ik sta liever achter de Amerikanen, dan achter het dictatoriale moordenaarsbewind in Baghdad.

* zucht * Wat heeft politiek in $DEITY-naam te maken met een of andere _dildo_ die andervrouws afzender faked ?

Het is niet alleen erg silly/lame omzo met andermans mail-adres om te gaan, maar nog veel sillier om dingen als hierboven te roepen.

HTH
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.