Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Malwarebytes for Business

09-05-2016, 10:12 door Anoniem, 3 reacties
Beste forumleden,

Heeft iemand van jullie ervaring met Malwarebytes for Business? Met name de uitrol op grote schaal met de management console, anti-malware en anti-exploit.

Ik ben op zoek naar een soortgelijke oplossing welke naast de al aanwezige AV kan draaien.

Wat zijn de ervaringen? Waar moet ik rekening mee houden? Zijn er goede alternatieven met ook een centraal management console?

Alvast bedankt.
Reacties (3)
09-05-2016, 10:52 door Illnl
Geen idee, enige wat ik weet is dat ik het vermijd, ze miste een paar keer eicar toen ik een scan deed op mijn machine...
09-05-2016, 11:51 door Anoniem
Door Illnl: Geen idee, enige wat ik weet is dat ik het vermijd, ze miste een paar keer eicar toen ik een scan deed op mijn machine...
Serieus: https://support.malwarebytes.org/customer/portal/articles/1834872-does-malwarebytes-anti-malware-replace-antivirus-software-?b_id=6438 ze zeggen zelf dat het geen antivirus oplossing is, maar een aanvulling op je huidige product. Naast je normale antivirus, die hopelijk geen problemen heeft met een testvirus.Ze zijn voor het echte werk, geen onnozele tests.
09-05-2016, 14:03 door Anoniem
Ik heb zelf geen ervaring met een enterprise deployment.

Ps. als je een test wilt doen, zorg er dan voor dat je het juiste test voordat je een product afschrijft. Eicar is heel bewust niet in de DB gezet:
https://forums.malwarebytes.org/topic/9994-malwarebytes-cant-detect-eicar-test-virus/

Test met Spycar...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.