image

GroenLinks wil duidelijkheid over aftappen

woensdag 16 april 2003, 10:42 door Redactie, 3 reacties

De overheid moet meer duidelijkheid verschaffen over het aftappen van telefoons in Nederland, vindt GroenLinks. (Webwereld)

Reacties (3)
16-04-2003, 13:07 door Anoniem
Ik ben blij dat er tenminste 1 politieke partij is die zich om dit soort essentiele zaken druk maakt.
22-04-2003, 16:20 door Anoniem
Als je weet wat de AIVD (voormalige BVD) allemaal mag, dan hoef je je echt nergens over te verbazen. Lees ook het alleraardigste boekje 'De Snuffelstaat' en weet dat het verhaal 1984 met 'Big Brother is watching you' allang is gerealiseerd en dat Groen Links erg ver achter de feiten aanloopt. Maar ja, beter dat dan dat we allemaal Taliban (leerling) worden, oftewel in het jaar 500 gaan leven zoals in Iran duidelijk het geval is en in Irak dreigt.

Terrorisme moet uitgebannen worden. In onze samenleving zou het niet moeten bestaan. Iedere idioot die zich ergens vastketent of zo, kan rekenen op aandacht in het Journaal op de TV. Dus waarom je geweld nodig zou hebben zoals die imbecielige Volkert, dat is mij een raadsel.

Op Terrorisme mag wat mij betreft de doodstraf staan. Met een F16 op een trein met waanzinnige molukkers schieten wat in Nederland is gebeurd, is wat mij betreft prima.

En als al het aftappen er toe leidt dat alle engerds die staatsgevaarlijke activiteiten ontwikkelen, ruim op tijd worden opgeborgen, dan hebben ze mijn zegen.

Maar het blijft irritant als ze aan mijn telefoon komen, zeker.

xxx
23-04-2003, 15:37 door Anoniem
Los van het feit dat terrorisme altijd een oorzaak heeft, zoals bv het bombaderen van burgers door nederlandse F16ns in Afghanistan, is de terrorisme een term die volledig politiek bepaald wordt. Zo was Nelson Mandela bv ooit een internationaal erkende terrorist...

Het probleem is dat dit soort repressieve maatregelen altijd geintroduceerd worden onder het mom van bv. terrorisme berstrijding, of misdaadsbestrijding maar dat aan het einde van de rit iedereen het slachtoffer wordt van de repressieve maatregelen.

"Ze" hopen dat de verdeel en heers strategie werkt, en dat is meestal ook zo...

Ze kwamen voor de joden ik deed niets want ik was geen jood
ze kwamen voor de communisten en ik deed niets want ik was geen communist
Ze kwamen voor de vakbondsaktivisten en ik deed niets want ik was geen lid van een vakbond
ze kwamen voor mij en er was niemand meer die me kon helpen...

vrij naar beroemd gedicht.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.