image

Utrechter implanteert ov-chip in eigen hand

donderdag 14 juli 2016, 15:27 door Redactie, 9 reacties

Een man uit Utrecht heeft de chip die op de ov-chipkaart zit in zijn eigen hand geïmplanteerd zodat hij via een handbeweging kan inchecken. Dat heeft Tom van Oudenaarden zelf via Twitter bekendgemaakt. De Utrechter maakte een YouTube-video als demonstratie waarop te zien is hoe hij via zijn hand incheckt.

Tegenover de NOS verklaart Van Oudenaarden dat hij geen zin had om steeds zijn ov-chipkaart tevoorschijn te halen. De man implanteerde eerder ook al andere chips onder zijn huid om zijn motor mee te starten en zijn winkel mee te openen. "Uiteindelijk wil ik van mijn hele portemonnee af, en ook van de sleutelbos in mijn zak. Ik ben ervan overtuigd dat dat mogelijk is." Of de geïmplanteerde ov-chip door conducteurs wordt geaccepteerd is nog onduidelijk, aangezien de Utrechter ondanks verschillende treinritten geen conducteur is tegengekomen. De ov-chip die hij gebruikt is tot 2021 geldig.

Image

Reacties (9)
14-07-2016, 16:42 door Anoniem
De ov-chip die hij gebruikt is tot 2021 geldig. Of totdat de Staat zegt dat het genoeg is.
14-07-2016, 16:51 door Anoniem
hij had het ook in een horloge kunnen doen en dat zonder 1984 nasmaak.
14-07-2016, 16:53 door Anoniem
Typisch iemand die verblind is door zijn eigen ergenissen.

De aivd - bedrijfsleven - overheid zijn maar al te blij met deze man,
hij kan wellicht al voor ze gaan werken.

Om het nederlandse en europese volk verder over de streep te trekken,en je maar over te geven
aan de digitalisering en monitoring van de maatschappij onder het vlaggenschip brussel het nieuwe(mekka).
14-07-2016, 17:06 door karma4
Het vlaggenschip Brussel is minder erg dan de nationale politiek die elke burger en elke actie via sleepnetten ongecontroleerd wil volgen. Brussel houdt nog iets daarvan tegen.
14-07-2016, 17:47 door Anoniem
hij geeft zelf al het probleem aan met deze technologie.
hij moet een chip hebben voor zijn motor, een chip voor zijn OV pas, een chip voor zijn winkel...

en zometeen gaat een van die chips richting zijn hartklep of andere vitale organen en hebben we nog maar 1 chip nodig en dat is op zijn doodskist.
14-07-2016, 21:17 door Anoniem
Dat dit in het nieuws is, zegt eigenlijk alles al. "Controlfreak schreeuwt om media-aandacht om zijn obsessieve waanideeën op anderen over te brengen."
Het is de natte droom van iedere overheid om de gehele bevolking te voorzien van zo'n bigbrotherchip, die men al vanaf de geboorte geïmplanteerd krijgt.
Mooi niet dat ik hier ooit aan meewerk. Aan mijn lijf geen polonaise!
15-07-2016, 10:51 door Anoniem
Gewoon ter info voor iedereen die hier nog nooit van gehoord heeft wat achtergrond informatie zonder een sensationeel sausje. De huidige ontwikkelingen op het gebied van mogelijkheden van "merkteken" gebonden mogelijkheden met commerciële handelingen laten in ieder geval zien dat we duidelijk op weg zijn naar de tijd voortelt in de Bijbel, een periode voorafgaand aan de wederkomst van Jezus Christus.

Wellicht een persoonlijke overdenking waard voor ieder die (nog) niet geloofd.

http://www.gotquestions.org/Nederlands/merkteken-van-het-beest.html

http://www.allaboutpopularissues.org/dutch/merkteken-van-het-beest.htm

Vriendelijke groet,

P
15-07-2016, 15:03 door Anoniem
Door Anoniem: Gewoon ter info voor iedereen die hier nog nooit van gehoord heeft wat achtergrond informatie zonder een sensationeel sausje. De huidige ontwikkelingen op het gebied van mogelijkheden van "merkteken" gebonden mogelijkheden met commerciële handelingen laten in ieder geval zien dat we duidelijk op weg zijn naar de tijd voortelt in de Bijbel, een periode voorafgaand aan de wederkomst van Jezus Christus.

Wellicht een persoonlijke overdenking waard voor ieder die (nog) niet geloofd.

http://www.gotquestions.org/Nederlands/merkteken-van-het-beest.html

http://www.allaboutpopularissues.org/dutch/merkteken-van-het-beest.htm

Vriendelijke groet,

P
Beste anoniem, prettig voor je, dat je de bijbel hierin herkent. Maar houdt het hie aub bij de technische aspecten. Niet iedereen gelooft op jouw manier, maar iedereen moet hier zijn kennis kunnen vergroten. Door het geloof (christelijk, islamitsch, boedhistisch, joods, whatever) erbij te halen, jaag je mogelijk mensen met nuttige informatie weg.
19-07-2016, 00:05 door Anoniem
Het is diep triest dat het zo moet, reden voor mij om al geen kinderen op aarde te brengen ivm geen privacy tegen over e overheid in de toekomst.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.