Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

AV-comparatives en Realworld test mei 2016

09-07-2016, 13:14 door Anoniem, 0 reacties
Geachte lezers. Microsoft heeft toegezegd om hun producten veiliger te maken in relatie tot oa virus en malware. Gelet op de enorm brede en grote diversiteit, lees: ook in niet rijke landen, maken ze dat wellicht waar. Volgens deskundigen(*) is Windows 10 een betrouwbaar product. Voeg daarbij hun Windows Defender 24h scanner. Voorheen scoorde MS matig. Echter de uitgave van AV-Comparatives may2016-Real World test geeft een nieuw feit aan.

Windows Defender Scoort zeer goed en gelijkwaardig aan duur betaalde versies. Daarnaast functioneert het zeer gedegen en weigert niet tot zelden. Ook een hoge waardering waard. Ik heb Avira Pro. Daarbij ondervind ik veel problemen met de dagelijkse updater. Deze weigert veel op basis van falende internetverbinding. Al vele malen compleet verwijdert via hun eigen uninstall software. Ook hun register cleaning veelvuldig toegepast en recent tevens via "regedit" alle Avira traces verwijdert.

Windows Defender is zeer eenvoudig en functioneert. Geschikt voor onbenullen als ik (oude man) en daardoor juist aantrekkelijk. Het functioneert zonder problemen en verhoogd daarmee de securrty!

Nu ze ook hoog scoren (vergelijk may en april 2016) wordt dit mijn nieuwe scanner. Samen met W10 en EMET 6.x (ca 12juli a.s.- vlgs berichten v MS ook beter afgestemd op W10). Weg met de betaalde en vage beloften vd betaalde versies. De commerciele PC bladen maken uit oogpunt van handel en verkoop te veel reclame voor de betaalde scanners.
Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.